canım mesajını aldım 25 toplam üniteni aşağıya ekliyorum
canım en alta link vericem sana ordan bölümünü bulup derslerinin karşısındaki ünite sayılarına bakabilirsin
gulbebek eğer mezun durumdaysan aöf büro web girilemiyor başka neden giremediğini anlayamadım canım
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek......................................-.................................
Okyonus.......................................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................1..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............................-...................................
Gulibik sana vereceğim link şu
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
Teşekkür ederim canım
Kızlar kayıtlar başlamadan kitaplarınızı nasıl alıp çalışmaya başladınız?
sen kayıt yenilememi yapacaksın yoksa dikey geçişmi cnm
piolin canım tesekkür ederim.
benim 2 kitabım eksik. Finansal yönetim belli, ama maliyet muhasebesinden kac üniteden sorumlu oldugumuz belli degil. O yüzden simdi hepsini 4ten hesapladım.
Toplam ara sınav 24 ünite, 1 tanesini calıstım.
yaa kızlar ben İngilizce almicam bu sene dimi? bana kitap vermediler.
hepimize hayırlı olsun bu yıl, herkese basarılarr...
Teşekkür ederim canım
Kızlar kayıtlar başlamadan kitaplarınızı nasıl alıp çalışmaya başladınız?
ikinci üniversiteden şimdilik vazgeçtimbakalım seneye kısmet olur belki :44:
tamam canım ekliyorum seni de sonra düzeltilecek bişey olursa söylersin
canım kimimizin 1.sınıf kimimizin dikey geçiş biz kayıt yaptırdık o yüzden
tamam prensespericim hayırlısı olsun
Piolin....................27......................-.................................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek......................................-.................................
Okyonus.......................................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................3..................
sevgi_melegi.................................-..................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................1......................
Sebboycum bana attığın özel mesajı aldım sana da bi ünite ekledim canım ama buraya yazarsan benim için daha iyi olur belki göremem o sırada mesajını karışıklık olmasın tatlım
çalışmaya başlayanlar dikey geçiş yada yeni kayıt yapanlar cnm oyüzden derse başladık:)Kayıt yenileme benim canım
tamam canım ekliyorum seni de sonra düzeltilecek bişey olursa söylersin
canım kimimizin 1.sınıf kimimizin dikey geçiş biz kayıt yaptırdık o yüzden
tamam prensespericim hayırlısı olsun
Sebboyyy...............25...................-.................3..................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................1......................
Sebboycum bana attığın özel mesajı aldım sana da bi ünite ekledim canım ama buraya yazarsan benim için daha iyi olur belki göremem o sırada mesajını karışıklık olmasın tatlım
çalışmaya başlayanlar dikey geçiş yada yeni kayıt yapanlar cnm oyüzden derse başladık:)
günaydın canımGünaydın arkadaslar......
Ben kayıt olduktan sonra yardımcı kitap almak için Murat'a ugradım ama bu yıl konu anlatımlı yardımcı kitapları olmadıklarını söyledi. Sadece soru bankası aldım 2 dersten. Bu aöf ün kendi kitapları cok ayrıntılı hic sevmiyorum.... Napicaz böyle yaaa? Alan varmı baska yayınlardan?
Teşekkür ederim arkadaşlar
günaydın canım:119: bu yıl dediğin gibi sadece soru bankaları var sanırım bundan sonra da hep o kitaplardan çalışıcaz ama soru bankalarıyla idare edicez işte ben henüz almadım ama belki alırım ilerde murat yayınlarından başka yayınvarmıydı canım biliyomusun..ben yargının sitesine baktım o bile murat yayınlarını satıyodu..
canım senin listede olmadığını farkettim sen de katılmak istermisin ekliyeyimmikitaplarını alınca ünite sayısını söylersin hem
Canım bu cok zor olucak Aöf kitaplarında kac sayfa anlatılmıs da anlatılmıs.. Yardımcı kitaplarda 4 sayfada hersey vardı... Hay Allah yaaNiye böyle birsey yaptılarsa.
Murat, İlkumut,Karacan,Yargı baska aklıma gelmiyor canım.
günaydın canım:119: bu yıl dediğin gibi sadece soru bankaları var sanırım bundan sonra da hep o kitaplardan çalışıcaz ama soru bankalarıyla idare edicez işte ben henüz almadım ama belki alırım ilerde murat yayınlarından başka yayınvarmıydı canım biliyomusun..ben yargının sitesine baktım o bile murat yayınlarını satıyodu..
canım senin listede olmadığını farkettim sen de katılmak istermisin ekliyeyimmikitaplarını alınca ünite sayısını söylersin hem
Ayy evet süper olur ben de gaza gelir çalışırım en azından.Ünite sayım belli olduğu gibi yazarım
Malesef canım, kitaplarda cok fazla ayrıntıya yer veriyor.. Ben birde okuyorum sonra önemli gördüğüm yerleri not ediyorum.. Ama artık uzun yazıları okumicam. Zaman kaybı. 1. Ünite 17 sayfa.. Yardımcı kitaplarda öyle olmuyordu..
gerçektenmi yaa ?
ne diye okadar ayrıntıyaa girmişlerki Allahım yaa
ek kitap falan alıp çalışcaz ozaman senınde dediğin gibi cnm ?
Malesef canım, kitaplarda cok fazla ayrıntıya yer veriyor.. Ben birde okuyorum sonra önemli gördüğüm yerleri not ediyorum.. Ama artık uzun yazıları okumicam. Zaman kaybı. 1. Ünite 17 sayfa.. Yardımcı kitaplarda öyle olmuyordu..
Ek kitap dedigin yardımcı kitaplar degil mi? Onlar yok işte bu sene sadece aöf kitaplarından çalısmaya çalısıcaz canım
kuşuuummmm sen işletmemiydinnn gülibikimmmm :26:
Aaaa bebeğim sen de mi açıköğretim okuyodun?
Ben işletme okuorum kuzum son sınıftayım.Sen hangi bölümdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?