Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

49 üniteden sorumluyum canım ben..

kızlar ne zaman çalışmaya başlıcaksınız?

1 ay kala ancak başlarım sanırım. Bu hafta sağlık problemim nedeni ile gitti. Haftaya kpss çok boşladım ona devam edicem. Belki aöf de çıkmış soruları çözer girerim bellide olmaz. Peki sen?

Son düzenleme:
1 ay kala ancak başlarım sanırım. Bu hafta sağlık problemim nedeni ile gitti. Haftaya kpss çok boşladım ona devam edicem. Belki aöf de çıkmış soruları çözer girerim bellide olmaz. Peki sen?

hımm geçmş olsun umarım önemli birşeyin yoktur.kpss çok zor ya,bn 4.sınıfta hazırlanacam ona..hımm.ben hep o şkeilde yazpıyorum ticaret hukuku hariç tabii..

bende bilmiyorum ya ,haftaya felan başlarım diye düşünüyorum,çünkü abimin düğün telaşı olacak ,düğün sınavdan öönceki hafta olacağıo için şimdiden başalamak benim için iyi olacak

kızlar 3 ünite çalıştım
Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-.....................
Merguana........50......-............3..........
Bulancak28......26....-..........1........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
nyfitsa...........25........-........3.........
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................
gulenkalp......60........-..................

Son düzenleme:
iktisada giriş 57 hesapladım.daha emin olmadığım sorular var.sağol perim yaa
sizce nasıl?

iyi canım ,yeterki ver şu dersi iktisat teorisi yok mu sende canım?benim iktisada giriş notlarım vardı ,bilseydim sana maille atardımm ya,

Son düzenleme:
iktisada giriş 57 hesapladım.daha emin olmadığım sorular var.sağol perim yaa
sizce nasıl?

bence güzel bir sonuç finalden 45 alsan geçiyorsun.ee ilk ünitelerden çalıştıgın yerlerden soru gelecek sonraki ünitelere de az baktın 45 i rahat alırsın inşallah 57 den de yüksek gelir ayy nasıl sevindim ya

soru tahminlerim tuttu mu?

inşallah canım.sayende geçerim.tuttu tabi.işaretlediğin yerlere çok çalıştım.çok mutlu oldum.sağol canım benim

inşallah canım.sayende geçerim.tuttu tabi.işaretlediğin yerlere çok çalıştım.çok mutlu oldum.sağol canım benim

rica ederim canım katkım olabilmişse ne mutlu bana bende çok sevindim şimdi o zaman müsait bir günde final içinde tahminleme de bulunayım yine yarar belki

sağol canım.iktisat teorisi yok.genede atarmısın canım ya

çok sevindim olmamasına ,hiç sevmem bu dersi ben ya heleki esneklikleri hiç anlamamıştır
akşam evde iyicene karıştırıyım bakimmm ,
ayy canım ya ben onu dersanede hoca istemişti ,biir öğrenciye vermek için o verdiydim yabak şimdi aklıma geldi
ama aöfün sınav soruları bölümden geçmiş yıollara bak genelde hep aynı sruları soruyorlar..

arkadaşlar ticaret hukukundan deers notları olmayanlar bende dersanenin notları varrr sizlere atabilirim bilginize...

kızlar sınav sorularına nerden bakıyoruz aöf nın sıtesınde bulamadım ben :26:

öğrenme portalından fakülte seçiniz kısmında sınav soruları görüceksin aşağılardan oraya tıklayıp görebilirsin canım

kızlar sınav sorularına nerden bakıyoruz aöf nın sıtesınde bulamadım ben :26:

google a e-öğrenme yaz canım.oradan alttaki sekmesi e-sınav çıkıyor ona tıkla tc kimlik no ile oturum aç.çıkan sayfadan sınav soruları de.oradan kitapçık koduna ders kodlarına bakıyorsun en yukardan.aşağıda kitapçık kodalarına göre dersler sıralı

rica ederim canım katkım olabilmişse ne mutlu bana bende çok sevindim şimdi o zaman müsait bir günde final içinde tahminleme de bulunayım yine yarar belki

canım benim sende olmasan

tamam tatlım önemli değil.canım valla hiç geçmiş soru yoktu.bu sene çok zordu

Merhabalar...
öncelikle kolay gelsin herkese ,umarım herkes emeğinin karşılığını alır alnımızın akıyla bitiririz okulu
Rica etsem benim de ünitelerimi ekleyebilir misiniz?
Toplamda 49 ünitem var henüz çalışmaya başlamadım...:26:
Şimdiden teşekkürler

öğrenme portalından fakülte seçiniz kısmında sınav soruları görüceksin aşağılardan oraya tıklayıp görebilirsin canım

cok saolun kızlar

Kizlar bende kamu yon. 4.sinif turkiye ekonomisi dersi tam bir dert varmi bu dersi calisan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…