Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Birde kızlar kitapların gelmesini beklemeyin e-öğrenmeden başlayın çalışmaya.
Ben geçen sene verdikleri kitapların kapağını bile açmadım inanın.
E- öğrenme alıştırma bölümünden çalıştım ve hiçbirinden kalmadan geçtim
Kitaptan özet çıkarana kadar hazır özetler varken ordan çalışmak daha mantıklı...

Son düzenleme:

cnm yeni e-öğrenmeye girebilmek için şifre istiyor o yok daha almadım birde yeni e-öğrenmedede alıştırmalar varsa üniteler yenilendiyse araştırmalarda şifreyi alınca bende çözerim cnm sağolasın:

Son düzenleme:
Hayır tatlım şifre filan gerekmiyor anasayfadan girme bak burası kaydet yerimlerine;
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

baktım cnm burayada benim bölümü hala güncellememişler iki ders eksik koymamışlar üniteleri en son kayıt olduğumda karşılaştırdığımda farklıydı şimdi fark varmı bakıcam birazdan buraya güvenmiyorum açıkcası cnm

Ben kendi bölümümü eşleştirdim canım aynı bu seneki kitaplarla alıştırma bölümündekiler birebir aynı.
Birtek muhasebe denetimi ve mali analizler denetim olarak değişti ama içerik aynı.
İşletme 4 de okuyanlar yanılmasın...

Ben kendi bölümümü eşleştirdim canım aynı bu seneki kitaplarla alıştırma bölümündekiler birebir aynı.
Birtek muhasebe denetimi ve mali analizler denetim olarak değişti ama içerik aynı.
İşletme 4 de okuyanlar yanılmasın...

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı sen buradan çalıştınmı hiç baktınmı cnm ne var ne yok bakarmısın merak ettim benim şifrem yok bakamıyorum

kızlar merhaba bende kamu yönetimi okuyorum 3. sınıfım kredili istemi hala pek çözemedim ders seçme işlemini yaptım yarında parasını yatıracağım daha ders çalışmaya başlamadım kitaplarımıda almadım nasıl konular var bi vize bi final olacak acaba kaçar üniteden sorulu olacağız puanlama hangi sınvın kaçı alınacak dersler zormu kolaymı bilgisi olan varmı acaba

bide bu akademik öğrenim oluyormuş hafta sonları üniversitelerde ders veriliyomuş bilgi bulamadım bunla ilgilide internet sitesinide değiştirmişler çünkü

bu konulrda aydınlatırsanız çok sevinirim dersaneye gitmediğim için bazı konularda bilgim yetersiz

Ben bu sene İnsan Kaynakları Yönetimine yeni kayıt yaptırdım. İnternet'ten başkalarının çıkardığı ders notlarına bakıyorum derslerimden gayet farklı. Yeni müfredata geçildiği için önceden çıkmış sınav sorularına çalışmak mantıklı mı ? bu sene hem acemiyim hemde şansıma sistem değişti. Sizce nasıl çalışmalıyım ? Sadece kitap yeterli olur mu ?

Dersler ders kitaplarını burdan indirip çalışabilir/ inceleyebilirsin
Sorumlu olduğun ünitelere de buradan bakabilirsin
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

o notlara da çıkmış sorulara da bakma canım sistem değişti
Kendin not çıkararak çalış
Sorumlu olduğun ünitelere kitaptan çalış sonra soru bankası çıkacakmış onu alır çözersin sende

o notlara da çıkmış sorulara da bakma canım sistem değişti
Kendin not çıkararak çalış
Sorumlu olduğun ünitelere kitaptan çalış sonra soru bankası çıkacakmış onu alır çözersin sende
[/QUOTE]

Sağol canım teşekkürederim öyle yapıyım :)

her derste 4 üniteden sorumlu ise o zaman benim 28 ünitem var...

O ZAMAN DERS EKLESEM Mİ 4 SINIFTAN YA KARARSIZ KALDIM ..

kızlar şimdilik dediğiniz ünite sayılarını ekliyorum sonra düzeltirsiniz farklı olıursa

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................8.................

GzdBky.................44.......................-...............12...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-..............10..................

Sebboyyy...............30...................-.................28..................

sevgi_melegi...........20......................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................12......................

İncıReçelii....................24.................-...............5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............7..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................1....................

December90.................28....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.......................................

Sağol canım teşekkürederim öyle yapıyım :)[/QUOTE]

En güzeli verilen kitaptan takip etmek olur ben de öyle yapıyordum

2 ünite daha bitirdim eklermisin cnm ne dersin şimdi başlayammı final ünitelerine yoksa sınav girip çıktıktan sonramı başlayam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…