• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Daha başlamadım bile off içimden gelmiyor erteleyip duruyorum nolcak bu halim benim :14:

merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisin :16::16: sabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum :32:

öpüyorum hepinizi :16::16::16::54:

kızlar kamu yönetm maliye ve iktsat 3. sınıf arkadaşlar varsa devlet bütcesi notlarımı paylaşmak istedm
$Görüntü0039.webp$Görüntü0040.webp$Görüntü0041.webp$Görüntü0042.webp$Görüntü0043.webp$Görüntü0044.webp$Görüntü0045.webp$Görüntü0046.webp$Görüntü0047.webp$Görüntü0048.webp$Görüntü0049.webp$Görüntü0050.webp$Görüntü0052.webp$Görüntü0054.webp

goldflay ellerine kollarına emeklerine sağlık :16::16::16: umarım birilerine faydası dokunur :16:

yalnız çektiğin fotoları eklemeden nickini ve kadınlarkulubu yazsan süper olur.burdan kopyalayıp başka sitede yayınlanmasını engellemiş olursun:34:

goldflay ellerine kollarına emeklerine sağlık :16::16::16: umarım birilerine faydası dokunur :16:

yalnız çektiğin fotoları eklemeden nickini ve kadınlarkulubu yazsan süper olur.burdan kopyalayıp başka sitede yayınlanmasını engellemiş olursun:34:

teşekküredrm cnm :54: ewet haklısn cnm :) öyle yapayım bidaka koyacak olursam ;)

bende hala çalışmaya başlamadım :((( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim:(

bende hala çalışmaya başlamadım :((( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim:(
cnm herşeye rağmen çalşmak zorundayız.. başla gerisi gelr... bende geçen yıl 1-2 soruyla iktsada girişi kaçırmştım... çok kötü bi durum .. işte aöf nin dezavantajı:31:

Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya... :19: 2 ünite daha bitirdim bu arada ben.:55:

merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisin :16::16: sabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum :32:

öpüyorum hepinizi :16::16::16::54:

canım 22 ünite çalıştım eklermisin sağol :16:

Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya... :19: 2 ünite daha bitirdim bu arada ben.:55:

ekliyorum:16:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........12...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........20.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........44......
Enkidu...........83........-.........5.......
Ebrutolga......42.........-.......29.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......5............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......3.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......22.....

benim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani

23 ünitem daha bitti çok şükür :72: aslında tümü bittide baştan alıyorum :72:

Son düzenleme:
benim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani
cnm geçmiş yıl sorularını hangi yıldan başlıyorsun çalşmaya?? Ben 2000 yılından 2011 dahil çözüyorum çok zaman alıyor :( sen günde kaç soru çözüyorsun?? Ne çabuk bitrdn üniteleri ve çıkmş soruları maşalllah ...

İsmihannn psikolojimi bozdunnn:1::1::1:Maşallah sanaa hayırlısıylaa derslerini yüksek puanlarla verirsin inşallah.Kıskandım seni o azminden birazcıkta bana gönderrr:1::38::38::38:

merhaba kızlar ben daha hiçççç çalışmadım :( ne yapıcam bilmiyorum elime almak istemiyorum kitabı :(

Back