Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
goldflay ellerine kollarına emeklerine sağlıkumarım birilerine faydası dokunur
yalnız çektiğin fotoları eklemeden nickini ve kadınlarkulubu yazsan süper olur.burdan kopyalayıp başka sitede yayınlanmasını engellemiş olursun![]()
cnm herşeye rağmen çalşmak zorundayız.. başla gerisi gelr... bende geçen yıl 1-2 soruyla iktsada girişi kaçırmştım... çok kötü bi durum .. işte aöf nin dezavantajıbende hala çalışmaya başlamadım(( işletme okuyorum muhasebe 1 soru yüzünden sınıfta kaldım, 3dersim var inşallah bu sene hepsini verip 4 e geçebilirim
![]()
merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisinsabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum
öpüyorum hepinizi![]()
merguanacıgım 5 ünite daha ekleyebilirmisinsabah yine 05,30 da kalktım hem daha dinç oluyorum hemde ders çalıştıgım için huzurlu oluyorum
öpüyorum hepinizi![]()
canım 22 ünite çalıştım eklermisin sağol![]()
24 ünite oldum![]()
Off vizelerde sınavdan 15gün önce bütün üniteleri bitirmiştim, cok korkuyorum ya...2 ünite daha bitirdim bu arada ben.
![]()
cnm geçmiş yıl sorularını hangi yıldan başlıyorsun çalşmaya?? Ben 2000 yılından 2011 dahil çözüyorum çok zaman alıyorbenim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani
benim bütün derslerim bitti geçmiş yıl sorularını da ezberledim.artık son hafta tekrar bi bakcam o kadar çünkü şimdi çalışıp durunca unutuyorum o zamana. bi de puzzle yapmaya başladım kafam dağılsın diye.o da epey sardı yani