Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merhaba, 1.sınıf matematik dersi için karacan yada murat açıköğretim kursundan önerebileceğiniz bir hoca varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

merhaba, 1.sınıf matematik dersi için karacan yada murat açıköğretim kursundan önerebileceğiniz bir hoca varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

canım çogumuz kendimiz çalışıyoruz.sanıyorum ki bu konuda yardımı dokunacak biri çıkmayacaktır sana

hepsine çalışcam tabi tatlım.mesela ilk üç derse daha ayrıntılı çalışıyorum.hergün bi ünite detayıyla.diğer derslerede günde iki ünite çalışcam öle anca yetişiyo zaten. bari üç ders garanti olsun üçüne ondan önem veriyorum.inşallah hepimiz geçeriz

Son düzenleme:

dogru düşünmüşsün canım.dilerim hepsinden geçersin

selam kızlar işletme 3.sınıfım bende ama 3 dersten kaldım.mal muh,finansal yönetim ve türk vergi sistemi napcam bilmiyorum yaaaa.

meraba kızlar konulara baştanmı çalışıcaksınız yani vizeyi de dahil edicekmisiniz ya ben sanki konuları unuttum gibi geliyor inkılap tan başlıyım diyorum bende yavaş yavaş

meraba kızlar konulara baştanmı çalışıcaksınız yani vizeyi de dahil edicekmisiniz ya ben sanki konuları unuttum gibi geliyor inkılap tan başlıyım diyorum bende yavaş yavaş

evet canım en baştan en sona kadar çalışmak gerekiyor Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim bir arkadaşım kamu yönetimi bölümünde okuyor şuan son sınıfta ve dersaneye başvurmuş istatistik ve iktisat dersleri vericek ayrıca abisi de aynı bölümden mezun ve şuan devlette çalışıyor.Beni bu bölümü okumam konusunda ikna etti.İnşallah sınavları da verirsem bu bölüme kayıt yaptırayım diyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bu bölümde okuyan varmıydı aramızda

bi fikri olan yokmu kızlar söliyebilceğiniz şeyler yokmu ben bugün inkilabın ilk ünitesini bitirdim bi yandanda diğerlerini tekrar ediyorum

ya kızlar sıcakta hiç çalışılmıyor bir ilham gelmeli de başlamalı ya 3 ders ten geçmem şart ,işe de başlama durumum var evdeyken çalışayım barii

iktisat teorisine başladım ama unite 10dan finallerinde hiç bakamadığım bölümlere bakıyorum.
bir de genel matematik var 48 ile kaldığım ona da son 25 günde bakacağım

slm kızlar bende işletme 4e gectim ama su tvs.le iş sosyali bi türlü veremedim sizler neye calışıp gectiniz gecen arkadaslar varsa bu derslerden bu yıl yardımcı olurlarsa cok sevindirik olucammm

Son düzenleme:
selam kızlar işletme 3.sınıfım bende ama 3 dersten kaldım.mal muh,finansal yönetim ve türk vergi sistemi napcam bilmiyorum yaaaa.

slm canımm bak ben muhasebe ve finansı sayısallara calışarak gectim sadece sözel yapıodum ama hep kalıyodum inşş sende gecer kurtulursun tvs.dense bende kaldımm hemde hiç çalışmadıgım halde 50 alarak 47 le kaldımm çok üzüldüümmm inanki

Selam kızlarr
bende çalışmaya başlamadım ya bir trlü elime alamıyorumm ne yapcam bilmiyorumm

Selam kızlarr
bende çalışmaya başlamadım ya bir trlü elime alamıyorumm ne yapcam bilmiyorumm

benim halimi bir görsen sen. Kaç gündür bugün başlıyorum diyorum.
amaaaa bugün başlıyorum!!!

2 dersi verip 3. sınıf olucam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…