yaşasın ya sonunda kalktı harçlar çok sevindimhttps://www.youtube.com/watch?v=J1Yn7enVJV4&feature=player_embedded
Kızlar harç ücretleri kalktımı ya bu video doğrumu :S
canım çok sevindim harçların kalkmasına ya çok iyi oldu buoo sevindim bu habere açıköğretim fakultesinde okursan yaparsın cnm ben inanıyorum buna ben hiç geçemem dediğim dersleri geçmiştim sende geçersin çalışınca olur balim yeterki kitapımız olsun:)) ama bu yeni kredili sistemi bilmediğim için korkuyorum o ayrı:)) birde sana haberim var aöf harçları katkı payları kalktı:)
kızlar 4 yıl önce halkla ilişkilerle başladım aöf .ne
2 yıl sonra yüksek onurla bitirdim derken işletmeye geçtim okuma azmi sardı iyice
4 yılıma geçtim 2 alttan dersimle
ama düğünüme 15 günüm var sınavada 10 gün kaldı 4 dersim var vermem gereken bir türlü adapte olamıyorum bana yardım edin arkadaşlar ucuna geldim ve şimdi çalışmıyorum,kafam dolu çok düğün telaşım var pofff
bizden sade katkı payı kalkmş diyorlar 45 TL:26:
aynen canım ben de :/Malesef hiç çalışamadımmmm..:18:. Mal gibi girip çıkacam sınava anlaşılan...
merhaba kızlar nasıl gidiyor.bayadır pek giremiyorum..
bu hafta sınav herkese başarılar.inşallah geçeriz.inşallah diplomaları alırız.kızlar ben uzatırsam bu sene.seneye tek ders olur dimi gene.baya ders eklenmiş ya
bizden sade katkı payı kalkmş diyorlar 45 TL:26:
merguanacım nerelerdesin ya özlettin kendiniinşallah kalmazsın canım geçersin sen de
şaka gibi ya ingilizce 4 bölümden oluşacakmış
ve 4 sınıfın derslerini 3 sınfta mı alacağım ben nasıl bişey bu sistem ben anlamadım yardımcı olur muusnuz kızlar?
Yeni dersler eklenmiş hep kamu yönetimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?