bir ünite daha bitirdim cnm eklermisin piolincimListeye bulancak ı eklemeyi unutmuşum o da katılıcaktı aramıza
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus.......................................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................5..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................3......................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.....................27..................-.................4...................
Sedulu...........................................-..........................................
Bulancak28....................................-........................................
geldimm bendeee 9 kitabım vartoplam 71 ünite var :26: doğrumu ya
her kitapda 8 ünite var sadece 1 inde 7 ünite var
bir ünite daha eklermisin piolincim 7ünite olucak yani toplam
Canım bütün ünitelerin 71 ünite oluyordur. Sen arasınav da kac üniteden sorumluysan onu buraya yaz. Büyük ihtimalle 8 ünitenin 4ünden arasınavda sorunlusun. Yani hemen hemen 36 ünite oluyor.
aa ölemi canım diğer dönemde ayrı kitap verilmicek ozaman ?
bu kitaplarla bütün seneyimi bitircez biz :26:
orda sorucaktım unuttum valla
2. dönem baska kitap verecekler canım. İşimiz kesinlikle cok zor!
hemde çook zorrr çok detay var kitaplarda hepsi sözel artık gözlerimi beynimi kaybetmem yakın yaa
başka kitaplar bulurum inşallah ben özet geçen falan
ekliyorum canımBenım unıte syım 36 canım lısteye eklermısın çalısmaya baslayamadım henüz en kısa zamanda baslıycam ıns.
benidee yazınn birazdann kayıtt oluppp gelicemmm
geldimm bendeee 9 kitabım vartoplam 71 ünite var :26: doğrumu ya
her kitapda 8 ünite var sadece 1 inde 7 ünite var
bir ünite daha eklermisin piolincim 7ünite olucak yani toplam
evet bu sene kredili sistem olduğu için alttan üstten ders alanlar olabilir birde bölümler ve sınıflar arasındada ders ve ünite sayısı farklılık gösteriyor.
ekliyorum canım
canım sadece arasınavda sorumlu olduğun ünite sayısını söyliyceksin kitabın tamamından finalde sorumluyuz.ekliyorum seni de ..
ekledim canım
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................7..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................3......................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.....................27..................-.................4...................
Sedulu...........................................-..........................................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14......................................-............................................
Kızlar, ben dün arkadasımdan Murat'ın yardımcı kitaplarını aldım... Birde ne göreyim...
Bu dönemde sadece 3 ders gecen seneyle aynı (pazarlama yönetimi -finansal yöetimi ve maliyet muhasebesi.. Onlarda da zaten üniteler karısık..) yani diğer 3 ders tamamen farklı dersler... Dolayısıyla da biz gecmiş sınav sorularına bakamicazHalimiz harap.
Hergün bu sistemi getirenleri bi güzel bipppliyorum yani
ciddimisin yaaa :S püff niee böle zorlaştırıolar işimizi amaa
piolinn canım 36 ünite yaz canımm
ciddimisin yaaa :S püff niee böle zorlaştırıolar işimizi amaa
piolinn canım 36 ünite yaz canımm
malesef...
Pazarlama yönetimini bitirdim ama gecen yılların sorularına bakıyorum içinden cok az denk geliyorum kitaptaki konulara.... Ne yapıcaz bilmiyorum.. Bu sistemle ilk sorular ne yazik ki bizlere geliyor....
Toplam 5 ünite bitti benim piolincim.
malesef...
Pazarlama yönetimini bitirdim ama gecen yılların sorularına bakıyorum içinden cok az denk geliyorum kitaptaki konulara.... Ne yapıcaz bilmiyorum.. Bu sistemle ilk sorular ne yazik ki bizlere geliyor....
Toplam 5 ünite bitti benim piolincim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?