Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

1 ünite daha bitirdim ben.

Tüm üniteyi dikkatle okuyarak, önemli yerleri çizerek ünite sonundaki testi çözerek çalışıyorum. Testten sonra da tüm çizili yerleri not defterime geçiriyorum. Baya zaman alıyor böyle ama sağlam oluyor diye düşünüyorum...

Arkadaşım yanlış bilgilendirme yapıyorsun .Oradaki unite sayısı fln farklı .

.....Nasıl yani???
Diğer portala giriş kayıtlar bittikten sonra açılacak
Burdaki derslerle yeni basım kitapları karşılaştırdım aynı
Zaten karşılaştırmayıda herkes biliyor dimi
Direk girin çalışın demedim

Son düzenleme:

bunu editliyorum 2 ünite bitti :)

Eğer birebir aynısı olsa ,yeni kitapları dağıtmazlardı .
Neyse ya .

E portaldan oturum açma muhabbeti kayıtlardan sonra olacak diye duyuru okudum AÖFnin kendi sitesinde.
Bugün kendi bölümüme tıkladım, dersler PDF olarak açılmış, çok mutlu oldum.
Sizde bir bakın isterseniz. Soru moru yok ama en azından konular falan var, ben beğendim.

2 ünite daha bitirdim eklermisin cnm ne dersin şimdi başlayammı final ünitelerine yoksa sınav girip çıktıktan sonramı başlayam

bence final ünitelerini sınavdan sonra başlarsan daha iyi olur çünkü gerçekten unutuluyor sanırım kendimiz çalıştığımızdan zaten gördüğüm kadarıyla hemencecik çalışıp bitiriyorsun ünitelerini kendini boşa kasma bol bol tekrar yap

piolin benim konumda 13 olucaktı gözünden kaçmış sanırım düzeltirmisin13te takılı kaldım

evt cnm bir işte çalışmadığımdan dolayı zamanım çok günde iki ünite bitire bitire sonunda kitapları bitirdim cnm şimi her ünite sonunda özet kısımları çalışıyorum kitaptaki değerlendirme sorularını çözüyorum şimdide soru bankası alıcam bakalım hangi yayından alacağıma hala karar veremedim

Bugün 1 ünite daha bitti çok şükür... Aslında hedefim en az 2 ünite ama evi toparlayayım biraz da

Kızlar kızlarrr nasıl da ilerlemişsiniz.... Masallah Hele sebboy bitirmiş tamamen
Ben Kurbanda bi memleke gittim 1 hafta orada kaldım hersey kactı gitti... Geldim ama hala bi düzen kurup calısamadım iyi mi? Ben bide her aksam Muhasebe kursuna gidiyorum calısmaya doğru düzgün vaktim olmuyor...

Bu aöf kitapları da cok kötü siz nasıl calısıyorsunuz anlatsanıza birazcık

Son düzenleme:
valla nasıl azimlisinizz öle ya içimden hç çalışmak gelmıyo bu kitaplaraa benım
ama mecburr

valla nasıl azimlisinizz öle ya içimden hç çalışmak gelmıyo bu kitaplaraa benım
ama mecburr

aynen canım ya ben simdiyeli kac ünite bitirmiştim yardımcı kitaplarla... anlatımı cok kötü insan kitabı acınca hemen kapatası geliyo... Ben ünite sonundaki sorulardan gidiyorum okumaya kalktığımda bayıyo vallahi beni. sen nasıl yapıyorsun?

valla benıde cok sıkıyo of pof ederek okumaya calısıyorum altını falan çizerek calısıorum aklımda kalan seyler cok az amaa
az çalışma şevkim oluyo onuda bu kitaplar iyice alıyo

sen nasıl calısmayı dusunuysun canım ?
diğerleri yada nasıl calısıyosunuz kızlar sizz ?

önce sayfalara göz gezdiriyorum önemli gördüğüm yerleri not ediyorum canım, en sonunda da ünite sorularına bakıp yine geri dönüp tekrar yapıyorum o kısımları.... Ne yalan söylim cok korkuyorum bu sınavlardan. Biraz daha test koysalarda keske içine. Nasıl sorular cıkacağını hic bilmiyoruz.

anladım canım her sekılde calısıp anlcaz mecbur yanı gecmek ıcın
vallaa zor gibi işimiz bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…