alttan dersi olan üstden ders alamaz aöf bu bence parayı hemen yatırma parayı yatırsan ders ekle sil yapamazsın.
ondan en azından dene . aöf ölse cevap vermiyor
tamam canım ekliyorum seni o halde :)Ayy evet süper olur ben de gaza gelir çalışırım en azından.Ünite sayım belli olduğu gibi yazarım
ekledim canımbenim sorumlu olduğum ünite sayısı 35 çalışmış olduğum ünite sayısı 0
Amin canım çok sağol :)listeniz oluşmusAllah yardımcınız olsun.başarılar
Anladım ben 3. sınıfım zaten. Tesekkür ederim canım..
Üniteler cok fazla uzun.... İgrenc.. Cok sıkıcı ve yorucu....
2 ünite daha bitirdim. Toplam 3 ünite piolincim.
bir ünite daha eklermisintamam canım ekliyorum seni o halde :)
ekledim canım
Amin canım çok sağol :)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus.......................................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................3..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................3......................
gulibik............................................-......................................
canım benim zaten iki yıllık okuyorum ben laborant ve veterinerlik..yani toplamda 3 dersim var yani sadece 1 sınıftaki dersi mi alacağım 2sınıftaki 2 dersimi alamayacka mıyım?Ay iyice kafam karıştı benim..Ben en iyisi 22 ekimi bekliyeyim internetten başvurumu yapmaya çalışayım yok yapamazsam Aöf bürosuna gideyim sonra gidip paramı yatırayım.. Seni de yordum be kuzu sağol
bir ünite daha eklermisin
ekledim canım
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus.......................................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................4..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................3......................
gulibik........................................... .-......................................
kızlar halkla ilişkiler ön lisans mezunuyum
dikey geçişle kamu yönetimi 3.sınıftan devam ediyorum bana verilen dersler ;
kentleşme ve konut politikaları
devlet bütçesi
kamu personel hukuku
sosyal politika
sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri
halka ilişkiler
aöf nın sitesinde geçen yılların çıkmış sorularına baktığımda
sadece devlet bütçesi ve sosyal politika derslerinin soruları var
ayrıca diğer derslerde yok ne kendisi nede çıkmış sorular yok
bu yıl eklenmiş sanırım
aranızda kamu yönetimi okuyan var mı ?
Kızlar kamu yonetımıne kayıt yaptırdım 9 tane kıtabım var her kıtapta 8 ünite var bunların 4 unıtesı vıze 4 unıtesı fınalmı ?bu kıtaplarımı sanırım bır donemlık
herkeste dersler farklılık mı gösteriyo ben hiç bişi anlamadım
hayırlı olsun canım bölümün :)Kızlar kamu yonetımıne kayıt yaptırdım 9 tane kıtabım var her kıtapta 8 ünite var bunların 4 unıtesı vıze 4 unıtesı fınalmı ?bu kıtaplarımı sanırım bır donemlık
ekliyorum canımpiolincim bir ünite daha çalıştım eklermisin listeye
Merhaba Arkadaşlar
hepimize bol şans ve sabır ve zihin açıklığı..
uluslararası ilişkiler 1.sınıfım hem anneyim hem çalışıyorum hem yaş 38.
ama bugün bu topiği görünce gaza geldim zaten açlışmaya başladım yoksa yetişmeyecekti ama bir haftadır boşlamıştım
Piolin benide listeye ekleyebilirsin
sorumlu olduğum ünite sayısı 27 çalıştığım 4.
yarın sayıyı tazelerim ay kimin aklına geldiyse çok güzell
hadi başarılar....
Beni de listeye alın kızlar dgs ile işletmeye kayıt yaptırdım. 9 dersim var.
Çalışmaya inşallah başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?