- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ders ekleme - silme işlemi nasıl yapacağz kılar?
evet canım 1 dersten kalırsan alırsın 3.sınıf derslerini de..
meraba canımDers ekle sil işlemini kayit anadolu edu tr adresinden yapıcaksın fakat eğer alttan dersin varsa ders ekle sil işlemi yapamıyorsun önce eski ders borçlarını vermen gerekiyor.
![]()
canım eğer 2.sınıftan dersin kaldıysa (Ki ben öyle sandım) ozaman 3.sınıfın derslerini alabiliyorsun fakat birinci sınıfı vermeden 3.sınıftan ve 2.sınıfı vermeden 4.sınıftanders alınmıyorcanım emin misin? bu arada belirtmeyi unutmuşum matematik 1. sınıfın dersiydi borçlu geçmiştim 2. sınıfa..veremessem yine de alabilecek miyim yani 3. sınıf derslerini..
merhaba canım.
Inşallah istatistik dersini veririmde bu işlemi apabilrim
kızlar sonuçlar ne zaman açıklanacak fikriniz var mı?
canım eğer 2.sınıftan dersin kaldıysa (Ki ben öyle sandım) ozaman 3.sınıfın derslerini alabiliyorsun fakat birinci sınıfı vermeden 3.sınıftan ve 2.sınıfı vermeden 4.sınıftanders alınmıyor
ALLAH(C.C) razı olsun canım sağol yardımcı oldun..
kızlar sınav sonuçları açıklandı istatistikten 62 almışım oysaki çok kötü geçmişti yani
ama şimdi bakıyorum açıklanmamış gösteriyor ya kafayı yicem
kızlar şükür mezunum Allah sizede bu mutluluğu yaşatsın![]()
kızlar sınav sonuçları açıklandı istatistikten 62 almışım oysaki çok kötü geçmişti yani
ama şimdi bakıyorum açıklanmamış gösteriyor ya kafayı yicem
şükürler olsun ki geçmişim ohh rahat rahat 3.sınıftayımm kızlar![]()
şükürler olsun ki geçmişim ohh rahat rahat 3.sınıftayımm kızlar![]()