Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Canım bu sene bir üst sınıftan 45 krediye kadar ders alabiliyorsun.Hayırlısı olsun.
Hayat Sultan ben üst üste 2 kez okudum geçtim biraz çıkmış soru ve test çözünce oluyor bu iş benim pişmanlığımın aynısını yaşama derim şimdiye bitirmiştimmm

Bu arada 1.sınıftan dersi kalıp 2 sınıfa geçenler 3.sınıftan ders alamıyorlar.Eğer 1.sınıfta kaldığınız ders yoksa 3.sınıftan ders alabiliyorsunuz.Aynı şekilde sadece 2.sınıftan dersi olanlar 3.sınıfa geçiyor fakat 4ten ders alamıyorlar.

O pişmanlığı çoktan yaşıyorum.. Benden sonra okula başlayan arkadaşım benden önce mezun oldu...:18:

bismillahirrahmanirrahim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr merhabalar bana günaydın size tünaydın deyip başlayım yeni döneme hepimize hayırlı olsun

ders çalışmaya başladık demiii ??

ben sosyoloji 2.sınıfa geçtim büte girmedim 3.sınıftan üstden ders alıyorum toplam 11 dersim var ilk dönem

kazasız belasız geçmek nasip olur inşallah

5 dersten ilk üniteleri bitirdim istatistik ve inkilapı tümden bitirdim

bütünlemeye giren arkadşlar geçen ler tebrik ederim geçemeyenler üzülmesin

Kızlar çalışma planı yapmam lazımmm bana yardımcı olun 10 ders var kredili sistemde nasıl çalışmalıyım istatistik ve iktisattan çok korkuyorum bölüm halkla ilişkiler yardımmmmm bu sene bitirmem lazımmm ki mesleğime başlayayım hayırlısıyla..

canım iktisay gys çıkart

Nasıl yani canımmm anlayamadımmm:44::44:

geçmiş yıl soruları var iktisatta onları indir ezberle 5 yıl felan ben öyle geçtim istatistik egem yayınlarının konu anlatımlı var küçük el kitabı 15 tl onu aldım

Son düzenleme:
geçmiş yıl soruları var iktisatta onları indir ezberle 5 yıl felan ben öyle geçtim istatistik egem yayınlarının konu anlatımlı var küçük el kitabı 15 tl onu aldım

inşallah bu sene değişmez sorular diyeceğim ama üniteler değişti azaldıı muhtemelen bu sene çıkmış sorulardan olmayacak ama yinede denerim çok tşk ediyorummm...

Yine veremedim Matematiği, üstelik deli gibi de çalıştım...
1 den olduğu için 3den derste seçemiyorum, Allah'ın cezası!!!

Kızlar sınavlardan başarısız olmak çok can sıkıcı biliyorum ama herşeyin hayırlısı diyelim benim lisede ilk matematik notlarım çok kötydü sonra korkudan matematiğe deliler gibi çalıştım ve anladım da :) sonradan başka yerlerde karşılaşınca bana yararı oldu okadar çalışmamın :) o yüzden üzülmeyin inanıyorum ki bu tekrar alacağımız dersler hayatımızın bi köşesinde yine çıkar karşımıza ve bu sefer çok daha başarılı oluruz ister bi sınavda olsun ister belkiilerde çocuğumuza yardımımız dokunsun hiç bi çalışma boşa değildir ...

Bu kayıtlar bitsin ondan sonra plan yapıp hep birlikte başlayalım çalışmaya isteyen istediği zaman katılabilir aramıza :)

Güz dönemi kayıt yenileme:22 ekim-16 kasım 2012
Güz dönemi vize : 5-6 ocak 2013
Güz dönemi final: 9-10 şubat 2013

Zaman çok kısa, sınav aralıkları çok yakın
Yahu kızlar şimdi çıkmış soru olmayacak mı? Nasıl olacak bir fikri olan var mı
İşletme 4 için:44:

Kizlar bende isletme 3 teydim 6 dersten 3 unden gecmistim 1 tane de butte gectim yani 4 ncu siniftan ders alabiliyorum ama simdi kredili sisteme m gectik nasil,olcak hicbi fikrim yok:26: bazi arkadaslar calismaya biel baslamis bende baslamak istiyorum kayitlar baslamadan ders kitaplarini alabilir miyiz bu sistemde 4 ncu sinifin tum derslerini alavilecek miyim hic bi fikrim yok bilen arkadalar yazarlarsa cok sevinirim gercektende zaman azmis cunku bende bebek bekliyorum az kaldi bide kucuk oglum var yanimders calismam cok zor olacak simdil son haftalarimda rahatim kar kardir ne kadar unite calissam yo yuzden cvplarinizi bekliyorumHerkese basarilar

canım 45 krediye kadar ders alabiliyosun eğer alttan alacağın derslerin kredisi 15 tn az ise üstten de 30 kredilik tüm dersleri alabilirsin diye biliyorum ben.Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar..Kitaplar internete yüklenmişse çalışabilirsin canım ama yüklenmişmidir bi bilgim yok.Sınavlar evet yakın ama ona göre çalışılcak üniteler de az her gün bi ünite çalışabilirsen rahat rahat yaparsın diye düşünüyorum.

Kızlar ben ders çalışmaya başlayacağım fakat hangi üniteye nasıl çalışacağım hakkında hiç bir bilgim yok halkla ilişkiler 2.sınıfım.Malum kredili sisteme geçtik ve üniteler falan değişmiş bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ?

canım kitaplarını aldın mı bilmiyorum ama çalışılcak ünitelerin sayıları yayınlamışlardı ..Kitapları almadıysan belki internete verilmiştir kitaplar oradan da bakabilirsin

ben üstden ders alcam nsaipse birde kızlar kredili sistemle ilgili sorularınız vasa yanıtlarım

üst sınıftailerden kitap istedim yad aeöğrenme diye site var orda dijital kitaplar var ordan indirip çalışabilirsinizz

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

.

Son düzenleme:
Piolin çok teşekkür ederim ben baktım bulamadım biraz daha araştırayım canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…