Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Kızlar benim kafam o kadar karışık ki yardımcı olacak birilerini arıyorum belki bu konularda bir bilginiz vardır?Ben tic meslek lisesinden mezun olup halkla ilişkiler programını seçtim 2.sınıfa geçtim bu sene son inşallah.Ama işin garip tarafı ayrıyetten 2.bir lise okudum çocuk gelişimi bu sene oda son ben devam ettirmek istiyorum ama ne yapacağım konusunda kararsızım aöf okul öncesi öğretmenliğini kapattılar 2 yıllık sosyal hizmetlere sınavsız geçiş hakkım var 4yıllık aöf sosyal hizmetler istiyorum ama oda yök karar almış 2.üniversite okuyanlar yada mezun olanlar bu bölüme kabul edilmeyecekmiş.Çok üzülüyorum bu duruma ben ne yapacağım bilmiyorum ne okuyabilirim ki sosyoloji bana göre ağır bir bölüm aöfden başka bir okulda okumam imkansız çünkü evliyim ve sürekli tayin oluyoruz başka yerlere bir arayış içindeyim bir hedef belirlemem lazım bana yardımcı olur musunuz?:44:

canım çocuk gelişimi okuduğuna göre aklın öğretmenlikte olsa gerek.Okul öncesini kapatmaları kötü oldu.Ne okuyabilirsin diye düşünüyorum aklıma sosyolojiyle edebiyat geliyor öğretmenlik için.Ama iktisat işletme maliye gibi bölümlere de sınavsız 3.sınıftan başlayabilirsin halkla ilişkiler okuduğun için.En iyi kararı yine kendin verirsin aslında canım..

Piolin canım benim her soruma yetişiyorsun çok ama çok teşekkür ederim.Ben maliye okuyabileceğimi bilmiyordum çok teşekkür ederim.Olmazsa devam ederim o sıradada özellerde öğretmenlik yapmayada devam ederim.Ahh ahh kafam çok karışık niye kapattılar sanki şu aöf okul öncesi öğretmenliğini her şeyde bir hayır vardır gerçi nasipten öteye köy yok.Canım Allah seninde kalbine göre versin inşallah...

bizde sürekli tayin oluyoruz bende sosyoloji okuyorum

kızlar fark etttiniz mi verilen kıtaplar eskisi kadar kalın değil
sayfaları zaltmışlar sanırım detaylarıda azaltıp daha sade bi anlatıma başvurmuşlar
bizim için daha iyi oldu tabi
o koca kitapları görüpte çalışmak kimin içinden gelirdi ki

eskisi gibi yardımcı kitap varmı acaba ?
kaldırıldı diye duydum :26:

yeni kredili sistemde nasıl derslere çalışıcaz
tamam verilen kitaplara çalışıcaz fakat ek bi kitap falan yada soru bankası
kim nasıl çalışmayı düşünüyor ? :44:

canım ben 17 ekimde eskisi gibi liste oluşturucam bi günde 1 veya yarım ünite bitirerek çalışabiliriz.Ben yardımcı soru bankası falan almadım bu yıl.Bakalım ihtiyaç olursa alırım ben de.Ben 17 ekimde bu kayıtlar falan bitince çalışma grubu oluştururuz kayıt yenileyen arkadaşlar da sonradan katılır aramıza

Bende sizlere katılmak istiyorum..Bölümlerimiz aynı olmayabilir ama böylelikle birbirimizi motive edebiliriz diye düşündüm..Laborant veterinerlikten 4 yıllık lisansa tamamlamak istiyorum bende fakat hangi bölümleri tercih edeceğimi de bilmiyorum..Neyse kalan 3 dersimi vereyim de onu sonra düşüneyim demi..?

katıl canım hep birlikte çalışırız. Yalnız diğer topikte sana yolladığım linkte ben de bulamadım canım senin laborant ve teriner bölümünü neden yok ben de anlamadım ama zaten sana dersler atanıyor okul tarafından altta kaldığın dersler okulun verdiklerini alman yeterli.Onu da görürsün zaten hesabını açınca ogrenci.anadolu.tr den atanan derslerin orada olması lazım

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama, yardımcı olursanız çok sevinirim
ben ikinci üniversite kapsamında türk dili ve edebiyatı bölümüne kayıt yaptrdm, kayıt işlemim tamam, internet şifrem vs verildi fakat sormak hiç aklıma gelmedi o an
biz örgün olarak okudugum okulda otomasyona girip ders secimi yapıyoruz, tüm dersler belirli olsa ve zorunlu olarak alıyor olsak bile o derslere otomasyondan kaydoluyoruz. aöf için böyle bir şey yapmam gerekiyor mu?

Bankaya parayı yatırdığında atanan derslere otomatik olarak kayıt yaptırmış oluyorsun.O yüzden ders ekle sil işlemini bankaya para yatırmadan önce yapınız deniliyor.Yani sana okul ne atamışsa onları almış oluyorsun.Bişey yapman gerekmiyor canım

Canım sağol..ogrenci.anadolu.tr ye ben bakamıyorum kaydım hiç yok orada..Açamadım bir türlü gerçi aynı şeyden mi bahsediyorum orası da muamma yaa..Evet canım bende çok baktım ama yok..Bugün Allah izin ederse önceki dönem borcumu yatıracağım 310 tl.Sonra sanırım o derslerimi seçmem lazım bir başka arkadaşım da öyle dedi sonra da 22 ekimde yeni kayıt parasını yatırıp kaydımı yaptırıcam sonra Allah'ın izniyle bu yıl alıcam artık o diplomayı..İnşallahhh lütfen lütfennnn..

Kızlar merhaba.

Ben işletme son sınıfa geçtim ama şu kredi sistemi araştırdıkça kafam daha da karıştı.

Şimdi ders seçimi hangi tarihte yapıcaz ve harçları ne zaman yatırıcaz?

Kayıt yenileme olucakmış internetten o ne zaman olucak?

Ayrıca bazı arkadaşlar kitaplarını falan da almış sanırım sizler nasıl aldınız?

Lütfen beni aydınlatırmısınız?

Kızlar kayıt yenileme tarihleri nezaman? Netten bakıyorum ama bi 21 eylül diyo bi 16 kasım ben türk dli ve edebiyatı için kaydımı yenileyeceğim

22 Ekim Pazartesi -16 Kasım Cuma kayıt yenileme bu tarihlerde olucak

Evet kızlar açılışı yapıyorum burada çalışma grubu oluşturalım kaydını tamamlayan arkadaşlar da istediği zaman katılabilir.Kitaplarını alanlar daha fazla zaman kaybetmesinler diyorum.

Benim 27 ünitem var ara sınavlarda kendimi ekliyerek başlıyorum

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin..................27......................-.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…