Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

bütünlemeden sonra mı bitcek cnm.. benim önümüzdeki yıl bitiyo 1 yıl var daha evet çok iyi olurdu çalşma arkadaşı iyi oluyo cnm senin yaş kaç??
ben 29 yasindayim canim...insallah bu sene bitiyor yani biter.seneye artik hazirlanmaya baslicam yani kasimda tam gaz yuklenicem derslere insallah arkadaas olunca cok iyi oluyor hani birbirimize gaz veritoruz moral veriyoruz. Bi arkadasla basladik biz burda o tamamen gecti ben 2 dersten but e kaldim hayirlisi cnm artik allahtan...

Cnm verirsn inş. bende bi kış sade aöf çalştım günde 1-2 saat arası.. büte kalmadım çok şükür ama şimdi kpss çalışıyorum eylüldekine...
cnm ben bu kış kitaplarımı alıcam idari hakimlk için... çalşmaya kışın başlıycam Allah kısmet ederse... beraber sohbet ederz....

Benimde bütlere çalışmam lazım ama eylüldeki kpss ye çalışıyorum ama aöf'dende iki dersim kaldı :)

Benimde 2 dersim kaldi tr ekonomisi ve maliye politikasi :)))))) bak daha sadece 4 unite bitirdim ve ben gulup duruyorum hihihihihi :))))) cok kotuyum calisamiyorum yaaaaa :18:

Benimde 2 dersim kaldi tr ekonomisi ve maliye politikasi :)))))) bak daha sadece 4 unite bitirdim ve ben gulup duruyorum hihihihihi :))))) cok kotuyum calisamiyorum yaaaaa :18:

Cnm ama Türkiye ekonomisi kolay bi ders değilmş herkes kalıyor o dersten ve bnede seneye kalablrm inş. ver kurtul cnm seneye beraber idari hakmlk çalşrz

canım iki bölümde çok güzel bana kalırsa.. adalet desen idari hakimlik dediğin için senin durumuna uygun sosyal hizmetler desen düşük puanla alım yaptığı için oda güzel hangisinde karar verirsen hakkında hayırlısı olsun bende düşünüyorum bir bölüm okumayı oradan kısmet olursa..Hem birbirimizle yazışarak eksikleri anlamadıklarımızı sorarız sistemle ilgili falan
Cnm yaaaa senin kactane var ben daha hala 4 taneyi bitirmis durumdayim puffffff:26::18:

canım ben finale girmedim ya o yüzden benim tüm dersler var ama sadece final konularına bakıyorum toplamda 6 ünite btirdim ama daha da hızlanmam lazım :18:

Bendede para politikası ve işve sosyal güvenlik hukuku kaldı ama ben hiç çalışmadım daha sosyal güv. vize 40 lı bişeydi final 30 du para pol. vize 12 :) finalde 30lu bişeydi :) ben harıl harıl kpss çalışıyorum o yüzden vakit ayıramıyorum zaten artık defter kitap görmek istemiyorum bitsin bu işkence :)

kızlar yine liste yapalım benim 60 ünitem var saydım. böyle daha güzel motive oluruz.Sizlerde katılın. Zaman az.

Bütünleme sınavı 2012

Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı

Piolin.....60......... - .............7..............

sedosumm...32.........-..............4...............

cnm yaaa bende ayni durumdayim midem bulaniyor kitaptan defterden ama seneye kalipta surekli bunlarla ugrasmak istemiyorum insallah hepimiz geceriz biter kurtuluruz....

piolincim sen gecmis yillarda cikan yani son 5 senenin sorularini internetten ciktisini al bence ve bol bol onlari ezberle ben o sekilde bu sene 5 tane ders verdim... umarim sana da cok yardimci olur cnm...

piolincim sen gecmis yillarda cikan yani son 5 senenin sorularini internetten ciktisini al bence ve bol bol onlari ezberle ben o sekilde bu sene 5 tane ders verdim... umarim sana da cok yardimci olur cnm...

canım ben geçmiş yılların sorularını içeren bi kitap aldım ondan da bakıcam bi kaç tane verebilsem çok sevinicem

Bütünleme sınavı 2012

Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı

Piolin.........60......... - .............8..............

Sedosumm.....32.....-..............4...........

hadi hayırlı olsun listeni tatlım inşallah gönlünüzce sonuçlar alırsınız başarılar şimdiden

off offff offf uzun zamandır girmemiştim kızlar bende 2 dersden kaldım büte içimdende hiiiiiiççççç çalışmak gelmiyor.ingilizce ve matematik.ingilizceden 2 sorudan kaldım keşke çalışsaymışım hiç çalışmamıştım matemetiği napıcam uff.kızlar bütde veremezsek nolacak yaa seneye kredili sistemde ban bu matematiği ömrü billah veremem yaaaa

Cnm sakin oyle dusunme sen yetrki calis iste istekli ol inanki yapabilirsin cnm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…