Merguanacım teşekkür ederim cevabın için çok çalışıp 58 almam lazıııııım
Canım buarada 7 ünite çalıştım uygarlık tarihinden başladım..
merhaba arkadaslar ,
bende acıkogretım okuyorum ara notlarım ıdare eder ama cok calısmam lazım
sızler nasıl calısıyorsunuız bakalım ???
kızlar hepinizi tebrik ederim. .
az alanlar üzülmesin.finallerde telafi edersiniz.benimkilerin hepsi 50 60 arası.ama iyi ya geçecek olsun yeter
iktisada girişe çok seviniyorum 53 almışım.perim sağolsun
canım benim tebrik ederim gayet güzel notlarınpeki iktisata giriş dersine çalışmanın püf noktası nedir peri sağolsun hepimize çok desteği oluyor hadi banada anlatın bende kurtulayımm
iktisata giriş dersiyle başım belada
2.sınıfım ama şu iktisattan bi geçemedim gitti 43 almışım
çok üzülüyorum
şu dersten geçeniniz varsa hangi kaynaktan çalıştınız önerisi
bileni varsa yardımcı olur mu
merakla bekliyorum
ya kızlar bi yardımcı olun bana sabahtan beri her yerde 2011 iş hukuku,sosyal güvenlik hukuku,idare hukuku ve muhasebe uygulamalarının çıkmış soru ve cevaplarını arıyaorum hepsini buldum bi onları bulamadım.yarın çıkartıcaktım.bulan ya da elinde olan var mı???????**
periciğim süper tahminlerin olmuş belli merguana sınav sonucu gayet güzelişte budur canımcımbence gayet güzel bir not finaldende 50 aldınmı tamamdır iktisat
canlarım ben murattan çalışmıstım.kitabımda hala duruyor.kitabı elime aldım sayfa sayfa taradım.soru gelmesi muhtemel yerleri belirleyip buraya yazdım.kendimce önemli yerleri belirledim.ara sınavda merguana o kısımlara ağırlık vermiş çalışırkenfinal içinde tahminleme yaptım ama sayfalar geride kaldı.nerededir bilmem bulursam yine ekleyeyim belki tutar tahminlerim
Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalıburada tüm yıllara ait sınavlar ve cevap anahtarları mevcuttur.
ben orayı biliyorum canım da sayfa üzerinde işlem yapılmıyo.direkt çıkarıyosun ordan bizde de yazıcı yok o yüzden.
iktisada giriş final soru tahminleri
ünite 11
makto iktisat,keynesin görüşleri
işsizlik türlerinden kesin soru gelir
işsizlik,istihdam oranı,hiperenflayon tanımları
ünite 12
gsmh nin ölçülmesinde karşılaşılan sorunlar
bu ünitedeki tanımları iyi öğren
milli gelir
safi milli hasıla
amortismanlar
dolaysız,kişiler vergi
kişi başına milli gelir
tüketim,yatırım kamu harcamaları
kavramların formullerini ezberle.işlemlerini yapamasanda şunun formulu nedir şeklinde soru geliyor.
ünite 13
ortalama,marjinal tüketim eğilimleri,otonom tükenim
ortalama,marjinal tasarruf eğilimi,otonom tasarruf
grafikler ve formuller ünitede karışık gelebilir.arkadaki sorulardan ne nedir biryere not alarak çalışabilirsin.
ünite 14
klasik yaklaşım temellerini ve eleştrilerinin ana hatları
sızıntılar ve enjeksiyonlar.bunların formulu
enflasyonist ,deflasyonist açık
ünite 15
gelir,kurumlar vergisi tanımları
vergi çarpanı
bu ünite biraz karışık gelebilir.sakın vazgeçmearkadaki sorulardan yine formulleri grafikleri çıkart.
ünite 16
paranın fonksiyonları
bilançonun aktif ve pasiflerinin neler oldugunu iyi öğren bundanda kesin soru gelir.
mal ve itibari para,para benzeri,rezerv tanımları
ünite 17
para talebi güdüleri
faiz oranı,nominal gelir
merkez bankasının fonksiyonları
daraltıcı,genişlemeci para politikası
zorunlu rezerv oranları,reeskont oranı,açık piyasa işlemleri
ve grafikleri yine sorulardan çalış
ünite 18
toplam arz eğrisi sağa ve sola kayması burdanda kesin soru bekliyorum.grafiğinide iyice öğren
bu ünitedeki grafikler de karmaşık gelebilir:18: çok zorlanırsan çokta kafa yorma.
toplam talep eğrisi
enflasyon,deflasyon,stagflasyon,para arzı,
ünite 19
mutlak ve karşılaştırmalı üstünlük tanımları
dış ticaretin yarar ve sakıncaları
dış ticaretin kısıtlanması konusunun alt başlıkları
geleneksel korumacılık görüşü,ticaret hadleri,neomerkantilist yaklaşım
döviz kurundaki dalgalanma nedenleri
ünite 20
ekonomik kalkınma tanımı
kalkınmanın önündeki engeller
kalkınma stratejileri
dış tic. in 4 stratejisi var.içe dönük dışa dönükondan da kesin soru bekliyorum.
aralara yazdım gözün korkmasın diye şimdi hatıladım o zaman gözümün ne kadar korktugunuhele grafikler :18: konularda daha karışık geliyor grafikler ondan dedim sorulardan git diye umarım yine işe yarar..
periciğim süper tahminlerin olmuş belli merguana sınav sonucu gayet güzelben bi ara geçmişi kurcalayayım bakalım bulursam bende öne çıkarırım mesajını çok çok sağol sen bizim bundan böyle soru tahmincimizsin ona göre
çok çok sağol canım benim zahmet verdim olsun göz atarım ben bu konulara olsun canım benim çok iyi gelecek inşallahşifacıgım finali buldum ama vize tahminlerini bulmam çok zor
evet evet üstün yeteneksin maşallahelimden geldiğince tahminlerim canım
çok çok sağol canım benim zahmet verdim olsun göz atarım ben bu konulara olsun canım benim çok iyi gelecek inşallah
evet evet üstün yeteneksin maşallahemeğine gönlüne sağlık
slm kızlaar nasılsınız çalışıyor musunuz ?
Ben de yine bi isteksizlik var kitabı elime alıyorum çalışamıyorum
motivasyoooooooon
canım site güzel ama indirmiyo.açıyorum mesele 2011 final sorularını başka bişeyler çıkıyo indirmiyo
ben bugun düşük gelen derslerimden başladım.işyerinde e öğrenme portalından çalışacgım eve gidince üniteye söyle bir göz gezdirip soruları çözeceğim.taamm 1 ayımız var tüm dersler tüm üniteler ancak yetişir :18::18:
aynen yaa desteklerimizle mezun olacağız inşallah hepimizestagfirullah şifacıgımneden buradayız birbirimize destek olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?