Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Kızlar ben 2 dersten kalmışım kıl payı

Şimdi seneye ben bu 2 dersi yine almak zorundayım dimi? Yoksa kaldım ve orada bitti mi olay

kızlar geçenleri mezun olanları tebrik ederim.sonuçlara tcyle bakabileceğim biyer varmı şifrem yanlış galiba .dün tcyle baktım bugün baktığımı bulamıyorum.

kız dur daha bütünlemeler var
bütlere güzelce çalış seneye kalmaz bişiciik

Muhasebe ve finans tan kalmışım canım ya.. Senenin başında demiştim bunlardan kalırım kalırsam diye :44: peki ben bunları bütte vermezsem ne oluyor. Bana bir açıklarmısın rica etsem

heyo heyo geçtim 2 ye geçtimmmmm

4 ders beklerken 2 dersden kaldım olsun geçtim ya.ya kalsaydım napardım bu 2 derse bilerek çalışmamıştım
herkezi tebrik ediyorumm kızlar öpüyorummm hepiniziii

heyo heyo geçtim 2 ye geçtimmmmm

4 ders beklerken 2 dersden kaldım olsun geçtim ya.ya kalsaydım napardım bu 2 derse bilerek çalışmamıştım

heyo heyo geçtim 2 ye geçtim çığlı atmak istiyorum

Son düzenleme:
heyoo heyoo geçtim 2 ye geçtim yaşasınn çığlık atmak istiyorumm.

4 zayıf bekliyordum bidaha çalışamam diyordum ama 2 zayıf geldi.çok mutluyum
herkezi tebrik ediyorum kızlar hepinizi öpüyorumm

Muhasebe ve finans tan kalmışım canım ya.. Senenin başında demiştim bunlardan kalırım kalırsam diye :44: peki ben bunları bütte vermezsem ne oluyor. Bana bir açıklarmısın rica etsem

canım 2 zayıfla sınıf geçiyorsun bütdede veremezsen ama seneye altdan vericeksin.3 zayıfla sınıfta kalıosun bütde veremezsen

İngilize- FF
İnsan hakları ve kamu özgürlükleri- CD
İnfaz hukuku- CC
Damga vergisi- DC
UYAP- CD
Avukatlık ve noterlik hukuku- CC
Ceza muhakemesi hukuku- FF
İnkilap- BB
İcra iflas hukuku- DD
Türk dili- BB
Ticaret hukuku- DD

1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.

2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.

3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.

4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.

5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

Kızlar adalet 2. sınıfım kredili sistem.. 11 dersten girdim..

Bu durumda 2 dersten kaldım ama şu koşullu geçmek işini anlamadım ya....???? bİRİ bANA ANLATSIN NOLUUUUU

Son düzenleme:
Maliye politikasi 97
turkiye ekonomisi 63
yerel yonetimler 77
siyaset bilimi 100
orgutsel davranis 100
insan kaynaklari 100
turk dili 90

oooooooyeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

mezuuuuuunnnnuuuuuummmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…