Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Teşekkür ederim canım

Kızlar kayıtlar başlamadan kitaplarınızı nasıl alıp çalışmaya başladınız?

piolin canım tesekkür ederim.

benim 2 kitabım eksik. Finansal yönetim belli, ama maliyet muhasebesinden kac üniteden sorumlu oldugumuz belli degil. O yüzden simdi hepsini 4ten hesapladım.
Toplam ara sınav 24 ünite, 1 tanesini calıstım.

yaa kızlar ben İngilizce almicam bu sene dimi? bana kitap vermediler.

hepimize hayırlı olsun bu yıl, herkese basarılarr...

Son düzenleme:

tamam canım ekliyorum seni de sonra düzeltilecek bişey olursa söylersin
Teşekkür ederim canım

Kızlar kayıtlar başlamadan kitaplarınızı nasıl alıp çalışmaya başladınız?

canım kimimizin 1.sınıf kimimizin dikey geçiş biz kayıt yaptırdık o yüzden
ikinci üniversiteden şimdilik vazgeçtim bakalım seneye kısmet olur belki :44:

tamam prensespericim hayırlısı olsun

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-.................................

GzdBky................31.......................-...............7...................

Gulbebek......................................-.................................

Okyonus.......................................-..................................

Sebboyyy...............25...................-.................3..................

sevgi_melegi.................................-..................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................1......................

Sebboycum bana attığın özel mesajı aldım sana da bi ünite ekledim canım ama buraya yazarsan benim için daha iyi olur belki göremem o sırada mesajını karışıklık olmasın tatlım

tm cnm anlaştık:)

Günaydın arkadaslar......

Ben kayıt olduktan sonra yardımcı kitap almak için Murat'a ugradım ama bu yıl konu anlatımlı yardımcı kitapları olmadıklarını söyledi. Sadece soru bankası aldım 2 dersten. Bu aöf ün kendi kitapları cok ayrıntılı hic sevmiyorum.... Napicaz böyle yaaa? Alan varmı baska yayınlardan?

çalışmaya başlayanlar dikey geçiş yada yeni kayıt yapanlar cnm oyüzden derse başladık:)

Teşekkür ederim arkadaşlar

günaydın canım :119: bu yıl dediğin gibi sadece soru bankaları var sanırım bundan sonra da hep o kitaplardan çalışıcaz ama soru bankalarıyla idare edicez işte ben henüz almadım ama belki alırım ilerde murat yayınlarından başka yayınvarmıydı canım biliyomusun..ben yargının sitesine baktım o bile murat yayınlarını satıyodu..
Teşekkür ederim arkadaşlar

canım senin listede olmadığını farkettim sen de katılmak istermisin ekliyeyimmi kitaplarını alınca ünite sayısını söylersin hem

Canım bu cok zor olucak Aöf kitaplarında kac sayfa anlatılmıs da anlatılmıs.. Yardımcı kitaplarda 4 sayfada hersey vardı... Hay Allah yaa Niye böyle birsey yaptılarsa.

Murat, İlkumut,Karacan,Yargı baska aklıma gelmiyor canım.

gerçektenmi yaa ?
ne diye okadar ayrıntıyaa girmişlerki Allahım yaa
ek kitap falan alıp çalışcaz ozaman senınde dediğin gibi cnm ?

Ayy evet süper olur ben de gaza gelir çalışırım en azından.Ünite sayım belli olduğu gibi yazarım

gerçektenmi yaa ?
ne diye okadar ayrıntıyaa girmişlerki Allahım yaa
ek kitap falan alıp çalışcaz ozaman senınde dediğin gibi cnm ?
Malesef canım, kitaplarda cok fazla ayrıntıya yer veriyor.. Ben birde okuyorum sonra önemli gördüğüm yerleri not ediyorum.. Ama artık uzun yazıları okumicam. Zaman kaybı. 1. Ünite 17 sayfa.. Yardımcı kitaplarda öyle olmuyordu..

Ek kitap dedigin yardımcı kitaplar degil mi? Onlar yok işte bu sene sadece aöf kitaplarından çalısmaya çalısıcaz canım

listeniz oluşmus Allah yardımcınız olsun.başarılar

kötü olmuş ya ben dha almadıgım için kitapları inceleme fırsatım olmadı daha
çalışıoz yaa azıcık vakitte nie böle yapmışlar sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…