Öğrenmezsem çatlicam:18::18:. ama sayfa açılmıyor öğrenemiyorum. Biliyorum kötü çıkacaklar :18::18:
daha öncede buraya yazmıştım annemin ameliyatına denk geldi ve bazı sorunlar vardı moral bozukluğundan ders çalışmak gelmiyodu içimden ve anneme bakıyordum eve geldiğimde de son bir hafta kalmıştı.murat yayınlarının kitabını aldım son 6 yılın çıkmış soruları kitabım vardı zaten baktım 2005-2006-2007 den sonra sorular hiç birbirine benzemiyor 2008 den itibaren sorular birbirine benziyor murat yayınlarının ara sınav sorularına baktım sorular ordakinin aynısı ben de onlara çalıştım çıkmamış sorularda vardı dedim ki bu çıkmamış soruları da 2011 de sorarlar kesin dedim onlara okulun bahçesinde daha bir kafama kazıdım sınava girdiğimde çok heyecanlıydım zaten hep heyecandan şıklarda tereddütte kaldım
yahuu iktisatı kafam almıyo kapasite meselesi herhalde benim kapasitem iktisatta yetersiz kalıyo
bu his şuan bende de var sanki ehpsinden kaldım.
evet açılmıyor sayfa ama kalpden gidicem şimdi
annene tekrar geçmiş olsunkopma buralardan bence güzel bir çalışma grubu olduk herkesin notlar süper
o iktisada kapasitesi yetmeyecek biri varsa oda benimdirben sözelci olarak geçtiysem herkes geçer o kadar söyleyeyim
DERS AS YS BS BAŞARI
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 40
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 63
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 40
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 70
Rezil gibi
evet canım aynen 16.30 diye bakmamıştım daha önce uyudum zaten öğleden sonrada çocuğun arkadaşları geldi iki bilgisayarıda işgal ettiler şimdi de açılmıyor hoş açılsada iki dersim elli üstü diye biliyorumteşekkürler canımburalardan kopmaya hiiiiiiç niyetim yok :)) yorulduğum zaman buraya gelip okuyorum yazdıklarınızı,güç topluyorum İktisadın konularına bakınca gözümde büyüyor sanki hiç anlamıycakmışım gibi kafam karışıyor
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 50 - - -
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 73 - - -
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 47 - - -
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83 - - -
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 65 - - -
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 50
Allahım sana şükürler olsun binlerce kere finansı hiç bu kadar beklemiyordum dört tanesinden bile geçsem havalara uçacaktım hamd olsun şimdi finallere daha güzel çalışırım işteçok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?