Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

olsun canım mazeretın varmıs zaten dıger sınavda halledersın bısey sorcam ne skeıdle calısmıstın sınavlara derslerımzı aynı da merak ettım konu calıstınmı calsıtıysan hangı kaynak yada soru usulu mu ayrıntılı yazabılırsen sevınırım nasıl calısacagım ıbıl ebılmıyorum cunku

kızlar hepınızı tebrıke dıyorum genel olarak hep güzel notlar gordum ben daha yenı bakayım dedım fırsat buldum henuz acılmadı sıte yogunluk var sanırım zaten 1 dersten bıle gecsem mucıze olur hep attım calısamdıgım ıcın durumum vahım yanı sızler calıstıgınz ıcın meyvesını de alıyorsunuz zaten

cnm seni çok meşgul ettim kusurabakma ama bi soru daha sorucam.sence 1.üniteden mi başlıyım ben şimdi çalışmaya?

son 10 yılın sorularınımı çözdün yoksa daha mı az?
Rica ederim canım ne demek, sen bilirsin ama ilk 15 üniteden 15 soru gelecek mutlaka onlara da calişmalısın.. Ama zaman cok kısıtlı ben ekim de calişmaya baslamıstım cünkü, sen okuyup sonra da test çöz canım yazman vakit kaybı.

Genel işletme:87
Davranış bilimleri:97
İktisada giriş:33
Uygarlık tarihi:83
Temel bilgi teknolojiler:90
Yabancı dil:73
Hukuka giriş:60

kızlar çooook mutluyum iktisattan zaten kötü bekliyordum benim için diğer puanlar harika harikaa resmen çığlık attım sevinçten allahım sana şükürler olsun doğru dürüst oturup çalışamamıştım demekki başlarda çalışmamın faydası çok olmuş ben çoğu şeyi unuttuğumu zannediyordum tekrar yapmadığım için sınavda soruları cevaplarken hep ikilmede kalmıştım şükür iktisat dışında güzel puanlar almışım hukukla ingilizceden de çoook korkuyodum.Beklediğimin çok üstünde

çok sağol cnm tavsiyelerin için...inşallah finalde hallederim tarihi ya yine de çok mutluyum diğer 4 dersimin notları iyi en azından

harika harika harika uygarlık tarihinde 83 ü nasıl aldın maşallah

Bir mucize bekliyordum oldu şükürler olsun... arkadaşlar hepinizi de tebrik ediyorummm

kızlarrr kusurbakmayın sevinçten sizleri kutlamadım çok çok çok tebrik ederim bu mutluluğu hakkettik hepimiz.düşük dersler içinde hiç bişey için geç değil hala şansımız var

Maliye politikasi 90
turkiye ekonomisi 50
yerel yonetimler 70
siyaset bilimi 100
orgutsel davranis 97
insan kaynaklari 100
turk dili 95

Oooyeee!

3167 - FİNANSAL YÖNETİM 30
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 93
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 47
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 43
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 80
4202 - GİRİŞİMCİLİK 67
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 40

Cok kotu sayılmaz , fınallere daha ıyı olur ınsallah...

baktım sonuclarıma tabıkı ıgrenc buraya yazmıycam bıle 6 dersın tekınden 53 almısım sadece ıkısınden 47 ıle kalmısım bu bıle mucıze yanıaglancak halıme guluyorum ama bu 3 derse yogunlasıp gecmem lazım dıger 1 dersı de bütte gecersem dıger sınıfa gecebılrımısım esım bu sekılde soyluyor kızlar butun unıtlerden sorumluymusuz fınalde oyle mı

harika harika harika uygarlık tarihinde 83 ü nasıl aldın maşallah

teşekkürler prenses murat yayınlarının yardımcı kitabını arayaa taraya bulmuştum o kitaptaki ara sınav sorularının cevaplarını üstüne işaretledim sınava girene kadar okulun bahçesinde sadece sorulara ve cevaplarına baktım ne yalan söyleyim sen iktisatla uygarlık tarihi zor deyince baktım iktisadın test sorularına baksam da hiçbişey anlamıyorum çalışmayı bıraktım
uygarlık tarihine daha bi ağırlık verdim yine de 83 beklemiyordum çünkü hep; acaba ya şu şıksa yok yok bu şıktır diye ikileme de kaldım.. sonuç harikaaa

Son düzenleme:

uluslar arası işletmecilik seninde düşük gelmiş.benimde beklediğimden düşük geldi.gerçi zordu ya hep kişi sormuslar maliyet muhasebesi 50 gelmiş harika geçeriz bu yıl biz bu dersi

ben uygarlık tarihinden sayfa sayfa özet çıkarttım 60 anca aldım.sorularla 83 alman harika iktisadı da vermen lazım onada bak azıcık canım ya boynu bükük kalmıs o kadar güzel notun arasında

Öğrenmezsem çatlicam:18::18:. ama sayfa açılmıyor öğrenemiyorum. Biliyorum kötü çıkacaklar :18::18:

ben uygarlık tarihinden sayfa sayfa özet çıkarttım 60 anca aldım.sorularla 83 alman harika iktisadı da vermen lazım onada bak azıcık canım ya boynu bükük kalmıs o kadar güzel notun arasında

daha öncede buraya yazmıştım annemin ameliyatına denk geldi ve bazı sorunlar vardı moral bozukluğundan ders çalışmak gelmiyodu içimden ve anneme bakıyordum eve geldiğimde de son bir hafta kalmıştı.murat yayınlarının kitabını aldım son 6 yılın çıkmış soruları kitabım vardı zaten baktım 2005-2006-2007 den sonra sorular hiç birbirine benzemiyor 2008 den itibaren sorular birbirine benziyor murat yayınlarının ara sınav sorularına baktım sorular ordakinin aynısı ben de onlara çalıştım çıkmamış sorularda vardı dedim ki bu çıkmamış soruları da 2011 de sorarlar kesin dedim onlara okulun bahçesinde daha bir kafama kazıdım sınava girdiğimde çok heyecanlıydım zaten hep heyecandan şıklarda tereddütte kaldım
yahuu iktisatı kafam almıyo kapasite meselesi herhalde benim kapasitem iktisatta yetersiz kalıyo

tüm derslerimi vermişim hepsi yüksek
bi tek türk siyasal hayatından kalmışım
kahrımdan ölmek gelio içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…