Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aynen canım bitsede kurtulsak şimdi birde bayram girdi araya bayramda çalışabileceğimi sanmıyorum ben ondan sonrada çok az zaman kalıyor zaten bütlere:26:

offf benim zaten ikinci üni kapsamında kayıt yaptırmıştım önlisans halkla ilişkiler geçen yıl sınavlara çalışmadım diye girmedim uzadı.Bu yılda vizelere girdim finallere girmedim.Ailemde bitir artık diye baskı yapıyor.yakında okullar açılacak ben çalışmaya başlayacağım ozaman ders çalışmak daha zor olacak.Kendimi kasmam lazım.

Aslında sürekli kafamda ama kalkıp çalışamıyorum

bende vize ve finallere giremedim canım şimdi bütlerden 70 ve üzeri almam gerekiyor oncada ders var ama elimde değildi girmemek keyfi değildi yani şimdi benimdekasmam gerekiyor ama nasıl olucak bilmiyorum bari bi kaç dersi verebilsem yine sevinicem

anlıyorum canım seni inşallah başarılı olursun.

kızlar ben 5 ünite daha bitirdim toplamda 9 ünitem oldu....

Son düzenleme:
kızlar ben 5 ünite daha bitirdim toplamda 9 ünitem oldu....

ekliyorum canım seni

Bütünleme sınavı 2012

Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı

Piolin.........60......... - .............15..............

Sedosumm.....32.....-..............9...........

Hayatsultan.....10....-.............................

December90....14.....-..........................

Bulancak28.....26.......-..........6............

polin cnm bn kayıt yaptırcam halkla ilişkiler ve tanıtım bölümüne ammma velakin kredili sistem falan geldi diyorsunuz nasıl oluyor birde murat yayınları toplatılmış sanrıım yardımcı kitaptan çalışamayacağızmı cnm kredili sistemler hakkındaki bilgiyi yolarmısın cnm fena tırstım

canım tüm bölümler krediliye geçti yardımcı kitapta yok diyorlar evet..
Bu kredili sistemleilgili bi topikvar zaten linkini vereyim ama zaten forum sayfasında görünüyor.Kredili sistemle ilgili tüm bulduklarımı yazmıştım oraya bakabilirsin canım linki de vereyim yine de http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/545495-kredili-sistemle-ilgili-tum-bilgiler.html

kızlar ben başlamadım daha 2 dersim var 1 tanesine çalışıcam yarın başlıycam inşallah.benide ekleyin bende katılayım sıkıya gelirim belki.çok geç kaldım çalışmak için yarın başlıycam ingilizceye 30 ünite olması lazım haydi kolay gelsin hepinize

ekliyorum canım

Bütünleme sınavı 2012

Toplam ünite sayısı - Çalışılan ünite sayısı

Piolin.........60......... - .............17..............

Sedosumm.....32.....-..............9...........

Hayatsultan.....10....-.............................

December90....14.....-..........................

Bulancak28.....26.......-..........6............

sallagitsinbe.....30......-.......................

Kızlar ben bitirdiğim derslerin sınav sorularını çözüyorum ancak 55 60 alabiliyorum 70 alamıycam sanırım ben olmuyo çünkü sadece final çalışmakla napıcam bilmiyorum yaparım gibi gelmişti ama soruları çözünce baktım olmuyo

Kızlar türk dili ve edebiyatı okuyan bi arkadaşım şuanda 2.sınıfa geçti aöfde.Bi etüt merkeziyle türkçe öğretmenliği için anlaştı.Eğer bende eylül ayında bütleri veremiycek olursam ek yerleştirmelerde türk dili ve edebiyatını seçsemmi sizce lütfen bi fikir verin kızlar:26: kafam çok karışık:26: düşüncelerinizi söyleyin çok kararsız kaldım

Güzelmiş.
Sen bilirsin tatlım.

Güzelmiş.
Sen bilirsin tatlım.

Ah keşke bilebilsem net bi kararım yokki..Şimdi 1 yıl kaybetmiş gibi olucam ama ayrıca tdili edebiyatının bazı derslerine baktımda baya bi zor gibi geldi bana ama bir yandan da eğer bitirirsem arkadaşımın dediğine göre boşta kalmazmışım türkçe öğretmenleri atandığı için özelde çalışacak türkçe öğretmeni bulmak zor oluyormuş.Ama dersler de zorlarsa kursa gitmem gerekebilir böle bi kararsızım işte..Siz olsanız ne yapardınız :26: karar versem ona göre davrancam kimse de bişey demiyo :44: anneme de söylüyorum sen bilirsin diyo kimsenin fikri yok..Allah doğru yolu buldursun inşallah kararsızlık çok kötü bişey

türk dili ve edebiyatını oku bence cnm ne kaybedeceksinki çalışır geçersin derslerini sözelse zaten ezberdir dersler:)

türk dili ve edebiyatını oku bence cnm ne kaybedeceksinki çalışır geçersin derslerini sözelse zaten ezberdir dersler:)

sağol canım fikrini söylediğin için ezberdir dersler evet ama internette falan zor dersler diyenler de var kursa gidenler çoğunlukta anladığım kadarıyla ..arkadaşımda gitmişti kursa onun kurs notlarını alsam anlarmıyımki acaba :26:ararştırıyorum daha bakalım bi karar versem rahatlıycam aslında

ya senin şartların zor kitaplar verilmediği için hangi bölümü okusan zor oluyur keşke onun yerine aöfde okusan türk dili edebiyatını

canım zaten aöfde okuycam okursam kitap veriliyor yani
oo sevindim bu habere açıköğretim fakultesinde okursan yaparsın cnm ben inanıyorum buna ben hiç geçemem dediğim dersleri geçmiştim sende geçersin çalışınca olur balim yeterki kitapımız olsun:)) ama bu yeni kredili sistemi bilmediğim için korkuyorum o ayrı:)) birde sana haberim var aöf harçları katkı payları kalktı:)

kızlar 4 yıl önce halkla ilişkilerle başladım aöf .ne
2 yıl sonra yüksek onurla bitirdim derken işletmeye geçtim okuma azmi sardı iyice
4 yılıma geçtim 2 alttan dersimle
ama düğünüme 15 günüm var sınavada 10 gün kaldı 4 dersim var vermem gereken bir türlü adapte olamıyorum bana yardım edin arkadaşlar ucuna geldim ve şimdi çalışmıyorum,kafam dolu çok düğün telaşım var pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…