iyi akşamlar kızlar,ben unuttum ya sınav giriş yerlerini nasıl,nerden öğreniyorduk??
Arkadaşlar iş ve sosyal güvenlk hukuku dersine daha yeni çalşmaya başlayanlara bi öneriAnadolu ünv. verdiği kitapta kavram haritaları var onlara bakıp ve ünite sonunda ki özetleri okuyup ve ünite sonundaki 10 soruyu çözdükten sonra son 5 yılın sorularını çözersenz geçersnz arkadaşlar....
Merguana ben 1 konu daha bitirdim :26:
Herkesin konuları bitmiş ne güzel
sınava 2 haftadan az zaman var
benim daha 45 konum var:18:
Kpss'yle bir arada yürütmeye çalışınca böyle oluyor yaa
bir süreliğine ara veriyorum kppss'ye aöf'ye gömülücem bakalım artık ne kadarını yetiştirebilirsem...
inşallah yetişir konularım,off korku sardı beni
37 ünite bitti toplamda bir dersim kaldı oda maliyet napıcam Allah kerim:26:
55 dersim vardı 47 ünite bitirdm ama bi gıcık ders kaldı :18::18:
nefret ediyorum ondada 4 ünite var tamamen ezber :18:
merguanacıgım toplam çalıştıgım ünite 25 olmus..
4 dersim kaldıhatta 3,5 2 ünite kaldı birinden
dün gece stratejik yönetim çalıştım.iyi cebelleştim ne zor ders bu böyleilk sınavdan nasıl 70 almısım bilemedim :44:
mergunacıım benim toplam 8 olduu
çok az zaman kaldı ve ben daha muhasebe denetimine yeni başladım :18:
umarım bitirip sorulara bakabilecek zamanım kalırr
yarın yola çıkıyorum çalışabildiğim kadar yolda da çalışayım
sonrasına bakıcam artık
of off paniklemeye başladım şimdiden
Merguana canım, benim 7 ünite daha bitti. Toplam da 36 ünite oldu..
Sadece finans kaldı, ay bitse de kurtulsam yahu
Merguana ben 2 konu daha bitirdim...
konularım yetişmeyecek gibi benim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım...
kültür tarihi 3 ünite bitti 7.ünite yarım
birey davranış 1 ünite bitti
1 ünite daha bitirdim toplamda 7 ünite oldu
kalan ünite sayım 42,Merguana'cım
iyi kandiller kızlar allah yardımcımız olsun bir kolaylık versin hepimiz sınavlarımızı geçelim inşallah
meraba bayanlar çalışmalar iyi gidiyodur umarım.Merguanacım teşekkür ederim ilgilendiğin içinbenim bir sorum olucak şimdi bu yıl yıllık sistemde iken bölümümüz,, diyelimki 3 veya 4 dersten kaldık seneye kredili sisteme geçeceği için bu dört ders diğer derslere eklenerek alınabilirmi yoksa sadece 4 dersmi alacağım.Ben nasıl yetiştiricem bilmiyorum bütlere bütün derslerii bari diyorum bi kaç tanesine ağırlık vereyim hepsi olamıycak gibi çünkü
Kızlar ya artık iyice sıkıntı geldi çalış çalış... Son bı hafta artık dişimi sıkıyorumama finaller bana çok zor geldi ya
canım bak gene senkızlar bu aöf nin videoları yeterli mi son çalışamadığım konuların sadece videolarına baksam nasıl olur acaba :26:
Yıl sonu sınavlarına çalışma grubumerguanacığım 7 ünite daha bitirdim eklermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?