sorular yayınladığında haber veriri misiniz çok merak ediyorummm hukuk ile muhasebeyii yaaa,şu muhasebeden niye geçemiyorum ya üfff
geçmiş olsun kızlar vizeler bitti biraz da olsa rahatladım
benim 2 dersim kalmıştı muhasebe denetimi ve uluslararası işletmecilik
işletmeyi daha kolay bekliyodum ama soruları çok zorladı
muhasebe denetiminden korkarken o daha kolay geldi aksine...
sonuçlar açıklansında bakalım u. işletme için finalde kasmam gerekiyor sanırıım
hadi ya senin vizeler bitmiş benim ise bugün başlıyorr..:)
nokta atısı ne yaabende hıcbısey bılmıyorum su sıklara gore yapılan sey mı gecmıs osrularda bakmadım zaten arkadaslar pek cıkmadı dıyor ama:26:
Nokta atış,son yıllarda çıkmış soruların çıkabilecek haliyle düzenlenmişi.Ders ders kitapçık halinde ders başı 5 lira.Yayın ismi vermicem reklam yapıyor derler yoksa ama tamamen yararlanmanız için söylüyorum.Biçok arkadaşım sırf o soruları ezberleyerek 4 yılıda bitirdi.Bende öyle yapıcam artık
Ya kızlar, pazar gün ki sınavım kötü geçti :26: Hastaydım zaten birde üstüne grip oldum kafam allak bullak oldu, toplayamadım bir türlü kafamı..Hatta doğru bildiğim bir işlem sorusunu formülü yanlış hatırladığım için yapamadım, çok üzüldüm
Aaa süper canım ya hayırlı olsun
Bu onur belgesi nasıl alınıyor canım merak ettim
merguanacım benim final ünitem 25 tane
1 tanesni bugün bitirdim.
sabah aöften mektup geldi kızlar onur belgesi almaya hak kazanmışım pazar günkü stresimin üzerine öyle iyi geldi ki
ortalaması 3.00 ı geçenler(kredili sistemde)
onur belgesi alıyormuş canım bende mektup gelince öğrendim bilmiyordum
üniversitenin sitesindeki bilgiyi aktarıyorum:
Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerden;
İlk kez eğitim gördüğü sınıfta bütün derslerini başaran ve o öğretim yılında almış olduğu bütün derslerini başarmış ve not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar Yüksek Onur Öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar Onur Öğrencisi olarak mezun olur. Ancak, disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile Yüksek Onur Öğrencisi veya Onur Öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan Onur Belgesi ve Yüksek Onur Belgesi AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?