• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu :(((((((

Slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu :(((((((

Kötü olmuş sedacım tek dersten 2 soruyla kalmak sinir bozucu olur seni çok iyi anlıyorum birde üstüne ders eklemişler çok saçma sapan bir sistem oldu karmakarışık herkesin kafası:47:

Kızlar hukua girişin doğru cevapları
hukuk ka gırıs cevapaları
1. kabulün açıklandığı an
2. tarla
3. örf ve adet hukuku
4. mutlak butlon
5.nispi haklar
6. başkalarının şeref ve haysiyetine saldırı niteliğinde davranışta bulunmak<br
7. ticari şirketler
8. nişanlanmak
9. kiralıyanın yerleşim yeri
10. medeni hukuk
11. sadece borçlunun ön adından oluşan imza geçerlidir (ıslak imza)<>
12. zeytinlik
13. borçlunun vazgeçmesi mümkün olmayan mutfak takımı
14. memur
15. temsilcinin temsil yetkisini kabul etmesine gerek yoktur
16. tek taraflı bağlamazlık
17. nafaka alacakları>
18. asliye hukuk mahkemesi
19. geçerlilik şekli<
20. sözleşmenin süresinin dolmuş olması
21. franehise sözleşmesi
22. iptal kararı geriye yürür
23. yetki belgesi
24. iptal kararının gazetede yayınlandığı gün
25. tasınmaz kiralama<
26. noter<
27. sadece belli kimseler katılabilir (açık artırma sorusu)
28. konusu bir şeyi yapmaktan kacınmak olabilir (edim ile iligili soru)
29. telif hakkı
30. bu borca ilşkin faiz alacaklı tarafından istenebilir..

slm kizlar benim tr ekonomisi dersim cok kotuydu 2 soruyla kaldim bu sene sozde son senemdi ne yapacagimi bilemiyorum bizede kamu yonetimine birsuru ders eklemisler cok kotu oldu :(((((((

belli olmaz belki geçmiş olursun aynen öyle ben hiçbişey anlamadım bu sistemden..

Kızlar ben istatistik tam olarak bilmiyorum geçer miyim diye,51 alsam alttan dersim kalmadan 3 teoluyorum

Kredili sistemde ders sayın fazla oluyo ama adı üstünde krediyi tutturunca yani 2.00 olunca ortalaman sınıfı geçiyosun geçer not almadığın dersden bile.. Banada ilk başta saçma gelmişti ohaa bu kadar dersi nasıl vercem diye afallamıştım ama ben çalışma sistemini bilmediğim için veremedim dersleri... Her dersi çalışmaya kalktım.. Yetiştiremeyincede krediyi tutturamadım.. Oysa kredisi yüksek olan derslere ağırlık verseydim şimdi geçmiştim..

49,239la kalıyorum 2.sınıf hayal oldu 3 dersle bir sene devammm:14::14:

Kredili sistemde ders sayın fazla oluyo ama adı üstünde krediyi tutturunca yani 2.00 olunca ortalaman sınıfı geçiyosun geçer not almadığın dersden bile.. Banada ilk başta saçma gelmişti ohaa bu kadar dersi nasıl vercem diye afallamıştım ama ben çalışma sistemini bilmediğim için veremedim dersleri... Her dersi çalışmaya kalktım.. Yetiştiremeyincede krediyi tutturamadım.. Oysa kredisi yüksek olan derslere ağırlık verseydim şimdi geçmiştim..

canım ortalama kredi sayısıyla falanmı çarpılıyo kredisi yüksek derslere çalışmak dahamı mantıklı biraz açıklarmısın

inşallah alırsın canım ya ..ben geçemedim bu yıl ama üzülmüyorum çünkü çalışmamıştım ayrıca vize notum yoktu aksilikler yüzünden.. Hayırlısı olsun herşeyin..

geçmedim ya nefret ediyorum bu derstrennnnn:14::14:

canım ortalama kredi sayısıyla falanmı çarpılıyo kredisi yüksek derslere çalışmak dahamı mantıklı biraz açıklarmısın

canım ortalama neye göre hesaplanıyo onu tam bilmiyorum ama derslerin kredileri sistemde ders adının karşısında yazıyo... Kredisi yüksek derslere çalışmak tabi mantıklı.. Mesela bi dersin kredisi 3.00 biri 4.00.. O yüzden esas olan krediyi tutturmak.. Kredi tutunca düşük not aldığın derslerden koşullu geçiyosun.. Örgün eğitim gibi notlar hem puanla açıklanıyo hem harfle.. AA, BB, CC, DD gibi.. :34:

canım ortalama neye göre hesaplanıyo onu tam bilmiyorum ama derslerin kredileri sistemde ders adının karşısında yazıyo... Kredisi yüksek derslere çalışmak tabi mantıklı.. Mesela bi dersin kredisi 3.00 biri 4.00.. O yüzden esas olan krediyi tutturmak.. Kredi tutunca düşük not aldığın derslerden koşullu geçiyosun.. Örgün eğitim gibi notlar hem puanla açıklanıyo hem harfle.. AA, BB, CC, DD gibi.. :34:

sağol canım teşekkürler:16:

super taktik tşkler bizlere verdiğin için:9:

Back