- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım benimde aslında baya fazla fakat ben finallere çok iyi hazırlanmıştım o yüzden konuları şöle bi tekrar edicem bi günde bi dersi bitirebilirim o yüzden ben sadece inkılabın ünitelerine çalışıcam yoksa benim de çok fazla aynıu seninki gibi ama toparlarsın ya daha zaman var
öle nasıl yeiştircem bilmiyorum 5 dersi bitirsem güzel olucak bir dersim kalır seneye veririm onu.
inş.bitirebilrim aynı dersleri çalışmaktan midem bulandı artık...
ben bu bunalmayı yasamamak için 4 dersin 2 sini seneye bıraktım. diğer ikisine calısıyorum. 48-49 larla kalmasaydım eğer kalan 2 dersi bütünlemelerde verecektim ama olmadı.
çalışmaya başladım. şimdi ara verince yazayım dedim size. iktisat teorisi resmen bezdirdi beni.
çalışılacak ünite sayısı - bitirilen ünite sayısı
prensesperi......15.....-.........
piolin...............15.....-........
tatlıkıs............120.....-........
canım toplam ünite sayım 34- 11 ini bitirdim.
yaz bakalım :)
ebruli hızlı başlangıç yaptınbizde sana bakıp başlayalım artık.başlamak bitirmenin yarısıymış.erteleyip duruyorum kızıyorum kendime
ebruli hızlı başlangıç yaptınbizde sana bakıp başlayalım artık.başlamak bitirmenin yarısıymış.erteleyip duruyorum kızıyorum kendime
bende öle valla.
neseki bugün 9 soru ezberledim öğle yemeğinde
canım valla tak dedi artık napiim calısıyorum.
biraz konulara bakmak lazım ama
yani en azından ben bakmadan sadece soru ezberlemek ile yapamıyorum
bende konu çalışamıyrum malesef
ama inkılap ve hukuku okumam gerekiyor
bende öle valla.
neseki bugün 9 soru ezberledim öğle yemeğinde
evet canım benim de inkılabı okumam gerekiyor ne çetin ceviz bi dersmiş bu da böle
evet canım benim de inkılabı okumam gerekiyor ne çetin ceviz bi dersmiş bu da böle
bütünleme sınav kağıtları geldimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?