açıklandı kızlarr notlarım işteee
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 53
2061 - TİCARET HUKUKU 70
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 83
2064 - İSTATİSTİK 46
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 70
çok mutluyum allahım sana bin şükürler olsunnnn ,kızlarr çok mutluyum ticaret hukuku ve muhasebeden çok korkuyordummm
çokkk çokkk mutluyummmmm kızlarr emeklerimizin karşılığını boş çevirmedi rabbimm..
Incirimmm istatistiğe hiç çalışmamıştım sadece tanımların sorularını ezberlediydim o kadar .çok şükür mh.ve hukuktan korkuyordummm ama çok şaşırdım beklemiyordum inklaptan 60 bekliyordumm 70 gelmiş süperrr yaa.
Prensescim tebrik ederimmm
Diğer arkadşalrda üzülmesin biraz daha sıkın dişini,gerçekten isteyerek çalışın başarıcaksınız emin olun...
Ben sadece çıkmış sorulara çalıştım o kadar..
kızlarrrr ınkilap tarihine nasıl çalıştınız bana da anlatın yüksek olanlar yaa finalde yükseltmeliyim tarihi
Canım onu ihmal etme aslında istatistik gercekten cok basit bir ders, zaten sınavlarda uzun cevaplı soruları sormuyorlar.. Kücücük bir işlemle soruyu cevaplayabiliyorsun zati.
Canım ben kendi adıma, üniteleri okuyup ünite sorularını not alıyorum veya cıkabilecek olanları.. En cok korktuğum dersti burada bile nasıl yırtınıyordum tarih tarih diye, ama bu kadar kolay olacagını sanmamıstım. Bütün üniteleri bitirdikten sonra cıkmıs sorulara calıstım. Sınav günü evden cıktım yanıma sadece 2011 vize inkilap sorularını aldım, okulun önünde yarım saat onları çözdüm ve yaklasık 10 sorum aynı geldi. 2011 aynı sormamıslar ama 2012 de 2011 in yarısı vardı neredeyse. İnsallah finallerimizde güzel olur, gercekten isteyince oluyormus decemberin dediği gibi.
teşekkür ederim canım yardımın için...tarih 30-35 ünite falan ya ondan okumak çok zor geliyo hiç aklımda kalmıyo benim,vizedede okumuştum ama işe yaramadı çok soru çözsem olur mu ki?
kızlarrrr ınkilap tarihine nasıl çalıştınız bana da anlatın yüksek olanlar yaa finalde yükseltmeliyim tarihi
Canım diyorum yaa o kadar zor gelmişti ilk bana anlatamam.. Ben calısırken sürekli kendime roman okuyorsun, burası heyecanlıymıs falan diye kendimle konustum. Severek okudum olayları.. Gercekten de cok şey öğrenmişim. Mutlaka bir göz oku ondan sonra test çöz ilk zor gelecek ama toparlayacaksın sonradan.
ben çıkmış sorulara çalıştım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?