Kızlar duyduğuma göre Atatürk ve istanbul ünv. açıköğretim programlarına mezun olunca 2. ünv. olarak kaydolma hakkımz varmış... Ben seneye mezun olunca düşünüyorum 3. bi ünv. olarakama 2 yıllık... Atatürk ünv. okuyanlara sınavlara nerde giriyo acaba bilen var mı ??
bende normalde uzun dönem kursa gidemiyorum hem iş yüzünden hemde geniş zaman lazım. ama ara sınavda 40 ve üzeri almışsam yazın bütünleme kurslarına gidip veriyorum dersleri. her sene böyle geçtim. şimdi 3. sınıftayım ama seneye değişiyor işte sistem. o zaman ne yapıcam bilmiyorum
Kızlar duyduğuma göre Atatürk ve istanbul ünv. açıköğretim programlarına mezun olunca 2. ünv. olarak kaydolma hakkımz varmış... Ben seneye mezun olunca düşünüyorum 3. bi ünv. olarakama 2 yıllık... Atatürk ünv. okuyanlara sınavlara nerde giriyo acaba bilen var mı ??
Slm canim; ben bu sene onlisansa girmicem aslinda ben sadece seneye lisansa girmek istiyorum,,,nasip kismet olursa vergi denetmenligi veya idari yargi hakimligine ulasmak istiyorum insallah yapabilirim hayirlisi allahtan... Sen ne dusunuyorsun meslekler hakkinda yani hangi meslegi dusunuyorsun!!!
canım okurkende başvurabiliyosun mezun olmadan bilgin olsun:122:
Cnm ben giricem ne varsa hepsine hazrlanıyorumSeneye Alan kpss ye de giricem cnm ve idari hakinliği zaten giricem.. cnm benim AÖF den iktsat okumamı nişanlım çok istedi kendisi c.savcısı ve benim idari hakim olmamı çok istyor. Yazılıyı yeter ki geç mülakatta sana garanti veriyorum dedi... o yüzden idari hakimlk sınavına sıkı bi şeklde hazrlanıcam inş.
gerçekten mi?? iyi o zman ama az önceki arkadaşn link attığı sitede göremedim... sınava nerde griolarmş
hayırlısı olsun canıminşallah kazanırsın ben kpssyi erteledim zaten okulla bir yürümüyor ve puanlarda yüksek gibi sanki
Cnm bütünlemeye kalmadğm için 3 buçuk ay kpss ye kadar boş vaktim vardı bende çalışayım dedim. evet dedğin gibi puanlar çok yüksek. ben moda tasarım mezunuyum önlisans ama 3001 koduna girio ve puanlar dedğin gibi çok yükseken son atamalarda ilk kez 85 le kapattı o bana umut oldu.. belki 85-86 alırsam taaaa en son ki atamalarda giderm diye bi ümit var içimde... Şimdi aöf dersler ne zmn başlycak blmyorum ama kredili sistemde illk vize final ne zmn bilmiyrum galiba ocakta ilk sınav olcak.. o yüzden kasımda balarım aöf çalşmaya ve eylüden kasım a kadar da boş vaktımz olduğu için 2 ay da oturup matematk çalşcam benm mat çok zayıf.... seneye mezun oluyorum o yüzden seneye A kpss ve idari hakimlk sınavlarına da giricem Allah nasip ederse.. onlara da çalşmam gerekçe.. bide bu atatürk ünv. aöf cazip geldi araya sıkışrablrsm düşünüyorum.. ama 2 yıllık düşünüyorum... şimdi 4 yıllıtayım ya 2 yıllık okuyamıyorum sanırım 2. ünv. olarak.. ama ben örgün önlsans mezunuyum anadolu ünv. aöf ye geçş yaptım... daha mezun olmadığm için anadolu aöf den acaba örgün önlisans diplomamla atatürk ünv. aöf den önlisans bölüm okuyablrmym 2. ünv. olarak
Cnm bütünlemeye kalmadğm için 3 buçuk ay kpss ye kadar boş vaktim vardı bende çalışayım dedim. evet dedğin gibi puanlar çok yüksek. ben moda tasarım mezunuyum önlisans ama 3001 koduna girio ve puanlar dedğin gibi çok yükseken son atamalarda ilk kez 85 le kapattı o bana umut oldu.. belki 85-86 alırsam taaaa en son ki atamalarda giderm diye bi ümit var içimde... Şimdi aöf dersler ne zmn başlycak blmyorum ama kredili sistemde illk vize final ne zmn bilmiyrum galiba ocakta ilk sınav olcak.. o yüzden kasımda balarım aöf çalşmaya ve eylüden kasım a kadar da boş vaktımz olduğu için 2 ay da oturup matematk çalşcam benm mat çok zayıf.... seneye mezun oluyorum o yüzden seneye A kpss ve idari hakimlk sınavlarına da giricem Allah nasip ederse.. onlara da çalşmam gerekçe.. bide bu atatürk ünv. aöf cazip geldi araya sıkışrablrsm düşünüyorum.. ama 2 yıllık düşünüyorum... şimdi 4 yıllıtayım ya 2 yıllık okuyamıyorum sanırım 2. ünv. olarak.. ama ben örgün önlsans mezunuyum anadolu ünv. aöf ye geçş yaptım... daha mezun olmadığm için anadolu aöf den acaba örgün önlisans diplomamla atatürk ünv. aöf den önlisans bölüm okuyablrmym 2. ünv. olarak
evet canım okuyabiliyorsun ama şuda var eğer şuanda 4 yıllık bi bölüme kayıtlıysan kayıtlı olduğunu yani 4 yıllık bölümde okuduğunu gösteren bir belge ile başvurarak atatürkte 4 yıllıkda seçebiliyorsun
Cnm peki 4 yıllık ünv. okuyorum ya şu an acaba 2 yıllığa kayıt yaptırablyormuyum?? ya bide yolladğn linke iyice baktım ama göremedimsınavlar nerde oluyor diye... bi de cnm istanbul ünv.de aynı koşullarda alıyor demi.. ama onun için sınavlarda ist. gidildğini duydum:44:
evet iki yıllığada kayıt yaptırabilirsin önlisans mezunları veya önlisans okuyanlar önlisans bölümlerini seçebilirler.Lisans okuyanlarveya lisans mezunlarıda hem önlisans hem de lisans bölümlerini seçebiliyorlaratatürk üniv.de vizeler online internet üzerinden sanırım evden yapabiliceksin finaller ise 41 ilden birinde olucak öğrenciler sanırım kayıt olurken il tercihi yapıcaklar bunlarda gözönüne alınarak finaller 41 ilde gerçekleşicek.İstanbul ise çok emin değilim ama okuduklarımdan aklımda kalanı söyliyim vizeler online finaller içinse kampüse gitmen gerekecek istanbula yani
cnm ben muğlada yaşıyorum o zmn muğlada sınavlara gireblyorsam iyiymş... kayıtları takipedeym adalet düşünüyorum.. arada onuda götrcem..
amin canım tüm dualarına ..İnşallah bebişin şansına güzel güzel notlar alırsın
sedosumm senin yine azmış ünitelerinbide ben sayimmi
Ayyyyyyyy keske birarada calisabilseydik seneye cok iyi olurdu. Bende kasimdan sonra baslicam kpss ye bu sene kaymakamliga aof dende alicaklarmis. Bende aof iktisat fak. Kamu yonetimi son sinifin insallah bu sene bitecek.....Cnm ben giricem ne varsa hepsine hazrlanıyorumSeneye Alan kpss ye de giricem cnm ve idari hakinliği zaten giricem.. cnm benim AÖF den iktsat okumamı nişanlım çok istedi kendisi c.savcısı ve benim idari hakim olmamı çok istyor. Yazılıyı yeter ki geç mülakatta sana garanti veriyorum dedi... o yüzden idari hakimlk sınavına sıkı bi şeklde hazrlanıcam inş.
Ayyyyyyyy keske birarada calisabilseydik seneye cok iyi olurdu. Bende kasimdan sonra baslicam kpss ye bu sene kaymakamliga aof dende alicaklarmis. Bende aof iktisat fak. Kamu yonetimi son sinifin insallah bu sene bitecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?