Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

DERS AS YS BS BAŞARI
1007 - GENEL MATEMATİK 31 - - -
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 37 - - -
2063 - KAMU MALİYESİ 60 - - -
2064 - İSTATİSTİK 27 - - -
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 33 - - -
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 40 - - -

AY ben çok mutsuzum bu notlar ne böyle çaışmazsam böyle olur tabi allahım şu matamatiği geçtiğimi bi görsem gözlerim açık gitmeden

merhaba arkadaşlar,
insan kaynakları 2.sınıfım.. bunlarda benim notlarım..mutluyum sonuçlarım iyi geldi :)

2175 - HALKLA İLİŞKİLER 97 - - -
2192 - İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ 63 - - -
2232 - TÜRK DİLİ 85 - - -
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 70 - - -
2560 - ÖRGÜTLERDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 80 - - -
2561 - ÇALIŞMA İLİŞKİLERİ 90 - - -
2562 - PERFORMANS VE ÜCRET YÖNETİMİ 60 - - -
2563 - EĞİTİM VE GELİŞTİRME 80 - - -

Bende hukugu hic önemsememiştim sona kalsın diye, konular birbirine benzedigi için yapmıstım ama dogru cikacagını sanmıyordum... Cok mutluyum yaa inanılamz derecede mutluyum, senin de güzel istatistiğe önem vermen lazım canım

Son düzenleme:
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 62
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 53
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 63
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 70
4202 - GİRİŞİMCİLİK 90
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 57

maliyet muhasebesinden korkuyordum 62 ye sevindim muhasebe denetimi en zor derslerimdendi ondanda 53 iyi benim için.ve diğer zor dersim sermaye piyasası sınava girmeden 5 dk öncesine kadar çalıştım oda 63 gelmiş uluslar arası işletmecilik düşük gelmiş beklediğimden diğer sonuçlarımdan memnunum

muhasebe uygulamaları- 50
idare hukuku-63
iş hukuku-70
sosyal güvenlik hukuku-83
yani sadece muhasebe uygulamalarından 50 diğerlerinden de 50nin altında alsam bile geçiyorum yani.çok mutluyum.

Kızlar tebrikler, bu sınavlardan yüksek almamız cok iyi oldu insallah bütünlemelere kalmadan bitirecegiz ve süper bir yaz tatili yaparız.. Tabi ben mezun mezunn

çokkk çokkk mutluyummmmm kızlarr emeklerimizin karşılığını boş çevirmedi rabbimm..

Incirimmm istatistiğe hiç çalışmamıştım sadece tanımların sorularını ezberlediydim o kadar .çok şükür mh.ve hukuktan korkuyordummm ama çok şaşırdım beklemiyordum inklaptan 60 bekliyordumm 70 gelmiş süperrr yaa.

Prensescim tebrik ederimmm

Diğer arkadşalrda üzülmesin biraz daha sıkın dişini,gerçekten isteyerek çalışın başarıcaksınız emin olun...

Ben sadece çıkmış sorulara çalıştım o kadar..

kızlarrr notlarımmm

İSTATİSTİK 69
ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 40
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 57
MALİYET MUHASEBESİ 77
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 53

şimdik iş yerinde utanmayıp kalkıp oynayıvercem yaa çok şükür beklediğimin çok çok üstünde geldi

kızlarrrr ınkilap tarihine nasıl çalıştınız bana da anlatın yüksek olanlar yaa finalde yükseltmeliyim tarihi

TÜRK VERGİ SİSTEMİ 33
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 53
FİNANSAL YÖNETİM 37
PAZARLAMA YÖNETİMİ 77
MALİYET MUHASEBESİ 54
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 80

Kızlar; bu 33 ve 37 olan sınavlar da hastaydım yapamadım.. Çok moralim bozuldu yaaa

Canım onu ihmal etme aslında istatistik gercekten cok basit bir ders, zaten sınavlarda uzun cevaplı soruları sormuyorlar.. Kücücük bir işlemle soruyu cevaplayabiliyorsun zati.

kızlarrrr ınkilap tarihine nasıl çalıştınız bana da anlatın yüksek olanlar yaa finalde yükseltmeliyim tarihi

Canım ben kendi adıma, üniteleri okuyup ünite sorularını not alıyorum veya cıkabilecek olanları.. En cok korktuğum dersti burada bile nasıl yırtınıyordum tarih tarih diye, ama bu kadar kolay olacagını sanmamıstım. Bütün üniteleri bitirdikten sonra cıkmıs sorulara calıstım. Sınav günü evden cıktım yanıma sadece 2011 vize inkilap sorularını aldım, okulun önünde yarım saat onları çözdüm ve yaklasık 10 sorum aynı geldi. 2011 aynı sormamıslar ama 2012 de 2011 in yarısı vardı neredeyse. İnsallah finallerimizde güzel olur, gercekten isteyince oluyormus decemberin dediği gibi.

teşekkür ederim canım yardımın için...tarih 30-35 ünite falan ya ondan okumak çok zor geliyo hiç aklımda kalmıyo benim,vizedede okumuştum ama işe yaramadı çok soru çözsem olur mu ki?

offf sistem açılmıyo yaaa bakamıyorum sınav sonuçlarına.. hepsinden çok kötü bekliyorum gerçi de ben 3.sınıf işletme bölümü öğrencisiyim.. inşallah bari bi kaçından iyi alırım ya sistem açılsa :S:S

teşekkür ederim canım yardımın için...tarih 30-35 ünite falan ya ondan okumak çok zor geliyo hiç aklımda kalmıyo benim,vizedede okumuştum ama işe yaramadı çok soru çözsem olur mu ki?

Canım diyorum yaa o kadar zor gelmişti ilk bana anlatamam.. Ben calısırken sürekli kendime roman okuyorsun, burası heyecanlıymıs falan diye kendimle konustum. Severek okudum olayları.. Gercekten de cok şey öğrenmişim. Mutlaka bir göz oku ondan sonra test çöz ilk zor gelecek ama toparlayacaksın sonradan.

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 412"]
[TR]
[TD] 1001 - GENEL MUHASEBE
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1002 - GENEL İŞLETME
[/TD]
[TD] 30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ
[/TD]
[TD] 57
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1005 - İKTİSADA GİRİŞ
[/TD]
[TD] 23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1007 - GENEL MATEMATİK
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
[/TD]
[TD] 90
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1216 - YABANCI DİL
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1410 - HUKUKA GİRİŞ
[/TD]
[TD] 43
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allah kahretsin bu iktisatı… Çalışmadım ama çalışmak içinbaktığımda da hiç bir şey anlamamıştım.. off ((

cnm seni çok meşgul ettim kusurabakma ama bi soru daha sorucam.sence 1.üniteden mi başlıyım ben şimdi çalışmaya?

ben çıkmış sorulara çalıştım o kadar

son 10 yılın sorularınımı çözdün yoksa daha mı az?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…