aynen canım bitsede kurtulsak şimdi birde bayram girdi araya bayramda çalışabileceğimi sanmıyorum ben ondan sonrada çok az zaman kalıyor zaten bütlere:26:
offf benim zaten ikinci üni kapsamında kayıt yaptırmıştım önlisans halkla ilişkiler geçen yıl sınavlara çalışmadım diye girmedim uzadı.Bu yılda vizelere girdim finallere girmedim.Ailemde bitir artık diye baskı yapıyor.yakında okullar açılacak ben çalışmaya başlayacağım ozaman ders çalışmak daha zor olacak.Kendimi kasmam lazım.
Aslında sürekli kafamda ama kalkıp çalışamıyorum
bende vize ve finallere giremedim canım şimdi bütlerden 70 ve üzeri almam gerekiyor oncada ders var ama elimde değildi girmemek keyfi değildi yani şimdi benimdekasmam gerekiyor ama nasıl olucak bilmiyorum bari bi kaç dersi verebilsem yine sevinicem
kızlar ben 5 ünite daha bitirdim toplamda 9 ünitem oldu....kolay gelsin canım matematik de çekilmiyo greçketen
ingilizceyi çok gözünde büyütme canım halloluyo bir şekilde ..Ekliyorum seni de
tamam canım ekliyorum
Bütünleme sınavı 2012
Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı
Piolin.........60......... - .............15..............
Sedosumm.....32.....-..............4..........
Hayatsultan.....10....-.............................
December90....14.....-..........................
Bulancak28.....26.......-..........6............
kızlar ben 5 ünite daha bitirdim toplamda 9 ünitem oldu....
ekliyorum canım seni
Bütünleme sınavı 2012
Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı
Piolin.........60......... - .............15..............
Sedosumm.....32.....-..............9...........
Hayatsultan.....10....-.............................
December90....14.....-..........................
Bulancak28.....26.......-..........6............
polin cnm bn kayıt yaptırcam halkla ilişkiler ve tanıtım bölümüne ammma velakin kredili sistem falan geldi diyorsunuz nasıl oluyor birde murat yayınları toplatılmış sanrıım yardımcı kitaptan çalışamayacağızmı cnm kredili sistemler hakkındaki bilgiyi yolarmısın cnm fena tırstım
kızlar ben başlamadım daha 2 dersim var 1 tanesine çalışıcam yarın başlıycam inşallah.benide ekleyin bende katılayım sıkıya gelirim belki.çok geç kaldım çalışmak için yarın başlıycam ingilizceye 30 ünite olması lazım haydi kolay gelsin hepinize
Kızlar türk dili ve edebiyatı okuyan bi arkadaşım şuanda 2.sınıfa geçti aöfde.Bi etüt merkeziyle türkçe öğretmenliği için anlaştı.Eğer bende eylül ayında bütleri veremiycek olursam ek yerleştirmelerde türk dili ve edebiyatını seçsemmi sizce lütfen bi fikir verin kızlar:26: kafam çok karışık:26: düşüncelerinizi söyleyin çok kararsız kaldım
Güzelmiş.
Sen bilirsin tatlım.
türk dili ve edebiyatını oku bence cnm ne kaybedeceksinki çalışır geçersin derslerini sözelse zaten ezberdir dersler:)Kızlar türk dili ve edebiyatı okuyan bi arkadaşım şuanda 2.sınıfa geçti aöfde.Bi etüt merkeziyle türkçe öğretmenliği için anlaştı.Eğer bende eylül ayında bütleri veremiycek olursam ek yerleştirmelerde türk dili ve edebiyatını seçsemmi sizce lütfen bi fikir verin kızlar:26: kafam çok karışık:26: düşüncelerinizi söyleyin çok kararsız kaldım
türk dili ve edebiyatını oku bence cnm ne kaybedeceksinki çalışır geçersin derslerini sözelse zaten ezberdir dersler:)
ya senin şartların zor kitaplar verilmediği için hangi bölümü okusan zor oluyur keşke onun yerine aöfde okusan türk dili edebiyatınısağol canım fikrini söylediğin içinezberdir dersler evet ama internette falan zor dersler diyenler de var kursa gidenler çoğunlukta anladığım kadarıyla ..arkadaşımda gitmişti kursa onun kurs notlarını alsam anlarmıyımki acaba :26:ararştırıyorum daha bakalım bi karar versem rahatlıycam aslında
ya senin şartların zor kitaplar verilmediği için hangi bölümü okusan zor oluyur keşke onun yerine aöfde okusan türk dili edebiyatını
oo sevindim bu habere açıköğretim fakultesinde okursan yaparsın cnm ben inanıyorum buna ben hiç geçemem dediğim dersleri geçmiştim sende geçersin çalışınca olur balim yeterki kitapımız olsun:)) ama bu yeni kredili sistemi bilmediğim için korkuyorum o ayrı:)) birde sana haberim var aöf harçları katkı payları kalktı:)canım zaten aöfde okuycam okursam kitap veriliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?