Sistem açıldı ama notlarım yok![]()
Zeynomm bakabildin mii notlarınaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sistem açıldı ama notlarım yok![]()
DERS AS YS BS BAŞARI
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 40
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 63
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 40
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 83
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 70
Rezil gibi![]()
sevgi meleği bir ay ayırdık ikimizde bir ayımız gitti olsun değdi hamd olsun binlerce kere hamd olsun çünkü hiç çalışmasaydık belki beş on alacaktık ben finallerde hepsinden geçebileceğimize inandım artık. gel çalışalım takıntısız geçelim şu dersleri Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gözlerim bozuldu bir kpss bir aöf seyirip duruyor uzaktan harfleri göremiyorum. inşallah hayırlı iş versin Allahım. kpss den senin iyi netlerin benim seninkinin yarısı şu anda o yüzden canını sıkma geçeriz biz bu işletmeyi Allahın izniyle valla ben elime aldım kitabı bir ünite bakacağım şimdi hemen :) üç dersim kritik
xıv-xv. Yüzyıllar türk edebiyatı---------------70,00
tanzimat dönemi türk edebiyatı-----------------88,00
halk masalları -----------------------------------85,00
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi-----------------77,00
uygur türkçesi ---------------------------------65,00
türkçe cümle bilgisi-----------------------------88,00
osmanlı türkçesi grameri-----------------------85,00
Tertooooo bunlar ne güzel puanlar göylee![]()
Zeynomm bakabildin mii notlarınaaa
Yazdım kuzucum yukarda.Seninki kadar parlak değil hepsi geçer not ama ben vizeleri yüksek tutmak istemiştim tamamen düşündüklerimin altında notlar aldım.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum böylr arada bişey![]()
Baktım notlarına tek tek bence güzel notların hepsi gecer kalmamışşın hiç şükürr
Sıkma canını önemli olan hazirandaki sınav![]()
Yok canım sıkmıyorum geçer not 50 dimi.
İlk sınavın %40 alınıyordu değilmi.
Ona göre hesaplarsam finalden bunun gibi notlar alırsam geçerim.
Ya bi an şok oldum yani geçen sene 90 ım 80 ım daha çoktu bitek matematikten kalmıştım birden 50 leri 60 ları görünce tuhaf oldum.Ama şükürki hepsi geçer not
Gecer not 5o evet
Yüzdeler ilk sınav % 3o ikincisi 7o diye biliyorum
Hehe ben 40 ı yanlış yazdım 30 olcak o düzelttimçok çalışmamm gerekkk çokk vizeler böyle ise finallerde çuvallamasam bari
![]()
Kızlar tebrikler, bu sınavlardan yüksek almamız cok iyi oldu insallah bütünlemelere kalmadan bitirecegiz ve süper bir yaz tatili yaparız.. Tabi ben mezun mezunn![]()