• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

DERS AS YS BS BAŞARI
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 40
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 63
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 40
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 70

Rezil gibi :14::14::14:

Üzülme şekerim aynı durumdayız..... :19:

3169 - MALİYET MUHASEBESİ 54
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 73
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 57
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 57
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 73
4202 - GİRİŞİMCİLİK 83
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 40

Benim notlarım böyle geldi kızlar çok şükür çok kötü değil...

sevgi meleği bir ay ayırdık ikimizde bir ayımız gitti olsun değdi hamd olsun binlerce kere hamd olsun çünkü hiç çalışmasaydık belki beş on alacaktık ben finallerde hepsinden geçebileceğimize inandım artık. gel çalışalım takıntısız geçelim şu dersleri Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gözlerim bozuldu bir kpss bir aöf seyirip duruyor uzaktan harfleri göremiyorum. inşallah hayırlı iş versin Allahım. kpss den senin iyi netlerin benim seninkinin yarısı şu anda o yüzden canını sıkma geçeriz biz bu işletmeyi Allahın izniyle valla ben elime aldım kitabı bir ünite bakacağım şimdi hemen :) üç dersim kritik

Seninki kritikse ben öleyim. Napcam ben :50:
Kpssden feragat ettim buna çalıştım notlara bak. Sınavda hep iki şıktan yanlış olanı işaretlemişim:14:

finallere daha çok çalışmamız lazım canım yüzde yetmiş geçelim şu dersleride yazın kafamız rahat olsun bari kpss için. umudum az zaten atmış net bile görmedim kpssde ben. en fazla 57. şimdi aöf geçeyim yazın kafam rahat olsun kpss çalışayım planım böyle şimdi iş ve sosyal g. hukukuna başladım daha iyi çalışacağım karar verdim geçeceğim ben bunları inşallah.

xıv-xv. Yüzyıllar türk edebiyatı---------------70,00
tanzimat dönemi türk edebiyatı-----------------88,00
halk masalları -----------------------------------85,00
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi-----------------77,00
uygur türkçesi ---------------------------------65,00
türkçe cümle bilgisi-----------------------------88,00
osmanlı türkçesi grameri-----------------------85,00

1007 - GENEL MATEMATİK 58
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 63
2061 - TİCARET HUKUKU 63
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 60
2063 - KAMU MALİYESİ 80
2064 - İSTATİSTİK 54
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 67
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 57

Puanlarım böyle.
Hepsinden geçer not almışım ama geçen seneki gibi 90 lar 80 ler 70 ler yok :31:

xıv-xv. Yüzyıllar türk edebiyatı---------------70,00
tanzimat dönemi türk edebiyatı-----------------88,00
halk masalları -----------------------------------85,00
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi-----------------77,00
uygur türkçesi ---------------------------------65,00
türkçe cümle bilgisi-----------------------------88,00
osmanlı türkçesi grameri-----------------------85,00

Tertooooo bunlar ne güzel puanlar göylee:nazar::nazar::nazar::nazar:

Zeynomm bakabildin mii notlarınaaa

Yazdım kuzucum yukarda.Seninki kadar parlak değil hepsi geçer not ama ben vizeleri yüksek tutmak istemiştim tamamen düşündüklerimin altında notlar aldım.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum böylr arada bişey :37:

Yazdım kuzucum yukarda.Seninki kadar parlak değil hepsi geçer not ama ben vizeleri yüksek tutmak istemiştim tamamen düşündüklerimin altında notlar aldım.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum böylr arada bişey :37:

Baktım notlarına tek tek bence güzel notların hepsi gecer kalmamışşın hiç şükürr:nazar:
Sıkma canını önemli olan hazirandaki sınav:31:

Baktım notlarına tek tek bence güzel notların hepsi gecer kalmamışşın hiç şükürr:nazar:
Sıkma canını önemli olan hazirandaki sınav:31:

Yok canım sıkmıyorum geçer not 50 dimi.

İlk sınavın %30 alınıyordu değilmi.

Ona göre hesaplarsam finalden bunun gibi notlar alırsam geçerim.

Ya bi an şok oldum yani geçen sene 90 ım 80 ım daha çoktu bitek matematikten kalmıştım birden 50 leri 60 ları görünce tuhaf oldum.Ama şükürki hepsi geçer

Son düzenleme:
Yok canım sıkmıyorum geçer not 50 dimi.

İlk sınavın %40 alınıyordu değilmi.

Ona göre hesaplarsam finalden bunun gibi notlar alırsam geçerim.

Ya bi an şok oldum yani geçen sene 90 ım 80 ım daha çoktu bitek matematikten kalmıştım birden 50 leri 60 ları görünce tuhaf oldum.Ama şükürki hepsi geçer not

Gecer not 5o evet
Yüzdeler ilk sınav % 3o ikincisi 7o diye biliyorum

kızlar maliye 4.sınıfım ulurlararası mali ilişkiler 33 diğerleri 50 ve üzeri sizce bu sene bitirme şansım var mı :( offffffffff çok korkuyorum bu akşam çalışmaya başlıyacağım vizelere fazla çalışmadığım halde böyle notlarım sizce çalışırsam gecer miyim moralim çok bozuldu :S

Kızlar tebrikler, bu sınavlardan yüksek almamız cok iyi oldu insallah bütünlemelere kalmadan bitirecegiz ve süper bir yaz tatili yaparız.. Tabi ben mezun mezunn :21::21:

cnm sen hangi bölümsün??? Daha öncede sormuştum ama kaynadı galiba :9: cevap alamadım :9: 4 yıllık mı cnm??

İktisada giriş:63
Türk Vergi Sistemi:80
Uluslararası iktisat:77
Devlet bütÇesi:63
İş ve Sosyal güvenlik hukuku:80
İdare hukuku:70
Para teorisi ve politikası:67

:21::21::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
Back