Cnm bütünlemeye kalmadğm için 3 buçuk ay kpss ye kadar boş vaktim vardı bende çalışayım dedim. evet dedğin gibi puanlar çok yüksek. ben moda tasarım mezunuyum önlisans ama 3001 koduna girio ve puanlar dedğin gibi çok yüksek

en son atamalarda ilk kez 85 le kapattı o bana umut oldu.. belki 85-86 alırsam taaaa en son ki atamalarda giderm diye bi ümit var içimde... Şimdi aöf dersler ne zmn başlycak blmyorum ama kredili sistemde illk vize final ne zmn bilmiyrum galiba ocakta ilk sınav olcak.. o yüzden kasımda balarım aöf çalşmaya ve eylüden kasım a kadar da boş vaktımz olduğu için 2 ay da oturup matematk çalşcam benm mat çok zayıf.... seneye mezun oluyorum o yüzden seneye A kpss ve idari hakimlk sınavlarına da giricem Allah nasip ederse.. onlara da çalşmam gerekçe.. bide bu atatürk ünv. aöf cazip geldi araya sıkışrablrsm düşünüyorum.. ama 2 yıllık düşünüyorum... şimdi 4 yıllıtayım ya 2 yıllık okuyamıyorum sanırım 2. ünv. olarak.. ama ben örgün önlsans mezunuyum anadolu ünv. aöf ye geçş yaptım... daha mezun olmadığm için anadolu aöf den acaba örgün önlisans diplomamla atatürk ünv. aöf den önlisans bölüm okuyablrmym 2. ünv. olarak