• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kızlar :3: nasılsınız? özledim valla :16::29: ( pc bozuktu tamirdeydi felan hemen hemen 1 aydır yoktum )

ben şu derslere başlayamadım ki :50: :43: uff yaaa çok yoğunumm yaaa ama bismillah deyip başlamak lazım bugün başlıyım artık öptüm hepinizi :16: , :10:

meraba canım :) hoşgeldin sende katıl aramıza yeni liste yaptık bende 1 ünite bitirdim öle sallanıyorum sanırım herkes aynı durumda havalar çok sıcak

kızlar o kadar calıstım calıstım 3 gündür kitap yüzü acaamıyorum...
ağustos 15 den sonra genel müdürümüz 15 gün yok durmaksızın çalışırım dedim motivasyonumu kaybettim valla:(

slm kızlar benide ekleyin listeye ünite sayısı 56... bitirilen ünite sayısı 6...

bitermiki bu dersler ya ağğğğğğğğğ

slm kızlar benide ekleyin listeye ünite sayısı 56... bitirilen ünite sayısı 6...

bitermiki bu dersler ya ağğğğğğğğğ

İŞletme 4 den büte kalan varmı arkadaşlar.. varsa nasıl çalışıyorsunuz paylaşabilirmisiniz.

Son düzenleme:
meraba canım :) hoşgeldin sende katıl aramıza yeni liste yaptık bende 1 ünite bitirdim öle sallanıyorum sanırım herkes aynı durumda havalar çok sıcak
hoş buldum canım sağol :16: valla ünite konu çalışamıyacağım ki ben :50: çıkmış sorularla geçiştireceğim sınava kadar z:50:man buldukça :43: ahhh ev taşıma ihtimalim var temizlik yatak , yorgan v.s. işlerle uğraşıyorum fırsatım olsa ama yok malesef inşş sınıfta kalmam , kalmayız yaaa başarıyla atlatırız inşş bütü :65::nazar:

naber kızlar =)
nasıl çalışıyorsunuz soru ezberlemek işe yararmı.ben soru ezberliyorum konu çalışmak cnm istemio
:50:

naber kızlar =)
nasıl çalışıyorsunuz soru ezberlemek işe yararmı.ben soru ezberliyorum konu çalışmak cnm istemio
:50:
canım inşallah işe yarar hem bende sorulardan çalışıcamm tabi kafa ezber yaparsa :40: off çokk unutkanımm ben yaaa :95: inşş hepimiz başarılı oluruz :65::54:

çalışılacak ünite sayısı - bitirilen ünite sayısı

prensesperi......15.....-......1...
piolin...............15.....-.....5...
tatlıkıs............120.....-........
ebruli...............34.....-...11....
macelyan.........56.....-....6.....

kızlar ben bi akrabamın yanındayım ve internete giremiyorum listeyle lütfen biriniz ilgilenin olurmu bayramdan sonra gelicem

Selam kızlar nerelerdesin yaw??

Sınava 29 gün kalmış :(

ve ben bir ders bile çalışamadım istatistik haricinde oda kursa gidiyorum ordan biliyorum

aferin bana aferin kendime çok kızıyorum.:47::47: evde o kadar boş zaman varken çalışmadım.bugun iş görüşmem var.işe başlarsam sıkıştır dur kendini sonra.niye çalışmadım şimdiye kadar niyeeeeeeee :47:

ben de 4 dersten kaldm we işte çalıştıqm için hiç çalışamıyorum :26: napcam bilmiyorum bi de kitap aldm o kadr çalışrm die :50: we bnm sınaw kaqıdm da qelmedi hala :44:

aferin bana aferin kendime çok kızıyorum.:47::47: evde o kadar boş zaman varken çalışmadım.bugun iş görüşmem var.işe başlarsam sıkıştır dur kendini sonra.niye çalışmadım şimdiye kadar niyeeeeeeee :47:
selam canım :3: iş görüşmesi nasıl sonuçlandı :26: merak ettim :29::16: hakkında hayırlısı ne ise o olmuştur inşş :79:

selam canım :3: iş görüşmesi nasıl sonuçlandı :26: merak ettim :29::16: hakkında hayırlısı ne ise o olmuştur inşş :79:

2. kez görüşmeye gittim.bölge müdürü ve direktörle görüştüm.olursa hafta içi sıze haber veririz dediler.bakalım beklemedeyim :31: dediğin gibi hakkımda hayırlısı :29:

Back