• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

evet canım 1 dersten kalırsan alırsın 3.sınıf derslerini de..

canım emin misin? bu arada belirtmeyi unutmuşum matematik 1. sınıfın dersiydi borçlu geçmiştim 2. sınıfa..veremessem yine de alabilecek miyim yani 3. sınıf derslerini..

meraba canım:29: Ders ekle sil işlemini kayit anadolu edu tr adresinden yapıcaksın fakat eğer alttan dersin varsa ders ekle sil işlemi yapamıyorsun önce eski ders borçlarını vermen gerekiyor.:10:

merhaba canım.

Inşallah istatistik dersini veririmde bu işlemi apabilrim

kızlar sonuçlar ne zaman açıklanacak fikriniz var mı?

canım emin misin? bu arada belirtmeyi unutmuşum matematik 1. sınıfın dersiydi borçlu geçmiştim 2. sınıfa..veremessem yine de alabilecek miyim yani 3. sınıf derslerini..
canım eğer 2.sınıftan dersin kaldıysa (Ki ben öyle sandım) ozaman 3.sınıfın derslerini alabiliyorsun fakat birinci sınıfı vermeden 3.sınıftan ve 2.sınıfı vermeden 4.sınıftanders alınmıyor
merhaba canım.

Inşallah istatistik dersini veririmde bu işlemi apabilrim

kızlar sonuçlar ne zaman açıklanacak fikriniz var mı?

inşallah canım

canım eğer 2.sınıftan dersin kaldıysa (Ki ben öyle sandım) ozaman 3.sınıfın derslerini alabiliyorsun fakat birinci sınıfı vermeden 3.sınıftan ve 2.sınıfı vermeden 4.sınıftanders alınmıyor

ALLAH(C.C) razı olsun canım sağol yardımcı oldun..

kızlar sınav sonuçları açıklandı istatistikten 62 almışım oysaki çok kötü geçmişti yani

ama şimdi bakıyorum açıklanmamış gösteriyor ya kafayı yicem

kızlar sınav sonuçları açıklandı istatistikten 62 almışım oysaki çok kötü geçmişti yani

bende sabahtan beri bakıyorum açıklanmamış gösteriyor hala, resmen kepazelik artık...

kızlar aö sosyal hizmetler hakkında bir bilginiz,aramızda okuyan arkadaşlar var mı ? iş imkanı,kontejyan,puan vs biliyorsanız lütfen yardımm

deli gibi kaldım diyerek ağladığım hukuk dersinden geçmişimmmmm Çook şükür 2.sınıfımmmmmm:52::52::52::52::52:Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah:16::16::16:

Son düzenleme:

december şimdi sonuç nasılll inşallah değişmemiştir

şükürler olsun ki geçmişim ohh rahat rahat 3.sınıftayımm kızlar:64:

, soruma cevap veren olursa çok mutlu olurum. ben kamu yönetimi blümündeyim 1. sınıftan matematik dersinden 1 soru ile kaldım 2. sınıftande 2 dersim var.. kredili sistemde durumum ne olacak 3. sınıfın derslerini de alabilecek miyim matematik ile birlikte... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin..

kızlar merhaba mezun olan arkadaşlarımı tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah...

bende 6 dersten girmiştim sınava :( 3 dersten kalmışım hele hukuktan 47 ile kalmışım üzüldüm yaa, ama hayırlısı buymuş.
Kızlar ne olur bilenler anlatıversin bu kredili sistemde benim halim ne olacak :))) ek dersmi alacağım tekrardan.

Çıldırıyorummmm artık ya..:52::52:

Anayasa hukuku ve ingilizceden büte girmiştim ikisinden de geçememişim..

Hoş hiç çalışmadım ne bekliyosam..:9:

Bahar döneminin bütünlemeside bu ayın sonunda bu sefer 7 dersden giricem ama yine çalışmıyorum..
:50:

kızlar bende işletme 3.sınıftayım 3dersten büte kalmıştım.1dersten geçmişim 2dersten iktisada giriş ve genel muhasebeden kaldım.4.sınıfa geçebiliyomuyum acaba yani 4.sınıfa geçip 2 derside alttan alabiyomuyum.

fikri olan arkadaşlar cevap yazabilirmi

Back