Kızlaaaaar.
Ekle sil yapamamamın sebebi harç parasını önce yatırmam. Bilmiyordum önce ekle sil yapılacağını.
Ne olacak şimdi yok mudur bunun bir çözümü bilen var mı? Sinirim bozuldu
Geri dönüşü yok diyorlar canım ya acele etmeseydin keşke klavuzu okumadınmı?
yok be canım okumadım. Normalde ekle sil harç paraları yattıktan sonra yapılıyormuş. Ama aöf'te durum farklıymış. Ama şöyle bir bilgi okudum galiba 14-15-16 kasımda tekrar ekle sil açılacakmış. Yanlış yapan çokmuş. Ayrıca bütünleme kalkmamış çok tepki geldiği için. Tabii pazartesi aöfü arayıp kesin bilgi almadan içim rahat etmicek.
2 ünite daha bitirdim eklermisin cnm ne dersin şimdi başlayammı final ünitelerine yoksa sınav girip çıktıktan sonramı başlayam
bunu editliyorum 2 ünite bitti :)
Piolincım 2 konu bıtırdım eklermısın lısteye
piolin benim konumda 13 olucaktı gözünden kaçmış sanırım düzeltirmisin13te takılı kaldım
Bugün 1 ünite daha bitti çok şükür... Aslında hedefim en az 2 ünite ama evi toparlayayım biraz da
cnm 2 konum daha bitti oldu toplam 14 konu
hadi hayırlısı hızlanmam lazım...
canım sana 27 ünite ekliyorum sadece vize için olan kısmı alıyoruzBende kitaplarımı aldım ama 54 ünite varmış nye o kadar çok vize final birleşik ama :)
Siz sadece vizeyimi yazdınız listeye? Benide eklermisiniz ben 2 ünite çalıştım :)
beni de aranıza alsanız
vallahi kendimden çok utandım şu an, ne zaman çalışacaksam hiç bilmiyorum. ne güzel çalışıyorsunuz bense daha kitap yüzü açmadım..
ne zaman başlayacaksam :44:
bari buraya gireyim de gördükçe hevese gelir çalışırım inşallah..
hg cnm aramıza burası insana baya bir azım veriyor ben kitapları bitirdim düşün yani okadar bu arada hangi bölümü okuyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?