tebrik ederim cnm darısı bizim başımıza inş:) hangi bölümden mezun oldun
vav emlakçı oldun desene cnm hade hayırlısı olsun isteerim ucuzundan bir ev ha ayarlasağol inş cnm.emlak ve emlak yönetimi
vav emlakçı oldun desene cnm hade hayırlısı olsun isteerim ucuzundan bir ev ha ayarla
kızlar haftaya kpss sınavına girecekler var mı?
birşey soracağımda
ben varım canım cumartesi giriyorum inşallah
süper canım.inş başarılı olursun.
ya ben giyim konusunda birşey merak ediyorum.üstünde metal olmayan sade giyin demiş.pantolon falan giyebiliriz dimi.herkes jean pantolon giyer.düğmesine fermuarına birşey demezler değilmi?
yok canım ya ona bir şey demezler,ben de kot pantalon üstüne bir body giyerim
ama saçına taktığın tokalara falan dikkat et 2010 kpss'de tel tokalara bile bakıyorlardı
bileklik,kolye,küpe,saat vs vs bunlara dikkat et
inşallah canım hayırlısıyla girelim bakalım ne olacak fazla çalışmadım ama bütten dolayı
sana da kolay gelsin hakkında hayırlısı olur inşallah
yok canım ya ona bir şey demezler,ben de kot pantalon üstüne bir body giyerim
ama saçına taktığın tokalara falan dikkat et 2010 kpss'de tel tokalara bile bakıyorlardı
bileklik,kolye,küpe,saat vs vs bunlara dikkat et
inşallah canım hayırlısıyla girelim bakalım ne olacak fazla çalışmadım ama bütten dolayı
sana da kolay gelsin hakkında hayırlısı olur inşallah
canım tel toka olsa gene iyi arkadaşımın taktığı plastik tokayı bile almışlar abartmışlardı o yıl amabaşarılar dilerim kızlar size...
canım tel toka olsa gene iyi arkadaşımın taktığı plastik tokayı bile almışlar abartmışlardı o yıl amabaşarılar dilerim kızlar size...
sağol canım sen girmiyor musun kpss'ye ?
kızlar Ziraat bankası sınav açtı.şartlarını bankanın sayfasından okuyun isterseniz başvurular bugün başladı.denemeye değer diye düşünüyorum.Lise mezunlarıda alınacak.
yok canım ben girmicem hiç çalışmadımki geçen yıllarda girmiştim sınava hiç çalışmadan yine ,, ozman ağzımın payını aldım boşuna başvurmadım ben de..
evet canım 1 haftadır ilan var da sınav ücretini duyunca vazgeçtim ben 45 tl.miş ne bileyim fazla geldi bana
lise ve önlisanslar için iyi ama
2010'da ben de girdim öyle gecemi gündüzüme katayım da kazanayım diye ders çalışmadım ama sonuçlardan sonra bayağı pişman oldum,biraz çalışsaydım diye
kopya olayları falan da olduya heralde kimsenin hakkına giremediler olduğu gibi yayınladılar sonuçları:26::26::26:
evet bu da yeni moda oldu zaten önce sınava giriliyor sonra da iptal isteniyorhersene aynı şeymi olacak acaba..Ben de bi ara devlete atanayım diye çok istiyodum fakat daha sonra özelde de çalışanlar var diye düşündüm..Herkesin gönlündeki olur inşallah canım aöf ile yürütemedim ben kpssyi tarih ve coğrafyam hele hele de vatandaşlığım sıfır..Zaten başka bi yere atanacak olsam burayı bırakıp gidemem..Kendi ilime de atansam buranın puanları çok yüksek..Hayırlsı artık ..
Kızlar kayıt yenileme tarihleri ne zaman iktisat 4. sınıf için ??
ben matematikten 1 soru yüzünden kalma ihtimalim var.. bu durumda yani kalırsam 3. sınıf derslerini de alabilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?