Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

İsmihannn psikolojimi bozdunnnMaşallah sanaa hayırlısıylaa derslerini yüksek puanlarla verirsin inşallah.Kıskandım seni o azminden birazcıkta bana gönderrr

benim dört dersim vardı zaten bu yıl 3.sınıfı tekrar ediyorum.e zaten aralıktan beri de çalışıyorum.bitirdim işte.kıskanılcak bi durum yok yaniçünkü sınıf tekrarı yapıyorum dolayısıyla ders sayısı az.bugünü temizliğe ayırdım.yarın tekrarlara falan başlıcam bende.

2005ten 2011 e kadar oalnları çözdüm ben.

Allahım ya yine saçma sapan okullara vermişler beni!
Geçen sever araya araya ölmüştük annemle okulu. Yine aynı orası bide taaa adatepe.
Gelde sövme içinden. Öffff

Beni yine Beşiktaş tarafına vermişler, Macka iöo, İtü ve Ytü Macka..

Bu arada 5 ünite daha bitirdim ben..

Arkadaşlar iş ve sosyal güvenlk hukuku dersine daha yeni çalşmaya başlayanlara bi öneri Anadolu ünv. verdiği kitapta kavram haritaları var onlara bakıp ve ünite sonunda ki özetleri okuyup ve ünite sonundaki 10 soruyu çözdükten sonra son 5 yılın sorularını çözersenz geçersnz arkadaşlar....

Ben e- öğrenmedi ki özetlere çalıştım. onlarında özeti olmuş oldu yani. Ama ben önce çıkmış sorularını çözdüm daha sonra konusunu çalıştım daha iyi oturdu aklımda.

vize de girdiğim aynı okullar gelmiş :44: sabah evime yakın bir lisedeyim öğleden sonra üniversitede sınav yerlerinide görünce iyice stres yaptım hızlanmalıyım

merguanacığım ben 3 ünite bitirdim.bende bakayım okullara işallah yakın biyerler gelmiştir.

ben üniteleri çok evvel bitirdim kızlar şuan sadece özetlerimi okuyorum, ama kitabımı kapatınca aklımdakiler uçuyor sanki
çok stresli bi dönemdeyim
hepimize allah yardım etsin inş

23 ünitem daha bitti çok şükür aslında tümü bittide baştan alıyorum

Allahım ya yine saçma sapan okullara vermişler beni!
Geçen sever araya araya ölmüştük annemle okulu. Yine aynı orası bide taaa adatepe.
Gelde sövme içinden. Öffff

valla öyle taa eskişehirin dışına vermişler gene.off ya valla.öldüm ben

Beni yine Beşiktaş tarafına vermişler, Macka iöo, İtü ve Ytü Macka..

Bu arada 5 ünite daha bitirdim ben..

vize de girdiğim aynı okullar gelmiş :44: sabah evime yakın bir lisedeyim öğleden sonra üniversitede sınav yerlerinide görünce iyice stres yaptım hızlanmalıyım

evet herkesin aynı heralde çok şaşırdım

merguanacığım ben 3 ünite bitirdim.bende bakayım okullara işallah yakın biyerler gelmiştir.

ben üniteleri çok evvel bitirdim kızlar şuan sadece özetlerimi okuyorum, ama kitabımı kapatınca aklımdakiler uçuyor sanki

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........12...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........25.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........44......
Enkidu...........83........-.........8.......
Ebrutolga......42.........-.......29.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......23.....

canım kendini strese sokma bosu bosuna, eminim sınav basladıgı anda kitap gözünün önünde acılacak. Eğer ki calıştıysan hepsini hatırlarsın görünce, bende öyle oluyor cünkü...

canım kendini strese sokma bosu bosuna, eminim sınav basladıgı anda kitap gözünün önünde acılacak. Eğer ki calıştıysan hepsini hatırlarsın görünce, bende öyle oluyor cünkü...

inşallah canım
vizede hiç ummadıgım bir dersten ff aldım okadar üzgünüm ki içimden o stresi atamıyorum birde düğünüme az kaldı
herşey üst üste bindi yani...

Merguana ben 1 konu daha bitirdim :26:
Herkesin konuları bitmiş ne güzel
sınava 2 haftadan az zaman var
benim daha 45 konum var:18:
Kpss'yle bir arada yürütmeye çalışınca böyle oluyor yaa
bir süreliğine ara veriyorum kppss'ye aöf'ye gömülücem bakalım artık ne kadarını yetiştirebilirsem...
inşallah yetişir konularım,off korku sardı beni

bir süreliğine ara veriyorum kppss'ye aöf'ye gömülücem bakalım artık ne kadarını yetiştirebilirsem...

Bilgisayarda sorun oldu yanlışlıkla 3 kere göndermişim mesajı kusura bakmayın...

iyi akşamlar kızlar,ben unuttum ya sınav giriş yerlerini nasıl,nerden öğreniyorduk??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…