Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

benim halimi bir görsen sen. Kaç gündür bugün başlıyorum diyorum.
amaaaa bugün başlıyorum!!!

2 dersi verip 3. sınıf olucam!

BENDE ÖYLEYİM AMA BAŞLADIĞIM YOK YANİ..
NE GTÜZEL BENİM ALTAN 6 DERSİM VAR ŞİMDİ 2 DERSE KURSa gidiyorum diğerlerinede başlasam artık belkide 3 e geçebilcem ama işte elime aldığım anda sıkılmazsam inş. vericem yani.

seninki yine 2 dersmiş güzel yani..hangi dersler peki?

iktisat teorisi ve matematik canım. matematik vizesi 62 olmasına ragmen gecemedim.
zordu finaller:44::44::44:

iktisat teorisi ve matematik canım. Matematik vizesi 62 olmasına ragmen gecemedim.
Zordu finaller:44::44::44:

kursa gitseydn keşke .kursun büyük etkisi oluyor.2.sınıf tada final zordu bilmiyorum büt nasıl olur?

canım valla 3 sınıfta kesin gideceğim ama vereceğim cok calısacağım ve vereceğim!!!
Inanıyorum :)))

hangi bölümü okuyorsun canım.. çalışıyr musun?

Umarım verirsin e geçersin 3'e ii genel muhasebeyi vermişsin bend eo dersi veremedim gitti

tatlıkıs sana zahmet olmazsa yine listemi yapsak :44: gözümüzün önünde oldukça bide çalışmaya başlarsak 3-5 belki faydası olur :44:

tatlıkıs sana zahmet olmazsa yine listemi yapsak :44: Gözümüzün önünde oldukça bide çalışmaya başlarsak 3-5 belki faydası olur :44:

doğru aslında ben o listeyle gaza gelip çalııyordum hade herkes azsın sorumlu olduğu ders sayısını kızlarr

ancak öle çalışmaya başlarız biz

meraba kızlar bence de liste yapınca çok i,yi oluyor ben de ne zamandan beri başlıycam diyıorum ama başlayamadım bir türlü ben tüm derslerden giricem ama çalıştığım için şöle bi tekrar yapıcam fakat tarihi unuttum o yüzden ona çalışıcam bi tek benim de 15 ünitem var konuyu bitirince de geçmiş yılların sorularına bakıcam kolay gelsin hepimize

benim bu mesajımada cevap yazarsanız sevinirim arada kaynamış sanırım fikirlerinizi merak ediyorum

piolin seni tatlıkısla karıştırdım kusura bakma canım liste isteğimi sana atfen yazmıstımkonu sahibi olarak.özür

Son düzenleme:
benim bu mesajımada cevap yazarsanız sevinirim arada kaynamış sanırım fikirlerinizi merak ediyorum

canım ben geçen yıl halkla ilişkilerden mezun oldum. kamu yönetimi yada çeko ya devam etmek istiyordum.daha çok kamu yön. gönlümden geçiyordu.malesef ki ya iktisat yada işletmeye geçiş yapabiliyoruz sadece.şimdi sen yazınca o zaman aklıma geldi.ne kadar üzülmüştüm o bölümlere geçemiyorum diye.sayısal yapamayınca mecburen işletme okuyorum şu an

Son düzenleme:

sağol canım paylaştığın için ben de işletmeye dikey geçiş veya kamu yönetimi baştan ikisi arasında kaldım birini seçicem artık hayırlısı

sağol canım paylaştığın için ben de işletmeye dikey geçiş veya kamu yönetimi baştan ikisi arasında kaldım birini seçicem artık hayırlısı

ben şu an 26 yaşında oldugum için bir an önce bitirmek istedim.ama eğer senin şartların elveriyorsa kamu yönetiminin derslerini başaracagını düşünüyorsan neden olmasın??

listeyi yapıyorum o halde ben

Bütlere Çalışma Grubu (10-11 Eylül) Çalışılacak ünite sayısı - Bitirilen ünite sayısı

prensesperi..................................15...................- ..........................
piolin...........................................15..................-...........................

çalışılacak ünite sayısı - bitirilen ünite sayısı

prensesperi......15.....-.........
piolin...............15.....-........

ben şu an 26 yaşında oldugum için bir an önce bitirmek istedim.ama eğer senin şartların elveriyorsa kamu yönetiminin derslerini başaracagını düşünüyorsan neden olmasın??

işte arkadaşımın şuan o bölümden mezun olunca saydığı olanaklar çok hoşuma gitti o yüzden bu bölümü istedim ben de ama tabi iki yıl bi fazlsı olucak hayırlısı olsun inşallah hala düşünüyorum ne yapsam diye:)

günaydın kızlarrrr

bende 120 üniteden sorumlıuuyum kızlar off bu ne yaaa toplam 6 dersin bütünleme ünitesine bakın.birde ben daha başlamadım

çalışılacak ünite sayısı - bitirilen ünite sayısı

prensesperi......15.....-.........
piolin...............15.....-........
tatlıkıs............120.....-........

günaydın kızlarrrr

bende 120 üniteden sorumlıuuyum kızlar off bu ne yaaa toplam 6 dersin bütünleme ünitesine bakın.birde ben daha başlamadım

canım benimde aslında baya fazla fakat ben finallere çok iyi hazırlanmıştım o yüzden konuları şöle bi tekrar edicem bi günde bi dersi bitirebilirim o yüzden ben sadece inkılabın ünitelerine çalışıcam yoksa benim de çok fazla aynıu seninki gibi ama toparlarsın ya daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…