Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

açıköğretim fak. diye yazmıyor bende yazacğnı sanıyordum

Arkadaşım aöf diye yazmıyor zaten :) ama aöf olduğu bariz belli. Bunu anlamayan işveren yoktur .

Anadolu üniversitesi örgün öğretimini biritenlerde İktisadi İdari birimler fak yazıyor ,bizde ise İşletme fak .

kasım sonuna kadar kitaplar dağıtılıp bitirilcekmiş ama ayın 16sınd atamamlanır hepsi diyorlar

bana yarın için gel dediler bakalım bu sefer verecekler mi:)
öff hiçbişey bilmiyorum ya umarım bi aksilik çıkmaz :(

Size yine bişey söylüyorlar,ben telefonda muhatab bile bulamadım daha,cevap vermiyor.

3 kitabım eksik,bakalım ne zaman geçer elimede çalışırım

bende bugüne kadar telefonla iletişime hiç geçemedim tabana kuvvet gidiyorum bi derdim varsa:50: bu nasıl iş bilmiyorum ama şikayet edicem telefonlara bakmadıkları için:20:

Size yine bişey söylüyorlar,ben telefonda muhatab bile bulamadım daha,cevap vermiyor.

3 kitabım eksik,bakalım ne zaman geçer elimede çalışırım
Netten kitabi indir calis
ooff ooffff başım dertte vallahi:14: her dönem bir aksilikle uğraşıyorum yarın büroya gidicem bakalım ne dicekler:44:
Mutlaka yarina hallet canim.

Bence millet gecemesin ,kalsin diye boyle serefsiz bir sisteme gecis yaptilar.

Abicim eskiden evimize postalanirdi gecis belgelerimiz ,simdilerde o da yok .amaclari belli kagit ve kargo masrafindan yirtmak.
Acaba o topladiklari harclar kimin cebine iniyor cok merak ediyorum.

ben direk büroya gidiyorum telefon sağlam olmuyor her zaman..

bende bugüne kadar telefonla iletişime hiç geçemedim tabana kuvvet gidiyorum bi derdim varsa:50: bu nasıl iş bilmiyorum ama şikayet edicem telefonlara bakmadıkları için:20:

Hmm,demek herkes ulaşamıyor telefonla.
O zaman şikayet farz olmuş benim için.

Ya ben aöf bürosuna uzağım,3 vasıta değiştireceğim yaklaşık 1,5 saatlik yol var ve 3 yaşında bir de ufaklık.
O yüzden arıyorum,geldi derlerse gidip alayım diye ama yok maalesef bir cevap.

Netten kitabi indir calis

.

Ben daha aldığım kitapların ünitelerini bitirmedim ki.:26:

Guzelim bence uniteyi bastan sona 1-2 kez oku sonra test coz yardimci kitaptan.
Soru bankasi 10dan sonra yayinevlerinde satilmaya baslayacakmis.

Yok ki artık yardımcı kitap falan.
3 ünite çalıştım bugüne kadar eşek gibi kitaplardan , ünite sonunda kıçı kırık 5-10 soru var onları yapıyorsun o kadar.
Soru bankası çıkınca alacağım bende,konuştum bugün murat yayınla.

Cikartirlar gibi geliyor sanki :'(

Farkli sitelerde millet cikarttigi ozetleri paylasiyordu onceden.
Bu senede ayni sey olur bence :o ordan da calisirz.

geri vermişler üstten aldığım dersleri çok şükür..sisteme bakın işte kayıt yeniledim 10 ders gözüküyordu sonra 3 dersi kafalarına göre sildiler şimdi yine geri vermişler bu kadarda saçmalık olmaz

sistem değişti .

2 vize, 2 final olacakmış .

Ilk 4 üniteden sorumlusun .

her derste 4 üniteden sorumlu ise o zaman benim 28 ünitem var...

O ZAMAN DERS EKLESEM Mİ 4 SINIFTAN YA KARARSIZ KALDIM ..

Son düzenleme:
selam bayanlar :16::16::16:
kaç zamandır buraya bakıyorum ''millet başlamış çalışmaya ben hala bekliyorum''diye yakınıyordum
çok şükür pazartesi kaydımı yapıp 3 kitap aldım(ingilizceyi yanlışlıkla verdiler galiba sistemde görünmüyor muafım yani)
piolin 1 ünite çalışabildim toplam üniteyi kitaplarımı tam alınca belirteceğim

yine başladık maratona:)
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin
kolay gelsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
dört ünite varsa eğer benim beş ders toplam yirmi ünite yapar. ben daha gitmedim kayıt yaptırmaya kitaplarımı almadım netten iki ünite çalıştım. stratejik yönetim dersinden başladım. çalıştım derken şöyle üstten geçtim. :34:

Back