İsmihannn psikolojimi bozdunnnMaşallah sanaa hayırlısıylaa derslerini yüksek puanlarla verirsin inşallah.Kıskandım seni o azminden birazcıkta bana gönderrr
cnm geçmiş yıl sorularını hangi yıldan başlıyorsun çalşmaya?? Ben 2000 yılından 2011 dahil çözüyorum çok zaman alıyorsen günde kaç soru çözüyorsun?? Ne çabuk bitrdn üniteleri ve çıkmş soruları maşalllah ...
Arkadaşlar iş ve sosyal güvenlk hukuku dersine daha yeni çalşmaya başlayanlara bi öneriAnadolu ünv. verdiği kitapta kavram haritaları var onlara bakıp ve ünite sonunda ki özetleri okuyup ve ünite sonundaki 10 soruyu çözdükten sonra son 5 yılın sorularını çözersenz geçersnz arkadaşlar....
23 ünitem daha bitti çok şüküraslında tümü bittide baştan alıyorum
Allahım ya yine saçma sapan okullara vermişler beni!
Geçen sever araya araya ölmüştük annemle okulu. Yine aynı orası bide taaa adatepe.
Gelde sövme içinden. Öffff
Beni yine Beşiktaş tarafına vermişler, Macka iöo, İtü ve Ytü Macka..
Bu arada 5 ünite daha bitirdim ben..
vize de girdiğim aynı okullar gelmiş :44: sabah evime yakın bir lisedeyim öğleden sonra üniversitedesınav yerlerinide görünce iyice stres yaptım hızlanmalıyım
merguanacığım ben 3 ünite bitirdim.bende bakayım okullara işallah yakın biyerler gelmiştir.
ben üniteleri çok evvel bitirdim kızlar şuan sadece özetlerimi okuyorum, ama kitabımı kapatınca aklımdakiler uçuyor sanki
çok stresli bi dönemdeyim
hepimize allah yardım etsin inş
ben üniteleri çok evvel bitirdim kızlar şuan sadece özetlerimi okuyorum, ama kitabımı kapatınca aklımdakiler uçuyor sanki
çok stresli bi dönemdeyim
hepimize allah yardım etsin inş
canım kendini strese sokma bosu bosuna, eminim sınav basladıgı anda kitap gözünün önünde acılacak. Eğer ki calıştıysan hepsini hatırlarsın görünce, bende öyle oluyor cünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?