• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Kızlar çıkmış yılların sorularına çalışın.
Bende çıktılarını aldım son 5 yılın.
Çalışmaya başladım ufaktan
Genelde aynı sorular çıkıyor.
Tavsiye ederim

Kızlar çıkmış yılların sorularına çalışın.
Bende çıktılarını aldım son 5 yılın.
Çalışmaya başladım ufaktan
Genelde aynı sorular çıkıyor.
Tavsiye ederim

valla bende öyle yapıyorum zaten kafam dumanlı ramazanda:1: çıkmış soruları ezberlemek iyi.konu monu çalışamam:47:

artık zaman kalmadı diye bugün yeniden basladım. daha önceki konuları tekrar ettim. iktisat teorisinde son 4 ünitem ondan sonra tamamen soru çözeceğim.
arkadaşlar hepimize çok çok kolay gelsin...
hepimiz için dua ediyorum...

Ben daha dün başladım sadece mat tan kaldım ve o dersi sevmiyorum
Kendimi zorlayarak çalışıyorum
nasıl olacak hiç bilmiyorum

benimde su anda derdim iktisat teorisi ve matematik bugün tekrar yaparken bir sıkıldım şirkette yalnızdım 2 saat uyumusum :(((

bugun yarın bugun yarın yok başlayamıyorummmm :43::43:

bu arada bugun sınav yerim geldi..ee artık son uyarı bu ya çalışam ya kalacam..

bugun yarın bugun yarın yok başlayamıyorummmm :43::43:

bu arada bugun sınav yerim geldi..ee artık son uyarı bu ya çalışam ya kalacam..
aynen yaa benimde sınav giriş kağıdım geldi :5: çalışmaya az olsun başlamalıyım :15: ( kociş sınıfta kalacaksın , kaç senede bitireceksin şu okulunu çok merak ediyorum diyor :14: ) haklı aslında çalıştığım yok ki :78:

meraba kızlar ben döndüm:9: yazdıklarınızı okudumda aynı dert herkeste var sanırım bu iş sıcaklarda bir de oruç zamanı pek olmuyor çııkmış sorularamı çalışsak acaba ya ben de 5 ünite bitirdim öle kaldım diğerlerine de bakamadım :5:

meraba kızlar ben döndüm:9: yazdıklarınızı okudumda aynı dert herkeste var sanırım bu iş sıcaklarda bir de oruç zamanı pek olmuyor çııkmış sorularamı çalışsak acaba ya ben de 5 ünite bitirdim öle kaldım diğerlerine de bakamadım :5:
canımm hoş geldin :71::70: aynı aynı durumlardayız :58: dediğin gibi çıkmış sorularla geçiştirelim bundan sonrasını :16:

iktisat teroisi son 2 unitem bu iki ünite de sayısal birşey yok enflasyon ve ekonomik büyüme güzel geçer soruları garanti olur.
ondan sonra matematiğe başlıyorum. matematikte sadece soruları çözüyorum zaten ilk sınav 62.
umarım vereblirim.

çalışmaya hiç zamanım olmadı olamadı
ramazanda iftardan sonraları calışırım dedım ama demekle olmuyo insan yarının ne getıreceğini bilmiyo bilemiyo

amcam vefat etti tüm aile memlekette bayramda bile yalnızım

calışıyorum derse zamanım olmuyo fakat acılı halimle bile en azından cıkan sorularla derslerı verme gayretındeyım bayramda soruları çözücem artık son anlarda ne kadar yapılabilinirse işte

Keşke evde olabilseydim çalışmak zorunda kalmasaydım acımı bile yaşayamadım :50:

çalışmaya hiç zamanım olmadı olamadı
ramazanda iftardan sonraları calışırım dedım ama demekle olmuyo insan yarının ne getıreceğini bilmiyo bilemiyo

amcam vefat etti tüm aile memlekette bayramda bile yalnızım

calışıyorum derse zamanım olmuyo fakat acılı halimle bile en azından cıkan sorularla derslerı verme gayretındeyım bayramda soruları çözücem artık son anlarda ne kadar yapılabilinirse işte

Keşke evde olabilseydim çalışmak zorunda kalmasaydım acımı bile yaşayamadım :50:

canım Allah rahmet eylesin Allah sabırlarversin sizede.. bizde doğru dürüst çalışamadık inşallah geçeriz hepimiz

Back