canımmmm hayırlı kapılara vesile olur inşallah
Canım bu sene bir üst sınıftan 45 krediye kadar ders alabiliyorsun.Hayırlısı olsun.kızlar merhaba mezun olan arkadaşlarımı tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah...
bende 6 dersten girmiştim sınava3 dersten kalmışım hele hukuktan 47 ile kalmışım üzüldüm yaa, ama hayırlısı buymuş.
Kızlar ne olur bilenler anlatıversin bu kredili sistemde benim halim ne olacak :))) ek dersmi alacağım tekrardan.
Hayat Sultan ben üst üste 2 kez okudum geçtim biraz çıkmış soru ve test çözünce oluyor bu iş benim pişmanlığımın aynısını yaşama derim şimdiye bitirmiştimmmÇıldırıyorummmm artık ya..
Anayasa hukuku ve ingilizceden büte girmiştim ikisinden de geçememişim..
Hoş hiç çalışmadım ne bekliyosam..
Bahar döneminin bütünlemeside bu ayın sonunda bu sefer 7 dersden giricem ama yine çalışmıyorum..
sağol canım benim amin.senin sayende.
Kızlar çalışma planı yapmam lazımmm bana yardımcı olun 10 ders var kredili sistemde nasıl çalışmalıyım istatistik ve iktisattan çok korkuyorum bölüm halkla ilişkiler yardımmmmm bu sene bitirmem lazımmm ki mesleğime başlayayım hayırlısıyla..
canım iktisay gys çıkart
Nasıl yani canımmm anlayamadımmm:44::44:
geçmiş yıl soruları var iktisatta onları indir ezberle 5 yıl felan ben öyle geçtim istatistik egem yayınlarının konu anlatımlı var küçük el kitabı 15 tl onu aldım
Kizlar bende isletme 3 teydim 6 dersten 3 unden gecmistim 1 tane de butte gectim yani 4 ncu siniftan ders alabiliyorum ama simdi kredili sisteme m gectik nasil,olcak hicbi fikrim yok:26: bazi arkadaslar calismaya biel baslamis bende baslamak istiyorum kayitlar baslamadan ders kitaplarini alabilir miyiz bu sistemde 4 ncu sinifin tum derslerini alavilecek miyim hic bi fikrim yok bilen arkadalar yazarlarsa cok sevinirim gercektende zaman azmis cunku bende bebek bekliyorum az kaldi bide kucuk oglum var yanimders calismam cok zor olacak simdil son haftalarimda rahatim kar kardir ne kadar unite calissam yo yuzden cvplarinizi bekliyorumHerkese basarilar
Kızlar ben ders çalışmaya başlayacağım fakat hangi üniteye nasıl çalışacağım hakkında hiç bir bilgim yok halkla ilişkiler 2.sınıfım.Malum kredili sisteme geçtik ve üniteler falan değişmiş bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ?
ama bu listeye göre sanki ikinci dönem başka kitaplar alacağızben üstden ders alcam nsaipse birde kızlar kredili sistemle ilgili sorularınız vasa yanıtlarım
üst sınıftailerden kitap istedim yad aeöğrenme diye site var orda dijital kitaplar var ordan indirip çalışabilirsinizz
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?