Cnm eylülde ki kpss ye girmycek misin??? Ben eylülde ki önlisans kpss ye hazırlanıyorum şu an... seneye de 2013 A kpss ye gireceğim nasip olursa..
çok teşekkürler tatlım kolay değil bebeğim 2 kez tüp bebek tedavisi yaptıttırdıamin canım tüm dualarına ..İnşallah bebişin şansına güzel güzel notlar alırsın
sedosumm senin yine azmış ünitelerinbide ben sayimmi
ya bende girmiyorum boşladım bayağı kpss yicanım sana da başarılar dilerim ben kpssyi biraz erteledim zaten herşey birbirine girmiş durumda bölümümden de memnun değilim bilmiyorum artık yanlış yaptım galiba
çok teşekkürler tatlım kolay değil bebeğim 2 kez tüp bebek tedavisi yaptıttırdıilk tedavimi hatırlarsınız negatifti vakti-saati 2. tedaviyleymiş işte epey zorlu süreç yaşadım değdi Rabbime şükürler olsun Yüce Rabbim hepimizin gönlünce versin tez zamanda inşallah başta sağlık nasip etsin inşallah
ya bende girmiyorum boşladım bayağı kpss yiyaş sınırı halaa var demi başvurularda :2:
amin canım benim ALLAH razı olsun o güzel dualarına inşallah amin diyorum ya ben epey boşlamışımm yaEvet canım hatırlıyorum.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahYaş sınırı kpss-A da var B de yok.Ben bugün biraz hava sıcaklamadan bakayım konulara en azından bi plan yapayım gerçi plan yapmayıda sevmiyorum çünkü plan hayatın akışına uyamayabiliyo ama en azından şurdan başlıyım şöle yapıyım falan derim
bence erken dahaSınav giriş belgeleri internete düşmedi dimi hala?
periciğimm canım benim evet Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim amin canım benim ALLAH razı olsunşifaaaaa hamişmisin sennAllahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin nasıl sevindim anlatamam
kızlar iki sene üst üste 48-49 ile kalınca olmadı yeter dedim, pes ettim, kursa başladım...
Offff Matematik olur mu yine bilmiyorum
kızlar iki sene üst üste 48-49 ile kalınca olmadı yeter dedim, pes ettim, kursa başladım...
Offff Matematik olur mu yine bilmiyorum
arkadaşımda matematikten kaldı bir kaç defa kursa gidip verdi.sakın umutsuzluga kapılma geçersin inşallah
canım kursta anlamadığın her noktayı sor mutlaka kafanda bişey takılı kalmasın sınıfta da sormaya çekinme başarılar dilerim :)
başarılar dilerim tatlım bence verirsin çünkü zaten 48-49 la kalmışsın dersten :2: şimdi daha süper puanlar gelecek dua edicem senin içinkızlar valla aksam mesajlarınızı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Çalışıyorum soruyorum da.
ayrıca dün hoca yeni açıköğretim sistemini anlattı. veremezsem seneye güz döneminde mat 1- bahar döneminde mat -2 yok dayanamam buna. Vermem lazım artık...
başarılar dilerim tatlım bence verirsin çünkü zaten 48-49 la kalmışsın dersten :2: şimdi daha süper puanlar gelecek dua edicem senin için
kızlar ya bende ev taşıma telaşesine girdimev taşı yerleştir v.s. zamanım kalmayacak ders çalışmaya :2: üstelik gebeliğin verdiği belirti uykucu olmam al işte kalcam yine sınıfta
kızlar valla aksam mesajlarınızı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Çalışıyorum soruyorum da.
ayrıca dün hoca yeni açıköğretim sistemini anlattı. veremezsem seneye güz döneminde mat 1- bahar döneminde mat -2 yok dayanamam buna. Vermem lazım artık...
aşağıdaki linkte bilgi var fakat nereler olduğunu açıklamamış.sadece yoğunluğa göre belli olacak demiş.Kızlar duyduğuma göre Atatürk ve istanbul ünv. açıköğretim programlarına mezun olunca 2. ünv. olarak kaydolma hakkımz varmış... Ben seneye mezun olunca düşünüyorum 3. bi ünv. olarakama 2 yıllık... Atatürk ünv. okuyanlara sınavlara nerde giriyo acaba bilen var mı ??
Slm canim; ben bu sene onlisansa girmicem aslinda ben sadece seneye lisansa girmek istiyorum,,,nasip kismet olursa vergi denetmenligi veya idari yargi hakimligine ulasmak istiyorum insallah yapabilirim hayirlisi allahtan... Sen ne dusunuyorsun meslekler hakkinda yani hangi meslegi dusunuyorsun!!!Cnm eylülde ki kpss ye girmycek misin??? Ben eylülde ki önlisans kpss ye hazırlanıyorum şu an... seneye de 2013 A kpss ye gireceğim nasip olursa..
aşağıdaki linkte bilgi var fakat nereler olduğunu açıklamamış.sadece yoğunluğa göre belli olacak demiş.
Atatürk Üniversitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?