selam kızlarnasılsınız? özledim valla ( pc bozuktu tamirdeydi felan hemen hemen 1 aydır yoktum )
ben şu derslere başlayamadım kiuff yaaa çok yoğunumm yaaa ama bismillah deyip başlamak lazım bugün başlıyım artık öptüm hepinizi ,
hoş buldum canım sağolmeraba canım :) hoşgeldin sende katıl aramıza yeni liste yaptık bende 1 ünite bitirdim öle sallanıyorum sanırım herkes aynı durumda havalar çok sıcak
canım inşallah işe yarar hem bende sorulardan çalışıcamm tabi kafa ezber yaparsanaber kızlar =)
nasıl çalışıyorsunuz soru ezberlemek işe yararmı.ben soru ezberliyorum konu çalışmak cnm istemio
yooo bana gelmedi canım :26:sınav yerleri gelen oldumu kızlar ??
aynen çalışamıyorummmm :88::95:Selam kızlar nerelerdesin yaw??
Sınava 29 gün kalmış
ve ben bir ders bile çalışamadım istatistik haricinde oda kursa gidiyorum ordan biliyorum
ben de 4 dersten kaldm we işte çalıştıqm için hiç çalışamıyorum :26: napcam bilmiyorum bi de kitap aldm o kadr çalışrm diewe bnm sınaw kaqıdm da qelmedi hala :44:
selam canımaferin bana aferin kendime çok kızıyorum.evde o kadar boş zaman varken çalışmadım.bugun iş görüşmem var.işe başlarsam sıkıştır dur kendini sonra.niye çalışmadım şimdiye kadar niyeeeeeeee
selam canımiş görüşmesi nasıl sonuçlandı :26: merak ettim hakkında hayırlısı ne ise o olmuştur inşş :79:
canım şimdi başlasan rahat yetiştirsinsınav kagıtları bugunlerden sonra gelir
hadi hayırlısı bakalım , yinede cevabı ver bize merak ederiz2. kez görüşmeye gittim.bölge müdürü ve direktörle görüştüm.olursa hafta içi sıze haber veririz dediler.bakalım beklemedeyimdediğin gibi hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?