Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.nasılsınız?
bütlere çalışmaya başlayan varmı?ben yarın başlayacagım Allah kısmet ederse.ağustos ramazan çalışmak zor olur.yavaş yavaş başlayayım diyorum :44:
selam canım iyiyim saol sen nasılsın?
muratın konu anlatımlı kitabını aldıydım..valla ne yalan sölim dün işyerinde inkılabn 1 .ünitesine baktım.bugünde .üniteye baktım.akşam başlıcam inşallah..
evet hem oruç felan,ama sahurdan sonra çalışıyım diyorum bakalım..
kızlar paylaşımlarınızı bekliyorum topiğime =))
topiğim derken?:44:
eğer istersen benim kitabı sana fotograflayabilirimbelki yardımı olur
![]()
bende murat yayınlarının kitabından günde iki ünite bitiriyorum önemli yerleri not alıyorum.5 dersten kaldım ben o yüzden sadece üç derse iyi çalışıp onları vermek istiyorum kalanlar seneye artık.çeko 3. sınıfım var mı aranızda benle aynı bölümde olan
valla canım benim nişanlımda 3 . sınıf işletme muhasebeyi tek seferde geçti sadece çıkmış soruları ezberleyerek ekstra hiç çalışmadı![]()
önceden bilgisi varmıydı yoksa sadece ezbermi canım:26:
kızlar ben işletme 3.sınıftayım muhasebeyi gecemicem heralde sayısalım aslında iyidir ama bunu hiç anlamıyorum muhsebeden gecen arkadaslar lütfen nasıl calıstınız yardımcı olun ezberlemekmi gerekiyor soru tarzlarını nası yapcam ben
bende muhasebeden büte kaldım.sayısalım kötü benim bide.bir defter aldım.başladım özet çıkartmaya.soru tiplerinin mantıgı ile ilgili notlar alıyorum.bu yıl soruları hazırlayan komisyon değişmiş.haliyle sorular farklı geliyor.soru ezberlemek çok riski.ben her satırına çalışacagım.bence sende öyle yap![]()
ben 4 dersten kaldım 3ü sözel calısırımda hangi kitaptan canım benim yargı var illaki muratmı alsam![]()
ben 4 dersten kaldım 3ü sözel calısırımda hangi kitaptan canım benim yargı var illaki muratmı alsam![]()
canım ben murattan çalışıyorum.3 yıldır hep murattan çalıştım ve verdim Allaha şükürler olsun.murat yayınlarını tavsiye ederim
çalışamama ya gelince canım o herkesde oluyor.ilk zamanlarda başına zor oturuyorsun.sonra alışıyorsun.çalıştıkça çalışasın geliyor.kendine günlük 1 ünite hedef koy.gözünde buyumez.2 ayda yetiştirirsin
hangi derslerden kaldın?