merhaba, 1.sınıf matematik dersi için karacan yada murat açıköğretim kursundan önerebileceğiniz bir hoca varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
daha 2 ay var ben senin yerinde olsam hepsine iyi çalışırdım.gelecek yıl son yılın.zamanında bitiridim.o zamanki derslerinde agır olabilir bide bunlarla uğraşma.bildiğim kadarıyla çeko yok.yinede aramıza hoşgeldin.büte çalışmaya başlıyoruz.senide her zaman bekleriz
hepsine çalışcam tabi tatlım.mesela ilk üç derse daha ayrıntılı çalışıyorum.hergün bi ünite detayıyla.diğer derslerede günde iki ünite çalışcam öle anca yetişiyo zaten. bari üç ders garanti olsun üçüne ondan önem veriyorum.inşallah hepimiz geçeriz
meraba kızlarkonulara baştanmı çalışıcaksınız yani vizeyi de dahil edicekmisiniz ya ben sanki konuları unuttum gibi geliyor inkılap tan başlıyım diyorum bende yavaş yavaş
iktisat teorisine başladım ama unite 10dan finallerinde hiç bakamadığım bölümlere bakıyorum.
bir de genel matematik var 48 ile kaldığımona da son 25 günde bakacağım
bende 46 la kalmıştım(iktisat) aöf ne vizdansız ya
selam kızlar işletme 3.sınıfım bende ama 3 dersten kaldım.mal muh,finansal yönetim ve türk vergi sistemi napcam bilmiyorum yaaaa.
Selam kızlarr
bende çalışmaya başlamadım ya bir trlü elime alamıyorumm ne yapcam bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?