• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Olsunn bebişim hemen geçip gidiyo ben hiç anlamadım bile ne ara son sınıfa geldiğimi :54:

bitene kadann yolu var yaa :9:
acelemiz yok yani herkes tamamla dediği için gittim yazıldım yani hiç uğrsaşcakk tahammülüm yok aslında :9:

benim sorumlu olduğum ünite sayısı 35 çalışmış olduğum ünite sayısı 0:1:

Son düzenleme:
kızlar halkla ilişkiler ön lisans mezunuyum
dikey geçişle kamu yönetimi 3.sınıftan devam ediyorum bana verilen dersler ;

kentleşme ve konut politikaları
devlet bütçesi
kamu personel hukuku
sosyal politika
sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri
halka ilişkiler

aöf nın sitesinde geçen yılların çıkmış sorularına baktığımda
sadece devlet bütçesi ve sosyal politika derslerinin soruları var
ayrıca diğer derslerde yok ne kendisi nede çıkmış sorular yok
bu yıl eklenmiş sanırım

aranızda kamu yönetimi okuyan var mı ?

:17:

Canlar merhaba..Ben ders ekle-sil yapamıyorum internet sitesi açmıyor bir türlü..Ne yapmam lazım..

22 ekim 5 kasım arası

1.sınıflra ve alttan dersi olanlar büte girenler ekle sil yapamıyor:50:

Canım,benim 1.sınıftan 1 dersim 2.sınıftan 2 dersim var.Ders ekleme silme işlemine gerek var mı?Yani 22 ekimde harç paramı yatırsam aöf otomatikmen bana o derslerin hepsini verir mi?Herkes bişey diyor,aöf bürosu telefona cevap vermiyorlar..Napmalıyım sence?

Canım,benim 1.sınıftan 1 dersim 2.sınıftan 2 dersim var.Ders ekleme silme işlemine gerek var mı?Yani 22 ekimde harç paramı yatırsam aöf otomatikmen bana o derslerin hepsini verir mi?Herkes bişey diyor,aöf bürosu telefona cevap vermiyorlar..Napmalıyım sence?

bebeğim büte kalanların kayıt yenileme işle 5 -16 kasım arası

yok onlar otomatik veriyor zaten :29: parayı yatırcan vercekelr otomatik.

bebeğim büte kalanların kayıt yenileme işle 5 -16 kasım arası

yok onlar otomatik veriyor zaten :29: parayı yatırcan vercekelr otomatik.

Canımcım ben büte mi kalmış oluyorum bu durumda?Peki o zaman öye yapacağım..Parayı yatıralım 22 ekimde..Sağol canımcım..

Canımcım ben büte mi kalmış oluyorum bu durumda?Peki o zaman öye yapacağım..Parayı yatıralım 22 ekimde..Sağol canımcım..

alttan dersi olan üstden ders alamaz aöf bu bence parayı hemen yatırma parayı yatırsan ders ekle sil yapamazsın.
ondan en azından dene . aöf ölse cevap vermiyor

banada bi cvp nolur
halkla ilişk 1.sınıftayım
tek dersten kaldım
üst sınıfa gecıyorum sanırım da bıze kredılı sıstem varmı
kayıt yenileme ne zaman????

banada bi cvp nolur
halkla ilişk 1.sınıftayım
tek dersten kaldım
üst sınıfa gecıyorum sanırım da bıze kredılı sıstem varmı
kayıt yenileme ne zaman????

kredili sitsteme geçti tüm aöfler geçiyorsun üstde o dersi tekrar veriyorlar 2.sınıf dersleriyle onuda arada geçiyorsun inşallah

22sinde başlıyor bu ayın:55:

Kayıt yenileyenler yapacaklar..Yeni kayıt olduysan yani 1.sınıfsın sanırım sana gerek yok..

Anladım ben 3. sınıfım zaten. Tesekkür ederim canım..

Üniteler cok fazla uzun.... İgrenc.. Cok sıkıcı ve yorucu....

2 ünite daha bitirdim. Toplam 3 ünite piolincim. :16:

alttan dersi olan üstden ders alamaz aöf bu bence parayı hemen yatırma parayı yatırsan ders ekle sil yapamazsın.
ondan en azından dene . aöf ölse cevap vermiyor

canım benim zaten iki yıllık okuyorum ben laborant ve veterinerlik..yani toplamda 3 dersim var yani sadece 1 sınıftaki dersi mi alacağım 2sınıftaki 2 dersimi alamayacka mıyım?Ay iyice kafam karıştı benim..Ben en iyisi 22 ekimi bekliyeyim internetten başvurumu yapmaya çalışayım yok yapamazsam Aöf bürosuna gideyim sonra gidip paramı yatırayım.. Seni de yordum be kuzu sağol :31:

Back