Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Merguna cnm benim yine 50 ünitem var toplam... 50 ünitenin 1 tanesi bitti..... Damlaya damlaya göl olacak inşallah

merguanacım 2 ünite daha bitirdimm

Merguna cnm benim yine 50 ünitem var toplam... 50 ünitenin 1 tanesi bitti..... Damlaya damlaya göl olacak inşallah

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-.....................
Merguana........50......-............3..........
Bulancak28......26....-..........1........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
nyfitsa...........25........-........5.........
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay........50...........-.........1..........
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................
gulenkalp......60........-..................

merhaba arkadaşlar;bu topikciği yeni keşfettim.
bende katılabilir miyim aranıza..:13:bende sizler gibi açıköğretim 1.sınıfım sağlık kurumları işletmeciği okuyorum.:126:
nedense; şu dersleri çalışma konusunda motivasyona ihtiyacım var bir türlü başlayamıyorum nasıl çalışacağımı bilemiyorum. 1. sınıf olduğum için daha adapte olamadım da aklımda kalmıyor bazen bilgiler...

Son düzenleme:

mrb. cnm... Murat yay. konu anlatımlı kitabını al.. Bide son on yılın çıkmış sorularını al... Ünitelere iyice çalış cnm... Hatta internet varsa evde aöf e-öğrenme portalından derslerin videosunu izle... Anadolu ünv. verdiği kitaplardan da sadece sonunda 10 tane soru var ya cnm onları çöz.. sonra bide o Anadolu ünv. verdiği kitapta sıra sizde bölümleri var oraları cevaplandırmaya çalış.. zaten oralara cvp verebirsen konuyu iyice anlamışsın demektr.. Sonra son 10 yılın çıkmş sorularını ara ara tekrar çöz.. en az 2 kez çöz kesin geçersin ama ben bu dediklerimn 3 te 2 sini anca uygulayabiliyorum

Hala başlamadım.. Ama başlayacağım.. başlamam gerekiyor.. Uykum yokken en iyisi başlayayım

bende başlamadım valla nerden başlayacağımıda bilmiorum bu hafta tatil kendime sonrada düzenli başlarım tabi inşallah.buarada kızlar ben konu çalışmıştım bu sefer çalışmıycam yaa hep karıştırıyorum sadece çıkmış sorulara çalışıyım diyorum.ara sınavında çalıştığım sorularda çıktı hep.iktisat konu çalıştım yapamadım çok pişman oldum keşke önceki sorulara çalışsaydım dedim.bu seferde sorulara çalışırım ya çıkmazsa diorumm:44:

Son düzenleme:

gel gel hoşgeldinbende sen gibiydim birtürlü başlayamıyordum ama bu topiğe giripde başlamamak mümkün olmuyor hergün girdim baktım kim ne yapmış nasıl çalışmış diye tecrübeli arkadaşların bilgilerini aldım uydum ve başardım.tabi sonuçlar daha açıklanmadı ama emin olduklarım var tabi başarılı olamadıklarımda tabi bu başarısızlık benden kaynaklanıyor.goldflay arkadaşımız demiş zaten murat yayınları çok güzel kafanı karıştırmaz önce ona çalış sonrada önceki yılların sorularına çalış arkadaşım başarılı olursun inşallah

Son düzenleme:

Konu çalışıp soru çözerken çıkmış sorulardan çözersin? Konunun öyle ayrıntılarıyla çalışmazsın mesela açıköğretim sitesindeki 20 dakikalık videolara bak sonra sorular çöz. Ben oradan çalıştım çok faydasını gördüm. Sonrada sırf soru çözdüm.

benim sınavlarım berbat geçti arkadaşlar
moralim çok bozuktu
daha yeni toparlıyorum kendimi
final için başlamadım henüz
ders konularımı sayıp buraya bildiririm tekrar

benim de bi dersim bitmek üzere.bugün son konusunu çalıştım e öğrenmeden soru çözdüm.bi de bahar temizliğine başlıcam.artık sabahları erken kalıkıp çalışcam biraz sonra da temizlik.bi hafta da falan anca bitiririm çünkü. bi de ben çeko okuyorum ama bütünleme soruları yok hiç bi yerde 3. sınıfın

2 tane alttan dersim var inşallah sonuçlarımın iyi geleceğine inanıyorum ve finallerden sonra bütünlemelere kalmadan mezun olacağımı düşünüyorum...
Herkese başarılar diliyorum...

mrh.. GOLDFLAY;
sanki benim kütüphane mi saymışsın canım...
vizelere bende öyle çalıştım ama hala kendimden emin değilim nasıl gelir sonuçlar bilemiyorum...
bakalım finallere de başlayacağım ama ...
inşallah dediğini yapacağım bakalım bugün başlayım çalışmaya aşka geldim...
kafama girer inşallah bide birşey soracağım canım sınavlara nasıl çalışıyorsun yazarak mı?
yoksa kitaplardan okuyarak mı?
bölüm ne peki?
çok soru sorum galiba ya k.bakmayın.

teşekkür ederim canım..
bende öyla yapacağım inşallah olur
sen nasıl çalışıyorsun sınavlara peki günde kaç saat? ve kaç ünite ?
bide canım hangi bölüm
ayyy ne çok soru sordum yaaa:119:

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bende beni sevke getirecek birseyler ariyorum hala baslamafim calismaya ben kamu yoneetimi4.sinif su turkiye ekonomisi beni olduruyor gicik bir ders bu dersi alan arkadaslar varmi calisma tarzlari nasil merak ediyorum ben ara sinavlarda siklari almistim bu dersten tamda sinirda 50 finalde bu durumda cok onemli mezun olmak istiyorum

teşekkür ederim canım..
bende öyla yapacağım inşallah olur
sen nasıl çalışıyorsun sınavlara peki günde kaç saat? ve kaç ünite ?
bide canım hangi bölüm
ayyy ne çok soru sordum yaaa:119:

slm canım bölümüm insan kaynakları yönetimi.
ben önce konulara çalıştım fena oldum çünkü okulun verdiği kitaplardı çok uzun oku oku bitmio ben bunu yapamıcam dedim o da ne murat yayınlarının kitabı elime geçti allahım resmen eziyet etmişim kendime murat yayınlarına çalıştım.sonra geçmiş yılların sorularına çalıştım.
ayrıca şöyle bişey söyliyeyim tabi kendi adıma söylüorum testlere çalışmak benim için daha iyiydi konulara çalışıp kitapları kaldırdım sırf testlere adepte oldum ve sırf testçözdüğüm derslerden geçiyorum gerçekden geçmiş yılların soruları çok faydalı oldu bana ve finallerede öle çalışcam.konulara şöle bi bakıp geçicem test çözerken yabancı kalmıyayım diyehee birde unutmadan ben 1 ay kala başladığım için çalışmaya öğlen 1 de başlayım akşam 10 akadar çalıştım son 2 hafta kalada gece 2 -3 buldu tabi ben tipde kaydı

Son düzenleme:

canım bende testleri öyle çözmeyi denedim ama çoğu yanlış çıkıyor sonra kaldırıyorum kitabı kafam çalışmıyor mu ne
bende de murat'ın kitapları var canım onlardan çalışıyorum.
sizin dediğiniz gibi yapıyorum günde 2-3 ünite bitiriyorum ama bazen kafam kazan gibi oluyor off bilmiyorum ya

ya ben konuları anladığımdan çalışmıyorumben testleri soru cevap ezberliyorum arkadaşım böle başarıorum napıyım

tabi gel canım.üniteni yazarsan sevinirim

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-.....................
Merguana........50......-............3..........
Bulancak28......26....-..........1........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
nyfitsa...........25........-........5.........
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay........50...........-.........1..........
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.................-..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…