Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez eğitim gördüğü sınıfta bütün derslerini başaran ve o öğretim yılında almış olduğu bütün derslerini başarmış ve not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar Yüksek Onur Öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar Onur Öğrencisi olarak mezun olur. Ancak, disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile Yüksek Onur Öğrencisi veya Onur Öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan Onur Belgesi ve Yüksek Onur Belgesi AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.
herkese iyi akşamlar kızlar benimde sınavım idare eder ama hukuk,iktisat çok kötüydü hepsini de salladımingilizcede de keşke geçen yılın çıkmış sorusuna biraz baksaymışım hemen hemen aynıydı o yüzden ingilizcede çok parlak değil yani.atma konusunda da hiç şanslı değilimdir anlıycanız bir mucize bekliyorum
(
prenses'cim ben de kampüste girdim senin sınavın genel anlamda iyi geçmiş umarım istediğin güzel sonuçları alırsın
arkadaşlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ama benim çok zor
ben başladım çalışmaya
biraz önce 1 ünite bitirdim
hayırlı uğurlu olsun açılışı yaptım çok şükür:)))
mergunacım final listesine üniteleri vizeler dahil mi ekliyoruz yoksa kalanları mı :26:
Bende geldim kızlar..
60 ünite sayım:18:
merguana bu arada senin iktisat nasıl geçti?
final çalışma sayım 46
ben de merak ediyorum canım bugün birkaç kere girdim baktım ama soruları da verdiğim cevapları da pek hatırlamıyorum inşallah iyi sonuçlar alırız.Sınav soruları yayınlandı mı?
sonuçlar açıklandı kızlarr
beklediğim
muhasebe denetimi 67
uluslararası işletme 73 civarında tabi tam hatırlamadığım bikaç soruda vardı 3-5 puan oynayabilir ama şimdilik böyle
muhasebe denetimine biraz üzüldüm 70 üstü bekliyodum ama neyse 2 yanlış soru için kendimi üzmeyeyim dimi :44:
aöf sınav sonucları mı açıklandı baktım ama açıklanmamış. hem daha gecen hafta girdik bu kaadar çabuk açıklanabilmesi zor değilmi?
sorular açıklandı kızlarr
beklediğim
muhasebe denetimi 67
uluslararası işletme 73 civarında tabi tam hatırlamadığım bikaç soruda vardı 3-5 puan oynayabilir ama şimdilik böyle
muhasebe denetimine biraz üzüldüm 70 üstü bekliyodum ama neyse 2 yanlış soru için kendimi üzmeyeyim dimi :44:
ooo kuzum maşalah yaaaa benimde muh.70 insn kay.70 uluslar.işt:45 geliyoo ayy çok zorlanmıştım su uluslar arası işletmecilikten pazar gnü alamadım ama gerekte yok cünkü onlarda güzel gecti bide 3 tane hoca cok sıkıydı alamadım![]()