Ben de baktım az önce...
Net olmamakla beraber ortamala
malıyet muhasebesı 50
stratejık yonetım 82
gırısımcılık 63
ınsan kaynakları 95
sermaye pıyasası, ulaslararası ısletme, muh denetımı 40 cıvarı
ınsallah fınallerde toparlayabılırım
kızlar nereden girdiniz ben bulamıyorummm
Canım buradan girince; Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
Tc girmeni istiyor. Tc girdikten sonra fakülte secinizde -sınav sorularını seciyorsun. Sonra bölüm olan kısım aktif hale gelince dönemi seciyorsun ardından da ders kısmından ara sınavı sectiğindeee hepsi aciliyor...
geçen haftaki tüm denemelerim iyi gibi geçmişti sonra sonuçlarım hep düşük çıkmıstı yazmısımdır burayada.şimdi baktım muhasebe denetimi ve sermaye piyasası 47-50 civarı diğer derslerim 60-70 arasında değişiyor.buna da şükür.güya çalıştım ama kafayı veremediğim için bu kadar alabilmiş olmam bile başarı benim için
teşekkürler canımm ama sınav soruları görüyorum ayı bir sayfa açıp cevap anahtarına bakıyorum ama baya zorlandım sizde mi böyle yapıyorsunuz?
prensescimm tebrik ederm çok sevindimmm senin adına
Evet canım aynı o sekilde yapıyoruz, ben cevap anahtarını kontrol etmek zor oluyor diye yazıcıdan cıkariyorum..
canım neden öyle umutsuzsun ki geçiş notu 50 zaten. asıl benim berbat. bir sürü zamanım boşa gitti. finansal yönetimden sadece 5 doğrum var. soruların çoğunu hatırlamıyorum sapma olabilir tabi de. diğerleri de yarı yarıya onlar için mutluyum doğrusu hamd olsun. inşallah takıntısız geçebilirim. kalsada bir dersim kalsın sınıfta kalmıyayımda.Hesapladıklarım doğruysa eğer en düşük 56 en yükse 85 civarı...
Hatırlamadığım sorularda var.
Berbat
canım finaller var önünde sıkma canını.çalışır verirsin inşallahyardıma ihtiyacın oldugunda ben destege hazırım sana unutma
kampus ne kadar kalabalıktı öyle.gidiş dönüş baya zorladıinşallah hepimiz alırız canım
Hesapladıklarım doğruysa eğer en düşük 56 en yükse 85 civarı...
Hatırlamadığım sorularda var.
Berbat
merguana 3 ünite bitirdim canım
kızlar ben sorulara bakıyorum 4 dersi görüyorum matematik muhasebe hukuk tem.bil.tek. bunlar var diğerlerini göremiyorum yokmu yoksa benmi bulamıyorum diğerleri dav.bil.giriş ingilizce iktisad işletme bunlar yok bilen varsa yardımcı olsun lütfen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?