Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

yüksek onur olmasada onur belgesi almıştım 2. sınıfta.bu yılda alırım inşallah kendime onu mu hedef koysam acaba :44: tekrar alsam fena olmaz hani

canım finaller var önünde sıkma canını.çalışır verirsin inşallah yardıma ihtiyacın oldugunda ben destege hazırım sana unutma

prenses'cim ben de kampüste girdim senin sınavın genel anlamda iyi geçmiş umarım istediğin güzel sonuçları alırsın
arkadaşlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ama benim çok zor

kampus ne kadar kalabalıktı öyle.gidiş dönüş baya zorladı inşallah hepimiz alırız canım

merguana bu arada senin iktisat nasıl geçti?

final çalışma sayım 46

ben başladım çalışmaya

Maaşallah...
Benim henüz kitap yüzü açmak gelmiyor içimden o kadar ki sıkılmışım ancak haftaya başlayabilirim heralde
Allah emeklerini boşa çıkarmasın hemen çalışmaya başladığına göre azimlisin belli
Başarılar diliyorum

iktisat 3. sınıf okuyan var mı arkadaşlar..? Genelde hep işletme okuyan var ya... Sınav sorularını tartışmak istyorum ama malesef çevremde iktsat öğrencisi çok az Benim para politikası ve iktisada giriş sınavım kötü geçti kalablrm o ikisinden Halbu ki mikro iktisadım çok iyiydi:26: Alttan alıyorum o dersi geçen yıl vizelerden 67 almıştım final tarafına hiç çalışamadım yüzünü bile açmamıştım kitabın o yüzden kaldım 2 soruyla kaçırdım.. şimdi yanıyorum da bu dersi alttan bıraktığıma yanıyorum Körü körüne düşük alırsam ne olacak şimdi ya O kadar çalışıyorum sadece 15 gün evvel çıkmş soru ezberleyip 70-80 alanlar var ben 3 aydır ünite ünite çalışıyorum neden böyle olyor anlamıyorum Para politikası çıkmış sorulara da çok baktım dı halbıu ki hiç çıkmış sorulardan bilindiksorulardan sormamaışlar para politikasındaiktisada girişte biraz ağır geldi Aslında süre problemm olmasaydı belki iktisada girş iyi geçecekti.. son 10 sorusunu hızlı hızlı yaptım Aslında sınav kağıdımı verdiğimde sınavımın bitiş süresine tam 65 dk vardı Görevliler sinirimi bozdu tek ben kalınca benden önce sınav kağıdını veren arkadaşı şahit olarak bıraktılar ve fısıl fısıl konuştular o öğrenciyle bi de sanki bi an önce versn diye başımda öyle bi beklediler ki bende sinirlerim bozuldu verdim artık çoğunu salladım geçti,m halbu ki daha 1 saat vaktim vardı Benm sınava girdiğim sınıfta herkesin galliba 3 dersi varmış onların tabi çabuk bitti yoksa mümkün değil ki ben hızlı bile yaptım aslında Hep şanssızlıklar yakamı bırakmıyor yaa bıktım artık

biraz önce 1 ünite bitirdim
hayırlı uğurlu olsun açılışı yaptım çok şükür:)))

mergunacım final listesine üniteleri vizeler dahil mi ekliyoruz yoksa kalanları mı :26:

kalanlar canım

Bende geldim kızlar..

60 ünite sayım
:18:

hoşgeldin.ekliyorum canım

merguana bu arada senin iktisat nasıl geçti?

final çalışma sayım 46

ekliyorum canım.çok zordu yaa

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-.....................
Merguana........50......-......................
Bulancak28......26....-..........1........
December90............-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
nyfitsa...........25........-.................
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................
gulenkalp......60........-..................

cümleten meraba kızlar inşallah sınavlarınızdan güzel puanlar alırsınız :) ben giremiyorum nete uzun süredir takip edemedim konuyu temmuz gibi girebilicem inşallah ne güzel çalışıyosunuz Allah bozmasın...Ben de girmek isterdim sınavlara ama şartlar işte.. Çok dua ediyorum inşallah bütünlemelerde bende geçerim hepsinden dualarımda sizlere de yer var inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız görüşmek üzere.. başarılar.

sorular açıklandı kızlarr
beklediğim
muhasebe denetimi 67
uluslararası işletme 73 civarında tabi tam hatırlamadığım bikaç soruda vardı 3-5 puan oynayabilir ama şimdilik böyle
muhasebe denetimine biraz üzüldüm 70 üstü bekliyodum ama neyse 2 yanlış soru için kendimi üzmeyeyim dimi :44:

Son düzenleme:

aöf sınav sonucları mı açıklandı baktım ama açıklanmamış. hem daha gecen hafta girdik bu kaadar çabuk açıklanabilmesi zor değilmi?

aöf sınav sonucları mı açıklandı baktım ama açıklanmamış. hem daha gecen hafta girdik bu kaadar çabuk açıklanabilmesi zor değilmi?

yanlış yazmışım tatlım sonradan düzelttim
sınav kitapçıkları ve cevap anahtarları açıklandı

bu sene ki notlarım şahane!
evlilik arifesinde ve araba sevdasına anca bu kadar oldu

Türk vergi: 70
Finansal yönetim: 47
İngilizce: 100
Yönetim Org.: 40
İnkılap: 13
İş Sosyal: 47
Maliyet: 77
Yönetim Bilgi: 60
Pazarlama: 40

s.çtıımın resmidir arkadaşlar

ooo kuzum maşalah yaaaa benimde muh.70 insn kay.70 uluslar.işt:45 geliyoo ayy çok zorlanmıştım su uluslar arası işletmecilikten pazar gnü alamadım ama gerekte yok cünkü onlarda güzel gecti bide 3 tane hoca cok sıkıydı alamadım

bende uluslararası işletmede zorlanmıştım
açıkçası işletmeyi daha düşük muh. denetimini daha yüksek bekliyodum
sonra bakınca bile bile yanlış yaptığım çok soru varmış gerçi iş işten geçtikten sonra faydası yok ama neyse
senin notlarında çok ii canım bi tek işletme finalde biraz daha yoğun çalışırsan o da geçer eminim
benim okul uzadığı için riske atmak gibi bi durumum yok bu sene bitirmem lazım :18:

kızlarr çok mutluyum atatürk dili 40 ama geçerim onu.alan derslerim 60 dan aşağı yok.asıl sevindiğim iktisat 57 çıktı.daha emin olmadığım sorular var.sağol perim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…