- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
benim halimi bir görsen sen. Kaç gündür bugün başlıyorum diyorum.
amaaaa bugün başlıyorum!!!
2 dersi verip 3. sınıf olucam!
iktisat teorisi ve matematik canım. Matematik vizesi 62 olmasına ragmen gecemedim.
Zordu finaller:44::44::44:
kursa gitseydn keşke .kursun büyük etkisi oluyor.2.sınıf tada final zordu bilmiyorum büt nasıl olur?
canım valla 3 sınıfta kesin gideceğim ama vereceğim cok calısacağım ve vereceğim!!!
Inanıyorum :)))
tatlıkıs sana zahmet olmazsa yine listemi yapsak :44: Gözümüzün önünde oldukça bide çalışmaya başlarsak 3-5 belki faydası olur :44:
doğru aslında ben o listeyle gaza gelip çalııyordum hade herkes azsın sorumlu olduğu ders sayısını kızlarr
ancak öle çalışmaya başlarız biz
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim bir arkadaşım kamu yönetimi bölümünde okuyor şuan son sınıfta ve dersaneye başvurmuş istatistik ve iktisat dersleri vericek ayrıca abisi de aynı bölümden mezun ve şuan devlette çalışıyor.Beni bu bölümü okumam konusunda ikna etti.İnşallah sınavları da verirsem bu bölüme kayıt yaptırayım diyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bu bölümde okuyan varmıydı aramızda
benim bu mesajımada cevap yazarsanız sevinirim arada kaynamış sanırım fikirlerinizi merak ediyorum
canım ben geçen yıl halkla ilişkilerden mezun oldum. kamu yönetimi yada çeko ya devam etmek istiyordum.daha çok kamu yön. gönlümden geçiyordu.malesef ki ya iktisat yada işletmeye geçiş yapabiliyoruz sadece.şimdi sen yazınca o zaman aklıma geldi.ne kadar üzülmüştüm o bölümlere geçemiyorum diye.sayısal yapamayınca mecburen işletme okuyorum şu an
sağol canım paylaştığın içinben de işletmeye dikey geçiş veya kamu yönetimi baştan ikisi arasında kaldım birini seçicem artık hayırlısı
ben şu an 26 yaşında oldugum için bir an önce bitirmek istedim.ama eğer senin şartların elveriyorsa kamu yönetiminin derslerini başaracagını düşünüyorsan neden olmasın??
günaydın kızlarrrr
bende 120 üniteden sorumlıuuyum kızlar off bu ne yaaa toplam 6 dersin bütünleme ünitesine bakın.birde ben daha başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?