Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu((((((
slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu((((((
Slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu((((((
kızlar şükür mezunum![]()
49,239la kalıyorum 2.sınıf hayal oldu 3 dersle bir sene devammm![]()
Kredili sistemde ders sayın fazla oluyo ama adı üstünde krediyi tutturunca yani 2.00 olunca ortalaman sınıfı geçiyosun geçer not almadığın dersden bile.. Banada ilk başta saçma gelmişti ohaa bu kadar dersi nasıl vercem diye afallamıştım ama ben çalışma sistemini bilmediğim için veremedim dersleri... Her dersi çalışmaya kalktım.. Yetiştiremeyincede krediyi tutturamadım.. Oysa kredisi yüksek olan derslere ağırlık verseydim şimdi geçmiştim..
Bende bakıyorum şimdi sorulara ne olur 51 alayım ya![]()
inşallah alırsın canım ya ..ben geçemedim bu yıl ama üzülmüyorum çünkü çalışmamıştım ayrıca vize notum yoktu aksilikler yüzünden.. Hayırlısı olsun herşeyin..
canım ortalama kredi sayısıyla falanmı çarpılıyo kredisi yüksek derslere çalışmak dahamı mantıklı biraz açıklarmısın
canım ortalama neye göre hesaplanıyo onu tam bilmiyorum ama derslerin kredileri sistemde ders adının karşısında yazıyo... Kredisi yüksek derslere çalışmak tabi mantıklı.. Mesela bi dersin kredisi 3.00 biri 4.00.. O yüzden esas olan krediyi tutturmak.. Kredi tutunca düşük not aldığın derslerden koşullu geçiyosun.. Örgün eğitim gibi notlar hem puanla açıklanıyo hem harfle.. AA, BB, CC, DD gibi..![]()
canım ortalama neye göre hesaplanıyo onu tam bilmiyorum ama derslerin kredileri sistemde ders adının karşısında yazıyo... Kredisi yüksek derslere çalışmak tabi mantıklı.. Mesela bi dersin kredisi 3.00 biri 4.00.. O yüzden esas olan krediyi tutturmak.. Kredi tutunca düşük not aldığın derslerden koşullu geçiyosun.. Örgün eğitim gibi notlar hem puanla açıklanıyo hem harfle.. AA, BB, CC, DD gibi..![]()
harika harika harika merguanacıgım inan çok sevindim
Allah hayrını göstersin diplomanın![]()
merguanacım tebrik ederim canım![]()
tebrik ederim cnm darısı bizim başımıza inş:) hangi bölümden mezun oldunkızlar şükür mezunum![]()