• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Listeye bulancak ı eklemeyi unutmuşum o da katılıcaktı aramıza

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-.................................

GzdBky................31.......................-...............7...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus.......................................-..................................

Sebboyyy...............25...................-.................5..................

sevgi_melegi.................................-..................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................3......................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.....................27..................-.................4...................

Sedulu...........................................-..........................................

Bulancak28....................................-........................................
bir ünite daha bitirdim cnm eklermisin piolincim

geldimm bendeee 9 kitabım var :50::50: toplam 71 ünite var :26: doğrumu ya
her kitapda 8 ünite var sadece 1 inde 7 ünite var :27:

Son düzenleme:

Canım bütün ünitelerin 71 ünite oluyordur. Sen arasınav da kac üniteden sorumluysan onu buraya yaz. Büyük ihtimalle 8 ünitenin 4ünden arasınavda sorunlusun. Yani hemen hemen 36 ünite oluyor.

bir ünite daha eklermisin piolincim 7ünite olucak yani toplam

Masallah canım ya, sen aöfün kendi kitaplarından mı calısıyorsun. Üniteler cok uzun cok ayrıntı var... Nasıl bu kadar hızlısın sorulardan mı gidiyorsun...

Bende 2 daha bitirdim toplam 4 ünite bitti. Bugun Pazarlama yönetimi dersim bitiyor insallah....

Son düzenleme:

Canım bütün ünitelerin 71 ünite oluyordur. Sen arasınav da kac üniteden sorumluysan onu buraya yaz. Büyük ihtimalle 8 ünitenin 4ünden arasınavda sorunlusun. Yani hemen hemen 36 ünite oluyor.

aa ölemi canım diğer dönemde ayrı kitap verilmicek ozaman ?
bu kitaplarla bütün seneyimi bitircez biz :26:
orda sorucaktım unuttum valla :31:

aa ölemi canım diğer dönemde ayrı kitap verilmicek ozaman ?
bu kitaplarla bütün seneyimi bitircez biz :26:
orda sorucaktım unuttum valla :31:

2. dönem baska kitap verecekler canım. İşimiz kesinlikle cok zor!

Son düzenleme:

hemde çook zorrr çok detay var kitaplarda hepsi sözel artık gözlerimi beynimi kaybetmem yakın yaa
başka kitaplar bulurum inşallah ben özet geçen falan :31:

Canım ben belki gecen senenin yardımcı kitaplarını bulurum dedim ama onlarda toplatılmıs zaten. Bi arkadasımda varmıs cok şükür de ondan alıcam.
Bütün hepsini okumak gercekten zaman kaybı sıkılıyosun, o yüzden ben ünite sonundaki sorulardan gitmeye basladım. Önemli oldunu düşündüğüm yerleri calısıyorum.

Masallah canım ya, sen aöfün kendi kitaplarından mı calısıyorsun. Üniteler cok uzun cok ayrıntı var... Nasıl bu kadar hızlısın sorulardan mı gidiyorsun...

Bende 2 daha bitirdim toplam 4 ünite bitti. Bugun Pazarlama yönetimi dersim bitiyor insallah.... [/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
başladığım kitabın bir ünitesini bitirmeden dersten kalkmıyorum cnm zamanım olursa 2 dersin 1 ünitesini bitire bitire buraya kadar gelebildim üniteler bitince ünitelerin sonundaki sorularıda çözüyorum

benimde 1 konum daha bitti şükür :d

haftaya da biraz çıkmış sorulardan çözücem..
soru bankamda var ama muratdan memnun deilim,
karacan nokta atış alıcam yarın nasipse..

Benım unıte syım 36 canım lısteye eklermısın çalısmaya baslayamadım henüz en kısa zamanda baslıycam ıns.
ekliyorum canım
benidee yazınn birazdann kayıtt oluppp gelicemmm :9::9:

canım sadece arasınavda sorumlu olduğun ünite sayısını söyliyceksin kitabın tamamından finalde sorumluyuz.ekliyorum seni de ..

bir ünite daha eklermisin piolincim 7ünite olucak yani toplam

ekledim canım

Piolin....................27......................-.................................

GzdBky................31.......................-...............7...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-..................................

Sebboyyy...............25...................-.................7..................

sevgi_melegi.................................-..................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................3......................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.....................27..................-.................4...................

Sedulu...........................................-..........................................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14......................................-............................................

ekliyorum canım

canım sadece arasınavda sorumlu olduğun ünite sayısını söyliyceksin kitabın tamamından finalde sorumluyuz.ekliyorum seni de ..

ekledim canım

Okyonus................36.......................-..................................

Sebboyyy...............25...................-.................7..................

pantera14......................................-............................................

tşk cnm :emir_bebek:

Kızlar, ben dün arkadasımdan Murat'ın yardımcı kitaplarını aldım... Birde ne göreyim...
Bu dönemde sadece 3 ders gecen seneyle aynı (pazarlama yönetimi -finansal yöetimi ve maliyet muhasebesi.. Onlarda da zaten üniteler karısık..) yani diğer 3 ders tamamen farklı dersler... Dolayısıyla da biz gecmiş sınav sorularına bakamicaz :43: Halimiz harap.

Hergün bu sistemi getirenleri bi güzel bipppliyorum yani :47:

Kızlar, ben dün arkadasımdan Murat'ın yardımcı kitaplarını aldım... Birde ne göreyim...
Bu dönemde sadece 3 ders gecen seneyle aynı (pazarlama yönetimi -finansal yöetimi ve maliyet muhasebesi.. Onlarda da zaten üniteler karısık..) yani diğer 3 ders tamamen farklı dersler... Dolayısıyla da biz gecmiş sınav sorularına bakamicaz :43: Halimiz harap.

Hergün bu sistemi getirenleri bi güzel bipppliyorum yani :47:

:50::50::50::50: ciddimisin yaaa :S püff niee böle zorlaştırıolar işimizi amaa :50:

piolinn canım 36 ünite yaz canımm :31:

:50::50::50::50: ciddimisin yaaa :S püff niee böle zorlaştırıolar işimizi amaa :50:

malesef... :50:

Pazarlama yönetimini bitirdim ama gecen yılların sorularına bakıyorum içinden cok az denk geliyorum kitaptaki konulara.... Ne yapıcaz bilmiyorum.. Bu sistemle ilk sorular ne yazik ki bizlere geliyor....

Toplam 5 ünite bitti benim piolincim.

Pazarlama yönetimini bitirdim ama gecen yılların sorularına bakıyorum içinden cok az denk geliyorum kitaptaki konulara.... Ne yapıcaz bilmiyorum.. Bu sistemle ilk sorular ne yazik ki bizlere geliyor....

Ekliyorum kızlar ben de ilk ünitemi bitirebildim bugün ikinciye başlıycam

Piolin....................27......................-................1.................

İncıReçelii....................24.................-................5......................

Karla38.......................27..................-.................4...................

pantera14.....................36.................-............................................

murat yayınlarının soru bankasınımı aldın cnm karacan yayınlarının soru bankasına bak onu çok tavsiye ediyorlar cnm

Ben aöf iktisat 4'e geçtim alttan 2 dersim var. Şimdi kredili sisteme geçti yaa derslerde değişme falan olmuş
Acaba alttan aldığım dersleri ben onlaramı devam edicem yeni değişen derslerdenmi sorumlu olucam ?
Ne kadar değişmiş dersler yaa ne güzel 2 sınava giriyorduk şimdi 4 sınava giricez yılda değil mi?
Birde bizim kayıt yenilemeler başladımı acaba son tarihi ne zaman?

Back