Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bu listeye göre sanki ikinci dönem başka kitaplar alacağız![]()
merhaba kızlar yine ben
dün akşam ablam aradı.2. üniversiteyi okusana diyederslerden yeni başım kurtuldu ama yeniden kayıt olup bir üniversite daha okumakta isterim işin açığı.alıştım zaten ders çalışmaya
![]()
heyecan yaptım stres yaptım işin açığı :18::18: işletme bitti benim.hangi bölümü yazsam iyi olur bilemiyorum?kime sorsam onuda bilemedim.aklıma siz geldiniz?hangi bölümü yazmalıki bana bir faydası olsun :44:
canımm yeniden katılcaniçin okadar sevindimki anlatamam
ben ek yerleştirmelerle sosyoloji kazandım sen de aöf sitesinden bölümleri incele canım
hayırlısı olsun.Bu yıl pek çok bölümü seçebiliyosun ikinci üniversite olarak
Hoşgeldinn
![]()
prensesperim 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı düşünüyosun![]()
canım bilemedim onu ya :44: yaşım zaten 27 2 yıllık olsun bir çırpıda bitsin diyorum.o ayrı ama bide kamu yönetimi hep gönlümdeki bölüm oda agır basıyor.çok kafam karıştı :18: :44:
canım bence yaşa takılma çünkü bu senin ikinci üniversiten olucak.İkinci üniversitede senden daha yaşlı insanlar da var kimisi alan değiştirmek için okuyo kimi başka şeydeno yüzden yaşı düşünmeden karar ver canım bence.Neye karar verirsen hakkında en hayırlısı olsun inşallah
![]()
teşekkür ederim tatlıminşallah hepimiz için en hayırlısı olur
yok yaşa şurdan takılıyorum.bir an önce bir meslek sahibi olayım.devlet bile 30 undan sonra memur almıyor30 uma kadar geleceğim için sağlam bir temel atmak istiyorum
murat aof yu aradım.adalet ve sosyal bilimler en çok tercih edilenler dedi :44: netten bakıyorum sosyal hizmetlerde çok gelecek vaad ediyormus :44:
canım sosyal hizmetleri ben de düşünmüştüm ama 2 yıllıkların ataması yok.Sosyal hizmet 2 yıllık bi işe yaramıyor.4 yıllıkların ataması oluyor sosyal hizmetlerden.Bir de 30 undan sonra memur almama gibi bi durum yok kpss de yaş sınırı kalktı çünkü.Adalete bişey diyemicem benim de çocukluk arkadaşım şuan o bölümde ikinci üni okuyor :)
sosyoloji okıyorum sen2 yıllık sosyal hizmetler yazabilirsin
2 yıl sosyal hizmetlerden sonra 4 yıllık a geçiş yapıp sosyoloji okursun 2 yılda sosyoloji mezunu olursun
ama bence direk sosyoloji yaz derslerden muaf olursun zaten ortak derslerimzi varsa işletmeyle
Prensesperi, tercihini atamaya göre verme şekerim çünkü lisanstan mezun olduğun için sonradan aldığın önlisans diploman hiçbir işine yaramaz kpssde.
Lisanstan mezun olan bir daha önlisans olarak giremiyor
Eğer atamalara göre bölüm seçeceksen lisans oku canım
+ kpss de yaş sınırı kalktı
teşekkürler canımama örgün öğretim düşünmüyorum.açıköğretim tam benlik.normal düzenim devam ederken üniversite bitiyor bir taraftan seviyorum
doğru söylüyorsun canım ben onu nasıl atladımpeki hangi bölüm seçmeli nasıl karar vermeli?
dün gümrüğün memur ilanını gördüm.1984 ve sonrası doğumlu diyor :44: kafam karıştı:44:
teşekkürler canımama örgün öğretim düşünmüyorum.açıköğretim tam benlik.normal düzenim devam ederken üniversite bitiyor bir taraftan seviyorum
doğru söylüyorsun canım ben onu nasıl atladımpeki hangi bölüm seçmeli nasıl karar vermeli?
dün gümrüğün memur ilanını gördüm.1984 ve sonrası doğumlu diyor :44: kafam karıştı:44: