Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

benimde sonuçlarım yok Allah Allah benim kağıdı mı okumamışlar acaba :44:

GENEL MUHASEBE 60

GENEL İŞLETME 90

DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 97

İKTİSADA GİRİŞ 23

GENEL MATEMATİK 19

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 93

YABANCI DİL 57

HUKUKA GİRİŞ 73

kızlarrrr notlarımmm ingilizceden muhaseben de kalmayı bekliodum yani kötü geçmişti.iktisata çalışamamıştım sizce nasıllll

annene tekrar geçmiş olsun kopma buralardan bence güzel bir çalışma grubu olduk herkesin notlar süper

o iktisada kapasitesi yetmeyecek biri varsa oda benimdir ben sözelci olarak geçtiysem herkes geçer o kadar söyleyeyim

DERS AS YS BS BAŞARI
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 40
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 63
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 40
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 70

Rezil gibi

teşekkürler canım buralardan kopmaya hiiiiiiç niyetim yok :)) yorulduğum zaman buraya gelip okuyorum yazdıklarınızı,güç topluyorum İktisadın konularına bakınca gözümde büyüyor sanki hiç anlamıycakmışım gibi kafam karışıyor

nresı rezıl gıbı anlamadım canım şükret bence ben sadece 1 dersten gecer not almısım o kadar cok guzel bence sonucların

sonuçları olmayan arkadaşlar sanırım geçen yılda aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız olmustu.ancak birkaç gün sonra açabilmişlerdi sonuçlarını :44:

evet canım aynen 16.30 diye bakmamıştım daha önce uyudum zaten öğleden sonrada çocuğun arkadaşları geldi iki bilgisayarıda işgal ettiler şimdi de açılmıyor hoş açılsada iki dersim elli üstü diye biliyorum

kızlar çıkmış sorulara bakmıyo musunuz?
eğer bakarsanız 80den aşağı gelmez

benim açılmadı bile
senin notlar gelir kimilerinin geç açıklanıyor

3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 50 - - -
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 73 - - -
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 47 - - -
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83 - - -
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 65 - - -
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 50

Allahım sana şükürler olsun binlerce kere finansı hiç bu kadar beklemiyordum dört tanesinden bile geçsem havalara uçacaktım hamd olsun şimdi finallere daha güzel çalışırım işte çok sevindim

uluslararasından berbat gelicek benim çünkü 9 soru falan aynıydı ya
ama diğerlerini iyi bekliyorum tabi yanlış işaretleme olmadıysa

kızlar maliyeti ben geçen sene 3. sınıfta 50-54 ile ucundan sıyırtarak geçtim ümitsizliğe kapılmayın çünkü finalin yüzde 70'i hesaplanıyo önemli olan final mesela geçen sene iş ve sosyalden vize 67 almıştım finalde kaldım vize hiç işe yaramadı ama bütünlemeyle geçebildim Allah'a şükür

Son düzenleme:
Merguana ben 2 konu daha bitirdim bilgilerine sunuyorum

O kadar zaman ayırdım bide çok bozuldu moralim

sevgi meleği bir ay ayırdık ikimizde bir ayımız gitti olsun değdi hamd olsun binlerce kere hamd olsun çünkü hiç çalışmasaydık belki beş on alacaktık ben finallerde hepsinden geçebileceğimize inandım artık. gel çalışalım takıntısız geçelim şu dersleri Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gözlerim bozuldu bir kpss bir aöf seyirip duruyor uzaktan harfleri göremiyorum. inşallah hayırlı iş versin Allahım. kpss den senin iyi netlerin benim seninkinin yarısı şu anda o yüzden canını sıkma geçeriz biz bu işletmeyi Allahın izniyle valla ben elime aldım kitabı bir ünite bakacağım şimdi hemen :) üç dersim kritik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…