- 24 Ekim 2012
- 403
- 61
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tatlım şifre filan gerekmiyor anasayfadan girme bak burası kaydet yerimlerine;
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
Arkadaşım yanlış bilgilendirme yapıyorsun .Oradaki unite sayısı fln farklı .
1 ünite daha bitirdim ben.
Tüm üniteyi dikkatle okuyarak, önemli yerleri çizerek ünite sonundaki testi çözerek çalışıyorum. Testten sonra da tüm çizili yerleri not defterime geçiriyorum. Baya zaman alıyor böyle ama sağlam oluyor diye düşünüyorum...
.....Nasıl yani???
Diğer portala giriş kayıtlar bittikten sonra açılacak
Burdaki derslerle yeni basım kitapları karşılaştırdım aynı
Zaten karşılaştırmayıda herkes biliyor dimi
Direk girin çalışın demedim
2 ünite daha bitirdim eklermisin cnm ne dersin şimdi başlayammı final ünitelerine yoksa sınav girip çıktıktan sonramı başlayam
evt cnm bir işte çalışmadığımdan dolayı zamanım çok günde iki ünite bitire bitire sonunda kitapları bitirdim cnm şimi her ünite sonunda özet kısımları çalışıyorum kitaptaki değerlendirme sorularını çözüyorum şimdide soru bankası alıcam bakalım hangi yayından alacağıma hala karar veremedimbence final ünitelerini sınavdan sonra başlarsan daha iyi olur çünkü gerçekten unutuluyor sanırım kendimiz çalıştığımızdanzaten gördüğüm kadarıyla hemencecik çalışıp bitiriyorsun ünitelerini
kendini boşa kasma bol bol tekrar yap
![]()
kızlar şimdilik dediğiniz ünite sayılarını ekliyorum sonra düzeltirsiniz farklı olıursa
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................8.................
GzdBky.................44.......................-...............12...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-..............10..................
Sebboyyy...............30...................-.................28..................
sevgi_melegi...........20......................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................12......................
İncıReçelii....................24.................-...............5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............7..................
Bulancak28....................................-..................1......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................3.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-.................1.....................
Asilemm.......................48.................-.................1....................
December90.................28....................-.......................................
Günlükgüneşlik................20.................-.......................................
valla nasıl azimlisinizz öle ya içimden hç çalışmak gelmıyo bu kitaplaraa benım
ama mecburr
aynen canım ya ben simdiyeli kac ünite bitirmiştim yardımcı kitaplarla... anlatımı cok kötü insan kitabı acınca hemen kapatası geliyo... Ben ünite sonundaki sorulardan gidiyorum okumaya kalktığımda bayıyo vallahi beni.sen nasıl yapıyorsun?
valla benıde cok sıkıyo of pof ederek okumaya calısıyorum altını falan çizerek calısıorum aklımda kalan seyler cok az amaa
az çalışma şevkim oluyo onuda bu kitaplar iyice alıyo![]()
malesef ki öyle...![]()
sen nasıl calısmayı dusunuysun canım ?
diğerleri yada nasıl calısıyosunuz kızlar sizz ?![]()
önce sayfalara göz gezdiriyorum önemli gördüğüm yerleri not ediyorum canım, en sonunda da ünite sorularına bakıp yine geri dönüp tekrar yapıyorum o kısımları.... Ne yalan söylim cok korkuyorum bu sınavlardan. Biraz daha test koysalarda keske içine. Nasıl sorular cıkacağını hic bilmiyoruz.