1007 - GENEL MATEMATİK 58
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 63
2061 - TİCARET HUKUKU 63
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 60
2063 - KAMU MALİYESİ 80
2064 - İSTATİSTİK 54
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 67
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 57
Puanlarım böyle.
Hepsinden geçer not almışım ama geçen seneki gibi 90 lar 80 ler 70 ler yok
İktisada giriş:63
Türk Vergi Sistemi:80
Uluslararası iktisat:77
Devlet bütÇesi:63
İş ve Sosyal güvenlik hukuku:80
İdare hukuku:70
Para teorisi ve politikası:67
Tebrik ederim iktisat zor bölümdür bildiğim kadarıyla ama senin notların gayet güzel
Cnm merhaba bende iktisat okuyorum 3. sınıfım.. Ben önlisans moda tasarım mezunuyum ve dikey geçiş yaptım açıköğretim iktisada 1 yıl hazırlık okuduk cnm gerçi bu yıl artık hazırlık kalkmış 3. sınıfın dersleryle birleştrmşler... Ama ben geçen yıl hazırlık okudum 4 dersim vardı cnm senn 1. sınıf dersleri benm hazırlık olarak okuduğum dersler cnm örgünde gördüklerimden muaf oldum sadece... matematik, bilgsayar, davranş bilm. falan bunlar yoktu.. sadece iktisada giriş,genel muhasebe,hukuka giriş,genel işletme.... bu dört ders vardı cnm ve bu yıl 2. sınıf vermeden 3e geçtim ve 2. sınıfın derslernden muafım ..... Ben genel olarak sana çalışma yöntemlermden bahsedeym cnm....
Eğer bi işte çalışmıyorsan şöyle bi çalışma yöntemi.....
Öncelikle murat yayınları konu anlatımlı kitabını al ve soru bankası da var murat yay. çıkmış ve çıkablecek her dersten 550 soru diye..... o soru bankasını da al... ve son 10 ya da 5 yılın çıkmış sorularını al cnm... Ünite ünite çalış... mesela sıkılmamak için şöyle yapablrsn ben öyle yapıyorum.... mesela senn 2. sınıfta sayısal ders olarak iktisat teorisine çalış mesela iktisat teorinden sonra sözel bi derse çalış mesela ticaret huku... hani yani bi sayısal bi sözel ders çalış.. iki tane sayısal dersi üstüste çalşma cnm... Ticaret hukukundan sonrada işte yine sayısal bi ders mesela istatistik e çalşablrsn cnm... Bu şeklde çalışırsan sıkılmazsn...
Murat yay. kitabından başla çalşmya cnm.. Ünite ünite çalış eğer yazarak çalışablyorsan kesinlkle özet tut... anladıklarını aklında kalanları, kitapta önmli yerleri falan not al ki sonra tekrarlarda ve bütünlemeye kalırsan notlar çok işine yarar... Anlayamadığın yerleri anadolu üniv. verdiği kitaptan çalş.. ve ünversitenn verdiği o kitaplarda özet kısımlarını okuyarak geç sonra sıra sizde bölümleri var oralara cevap vermeye çalş cnm.. bide Anadolu ünv. verdği kitabın sonunda 10 tane ünite sorusu oluyor onları muhakkak çöz ve murat yay. ünite sonu ve soru bankasında ki ünite sorularını çöz... Ewde internet varsa AÖF e-ogrenme portalından derslern videolarını izleyeblrsn.. oradada da bol miktarda soru var onlarıda çözeblrsn... her derse bu şeklde çalş cnm sonra çıkmış soruları çöz hatta 2 kez çöz... sonra çıkardığın özetleri sınav öncesi son bi kez tekrar edeblrsn...
Cnm eğer çalışıyorsan ve ağır bi işin yoksa sadece murat yay. dan çalışıp soru çözebrsn ve çıkmış soru çözeblrsn..
ya da internetten derslerin özetlerini çıkar özetlere çalış sonra kitaplarda ki ünite sorularını çöz ve çıkmış soruları çöz cnm......
Ama çok yorucu bi işte çalışıyorsan cnm.. son 10 yılın çıkmş sorularını getirt ve karacan yayıncılığın nokta atış diye seçilmş çıkmş sorulardan oluşan kitapları var onlardan getrt sadece çıkmış soru ve nokta atış çalış.....
Kolay gelsn cnm............
benimde yoktu ama sevgi meleğinin verdiği linkten çıktıbenim ders notlarım yok
çok sağol canım sayende öğrenebildim 6 dersten sadece birinden 50 puan almışım kalan 5 derslerin hepsi 30 , çalışamamıştım zaten çok sık sağlık sorunum olduğu içinhttps://aofsinav.anadolu.edu.tr/web/ Buradan bakacaksın cnm
tebrikler canım benim bende sosyal hizmetler 2 yıldır 1. sınıfta çakılı kaldım inşş bu yıl sınıf atlarım seneye bende mezun olurum inşallah ,2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ............................................ ....57
2446 - SOSYAL PSİKOLOJİ......................................... .................67
2572 - SOSYAL HİZMETE GİRİŞ............................................. .......57
2573 - SOSYAL HİZMET UYGULAMALAR....................................... ...90
2574 - SOSYAL HİZMET MEVZUATI.......................................... ......67
2575 - SOSYAL HİZMET KURULUŞLARI VE YÖNETİMİ..........................70
2576 - TÜRKİYE'NİN TOPLUMSAL YAPISI..........................................67
benim notlar böyle çok şükür
sosyal hizmetler 2. sınıf, bu sene mezun olacağım inşallah
Merguana ben 2 konu daha bitirdim bilgilerine sunuyorum
Merguana, canım 6 ünite daha bitirdim... Toplam; 13 ünite oldu biten...
canım benim tebrik ederim gayet güzel notlarınkızlar hepinizi tebrik ederim. .
az alanlar üzülmesin.finallerde telafi edersiniz.benimkilerin hepsi 50 60 arası.ama iyi ya geçecek olsun yeter
iktisada girişe çok seviniyorum 53 almışım.perim sağolsun
iktisata giriş dersiyle başım belada
2.sınıfım ama şu iktisattan bi geçemedim gitti 43 almışım
çok üzülüyorum
şu dersten geçeniniz varsa hangi kaynaktan çalıştınız önerisi
bileni varsa yardımcı olur mu
merakla bekliyorum
çok teşekkür ederim canım, dilerim sen de seneye mezun olursun, çalışmaya devamtebrikler canım benim bende sosyal hizmetler 2 yıldır 1. sınıfta çakılı kaldım inşş bu yıl sınıf atlarım seneye bende mezun olurum inşallah ,
tabiki hepimiz kızlar inşallah sınıflarımızı içimize sinerek atlayalım
iktisata giriş dersiyle başım belada
2.sınıfım ama şu iktisattan bi geçemedim gitti 43 almışım
çok üzülüyorum
şu dersten geçeniniz varsa hangi kaynaktan çalıştınız önerisi
bileni varsa yardımcı olur mu
merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?