nOLUR YA ANLATSIN BİRİ BENDE MURATIN ÖZET KİTAPLARINDAN ÇALIŞIYORUM.AMA ARTIK OLMAYINCA YORULDUM BOŞUNA ÇALIŞMIŞIM.YADA BOŞ ÇALIŞMIŞIM.
İLK SINAVLAR BİRAZ İYİYDİ EN AZINDAN 2,3 TANEDEN GEÇERİM DİYORDUM.
AMA OLMADI VE BEN 6 DERSTEN NASIL GEÇİCEM YİNE KALIRSAM OKULU BIRAKMAM LAZIM UTANIYORUM ARTIK KALDIM DEMEYE GEÇEN YILDA KALMIŞTIM.
SALAĞIM BEN YA
iktisata giriş ve uygarlık tarihinden yardım edinnnnnn :84: :84: :84:
murat yayınlarından çaliştım sonuç geçemedim
başka bir kaynaktan çalışcam
karacan nokta atış sorularından çalışıpta bu dersleri veren var mı ? :44: :44:
nasıl geçicez bu iktisatı yaaaaa
nasıl geçicem bu anayasa hukukunu
canım öncelikle bu dersi geçenlerden senin bir farkın yok bunu unutma.ben hep bunu telkinlerim kendime.doğru çalışmayla bence başaracaksın öncelikle buna inan
ben bir konuyu okurum.okurken altını çizerim gerekli yerlerin.sonra arkadaki soruları çözerim bir kagıda.sonra konuya tekrar dönerim.fosforlu kalemle soru çıkan yerleri çizerim.çizerken zaten soru çıkan yerler aklımda kalmış olur.sınava bir hafta varken konulara geri dönerim çalışırım.fosforlu yerlere daha iyi çalışırım.sonra tekrar soruları çözerim.aklımda sorular kalır.murattan çok soru çıkıyor sınavlarda.
ve ayrıca kızlar.daha öncede yazmıştım bu konuya.uygarlık tarihinden özet çıkartmıstım.bana çok faydası olmustu.halada duruyor.özelden ev adresinizi verirseniz.özetleri isterseniz fotokopi çekip adresinize gönderebilirim
canım sen hangi kaynakan çalışıyorsun??
ahh ahh ya ben nasl vercem genel muhasebe,muh.uygulamaları,ticaret hukuku çok zor dersler yaa off
bu arada sakın ama sakınnnn karacan atış soruları ezberlemeyin!!!
canım ben murattan çalışıyorum.konumuzdan nokta atış önerdiler alayım dedim.bir muhasabe vardı sıkıntılı nitekim büte de kaldı.kargosuyla yüzü astarını geçecekti ondan almadım.nokta atış vb soruların ezberlenmesine bende karşıyım.bence soruları üzerine çözmeden en az iki defa çözüp.soruların mantıgını kavramak.çıkacak muhtemel yerlere ağırlık vermek geçmeye yardımcı oluyorözet çıkarmak benim diğer yöntemim.uygarlık tarihini öyle geçmişti.tüm derslere uygulanmaz tamam ama büte kalanlara yapılabilir.ben şimdi maliyet muhasebesinede öyle çalışmayı düşünüyorum.satır satır okuyup özetleyeceğim..
bende hep soru ezberledim ama yanıldım artık bu durum riskli ,eskisi gibi soru sormuyorlar,konu çalışmak gerekiyor.
iktisat teorisi ve kamu maliyesinden geçmişim deli oouyorum ya onca çalışmaya bu kadar dersten geçmek çıldırtıcı.
napalım artık mmuratın kitabını alıyım bari.akşamdan başlıyım çalışmaya.
senin yöntemini denicem canım.
allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
canım bende hep işe yaradı.2 yıldır böyle geçiyorum.umarım sende de yararfotoladım sizler için.dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun..
en az 3 renk fosforlu al.benim 5-6 renk kalemim var en az.her sayfayı renklendiririm çizerkende.sonra da fosforlarım.mesela bu fotodaki notları soruları çözdükten sonra aldım.bazen öyle sorular çıkıyor ki konunun içinde geçmiyor.o zaman üstlere kenarlara not ediyorum..
mesela burdada tüm başlıkları yeşille çizmişim.zincir magaza,özel magaza vs..sorularda çevirip çevirip başka başka başlıklar sormuşlar.o yüzden sınava girmeden önce özellikle o başlıklara bakarım.
canım çok saol biliyor musun çalışma şevkimi yerine getirdin böyle renkli renkli görünce bende bir çalışma isteği doğdu birden..
bayıldım yaptıklarına hemen başlıcam çok saoll umarım bende de yarar..
canım çok ama çok sevindim.. Allah bizede nasip etsin o günleri.diploman yüzünü güldürsün hayırlara vesile olsun inşallah..
slm arkadaşlar banada yardımcı olacak bırı çıkarsa sevinirim matematik yüzünden 1 sene kaldım bu senede malesef bütünlemeye kaldım matematikten murat nokta atış yayınlarından çalıştım ama olmadı geçemedim önerebileceğiniz bi kaynak varmı matematikten
selam arkadaşım eğer istanbulda yaşıyorsan mecidiyeköy şubesindeki murat açıköğretimde sibel hocayı öneriyorum sana..
ben matematiği sevmezken bana matematiği sevdirdi.
teşekkür ederim cevabın için ama malesef istanbulda oturmuyorum kursada gıdemem aslında çalışıyorum ben önerebileceğin bi kaynak varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?