Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

canım ya bende öyleyim.vizeler iyide finaller berbat.çalışma isteğim yok.bende büte kalacağım galiba.valla geçecek kadar puan olsun yeter.fazla puanda gözüm yok.hayırlısı olsun

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........25...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........28.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........37......
Enkidu...........83........-.........15.......
Ebrutolga......42.........-.......36.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......8............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-......12.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......51.....

kızlar iktisatdan geçmiş yıl sorularından çıkarmiki yaaa onlara çalışacam anlamıyorum çünkü ve 1 hafta kaldı cevap verin nolurrr

kızlar iktisatdan geçmiş yıl sorularından çıkarmiki yaaa onlara çalışacam anlamıyorum çünkü ve 1 hafta kaldı cevap verin nolurrr

Ben de hiç bakmadım yüzlerine :/ 8 tane bi de benim.ben de kaldım iktisattan.kalmış 1 hafta tatlım.yapacak birşey yok.ben de mecbur geçmiş yıl sorularına bakıp öyle gircem :/ bi de içimden çalışmak gelse.. büte inş.

Karacan nokta atış sorularını çalışan varmı kızlar.. Ben bu sınava onlarla hazırlandım arkadaşımın aşırı derecede memnun kalması nedeniyle ... sorular birebir çıkıyomuş bende bu sınava konu çalışma fırsatım olmadığı için direk soru çalışıp girecem bakalım nolacak...:26:

mergunacım 3 tane daha bitti toplam 11 oldu
yarında kalan 3ünü bitirirsem sınava kadar notlarıma bi göz gezdirip sorulara bakıcam
canım hiç istemesede zorlyorum kendimi en azından akşamları daha rahat çalışıyorum
gündüz canım hiç istemiyo epey vaktimde vardı sıksam çoktan biterdi de
akıl işte ancak yumurta kapıya dayandığında çalışıyo

bende hiç ders çalışamıyorum:18:geçmiş yıl sorularına da zorla çalışıyorum.balkonda çalışıyorum bazen değişiklik olsun diye.o da şu geçen kim bu kim ona bakim derken ders mers yalan oluyo.zaten havalar da güzelleşti.şu bir hafta yardım et Allahım.

günaydın kızlar tam final önü sıkıntılarım oldu hiç iyi değilim gerçekten. ama az kaldı başarmak zorundayım ki yazın kpss rahat rahat çalışayım. vizelere daha iyi çalışmıştım son günler eteklerim tutuşmuş bütün soruları tekrardan çözmüştüm. şimdi öyle değil. gayet rahatım. bugün iş ve sosyal güvenlik hukukunun kitaptaki tüm testleri gözden geçireyim diyorum cts günkü dersleri her gün bir tanesini çalışacağım inşallah. Allahım huzur sağlık ilim versin yardım etsin

cnm ben geçmiş yıl sorularına netten şöyle biraz baktım... ama karacan nokta atış aldım.. iktsada girişe nokta atıştan çalştım.. zaten çıkmş sorulardan oluşuyor nokta atışta... vizeden 63 aldım bakalım bundan en fazla 45 alsam inşalllah geçeceğim... Kolay gelsn cnm...

cnm ben bu nokta atışları geçen yıl duydum... Bu yılda bi sitede duyunca alsammmı diye düşündüm... Bu sene başında online fotokopiden son 12 yılın çıkmş sorularını getrttiğim için alsam mı almasam mı diye düşündüm ve zorlandığım 3 dersin nokta atışlarnı aldım sadece... ve en yüksek notlarda nokta atışını aldığım derslerden geldi... o dersler 70 in altına düşmedi... ama bilmyorum çıkmş sorulara da çalştım tabi ve tesadüf olablr... nokta atışa çok aşırı çalşmamştım çünkü 1 defa baktım sadece.. hani kimisi 2-3 kez tekrarlyor ya.... ama dediğim gibi en yüksek ondan çalştğm derslerden geldi... Bi arkadaşm var o işletme okuyor. o çalışan biri olduğu için derselre çalşamıyordu ve o da aldı nokta atış ve çalştığı derslern hepsnden geçti cnm... bende finallerde diğer derslern nokta atışlarını da aldım bakalım nasıl olacak... ama anlamadığın yerlerde kitaba dön oku cnm o şeklde aklında iyi kalır...

cnm bende aynı sen gibiyim... bende vizeler çok displinle ve verimli çalştım ve emeklerimn karşılığını vermşti rabbim ama finallerde niyeyse bi durgunluk oluştu üzermde... finallere çalşamadım fazla.. vizelere çalştığım gibi olmadı bu defa.... vizelere verdiğim emeğin çeyreğini verdim ancak.... artık çıkmş sorularla pekştrmeye çalşıyorum bakalım.... Ben de biraz sıkıntılıyım bu aralar...... herşey üstüste geliyor... hep öyle olur... şurda 5 gün kaldı.. çok iyi değerlendrmemz lazım cnm... bende sen gibi finaller biter bitmez rahat rahat kpss çalışayım diyorum... 3 buçuk ay kpss için vakit kalıyor tabi bütünlemeye ders bırakmazsak... inşallah bırakmadan geçerz Alllah yardımcımz olsun...

Bende maliyetin sözellerine bakacağım ve çıkmış sorularını çözeceğim sonra da diğer derslerin tekrarı. Hiç içimden gelmiyor. Vizeye azda olsa çalışmak istiyordum. İyice sıkıldık sanırım. İnşaAllah ders bırakmadan geçeriz...

2 ünite bitti berbat bir durumdayım 5 ders nasıl biter 5 günde

bende coğrafyaya yeni başladım nasıl bitireceğimi bilmiyorum sınava da çok az kaldı ağlamak istiyorum

Evet canım yaa benimde cok puanda gözüm yok zaten sadece mat. 58 diğerleri 70 ve üzeri.. o yüzden bu hafta matematige yüklenicem.. Cuma günü de toptan göz atarım artık...

Hafta sonu 13 ünite daha bitirdim toplam 41 oldu ama ne kadarı aklımdaaa o da ayrı

55-de 55 benim bitti konularım tekrardayım

2 ünite bitti berbat bir durumdayım 5 ders nasıl biter 5 günde

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-..........25...........
Merguana........44......-............22..........
Bulancak28......26....-..........26........
December90......49......-.......2.............
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........41.........
nyfitsa...........25........-........25.........
Goldflay........50...........-.........50..........
Sevgi meleği.....45........-.........37......
Enkidu...........83........-.........15.......
Ebrutolga......42.........-.......36.........
sadakattt ......65......-........10........
zoia............14.........-.......11............
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-......12.............
KaRaKiZ3834.....55..............-......55.....

ilahi ay çok güldüm bunu bende çok yapıyorum ve balkonda çalışmıyorum

Ayy inan içimi rahatlattın daha bi çalışasım geldi bende çalışıyorum ve akşamları ders çalışmaktan nefret ediyorum mecbur soru çalışıcam... Arkadaşımın ara sınavında inkilap dersinden 30 soruda 18'i nokta atıştan çıkmış onu duyunca aldım bende zaten 11 dersim var nasıl vericem bilmiyorum bugün inkilap çalışmaya çalıştım ama yok bu dersi hiç almadı kafam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…