ya bişi sorucam ben bilgisi olan varmı ben işletme ikinci sınıftayım şimdi harcımı yatırddım ama bandrol için gitmedim büroya eşim gitse olur mu ben gitmesem acaba
bende kimliğimi değiştiriyorum.bir yakının gelip alabilir dediler.kimliği verdiklerine göre bandrolda yapıştırırlar tahminim.nufus cüzdanını gönder garanti olsun
bnde öyle düşünüyorum ama bi arayıp sorucam hem kimlik bilgilerim de değişicek inş. olur ya her zaman işten izin almak istemiyorum
kimlik bilgilerinin düne kadar zamanı vardı.bugunden sonra yaptıgın değişiklikler final sınavların için geçerli olacaktır.kimlik bilgilerinde değişecekse senin gitmen gerekebilir.dilekçe gibi birşey imzaladım ben
selam kızlar ben deee başladım çalışmaya artıkşimdilik ilk hedefim ilk34 ünite 4 ünite bitirdim çok gerideym ama halledicm inşallah
canım senide ekliyeyimmi
Vize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............9..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............26..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-..........1..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-.............10.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........6.........
Teknurum.........59......-...........2.....
canım ekliyorum toplam ünite sayını da söylersin bi araolur tabi çok sevinirim
Kızlar selamlar, İyi gidiyormu calısmalarınız?
Uzun süredir buraya da ugrayamadım derste calısamamıstım ama sonunda İnkilaptan 8 ünite daha bitirmis oldum.. Son 2 ünitem kaldı. Ondan sonra muhasebeye gecicem.
Ünite sayım 49
Calıstıgım 28 oldu, Allaha sükür
canım akademik yetersizlik uyarısı konusunu ben de merak ediyorum öğrenirsek buradan paylaşalımooff sınav soruları açıklandı dönemlk kredili bölümlerin pazar gününkü sınavın cevap anahtrını not almştım ordan 3 tane zayıfım var,cumrtesiki sınavdan tahminim bi zayıf daha geleceketti 4 zayıf,umarm süpriz 5 tane falan olmaz çok moralim bozuldu vizelere çalışmamanın sonu şimdi büyük ihtimalle 2.00 ortalamada tutmayacak,anadolu üninin sitesinde 2.00 ortalmayı tutturamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı verilecek deniyor bu nedir allah aşkına ? bilen var mı birisi içimi rahatlatsın lütfen çok acemilik çektim ya 1.sınıfta olmanın zorluğu..
baya hızlısın canım inşallah geçerizbende konuların hepsinin bitirdim tekrarlara başladım onlar bitince de geçmiş yılların sorularının çözcem sonra bi tekrara daha tammadır inşallah geçeriz
2 ünite daha bitirdim.çok yavaş gidiyorum farkındayım ama çok zorlanıyorum.okurken sanki kafama girmiyor hiç biri.
birde ben sadece kızım uyuduktan sonra çalışabiliyorum...offf
haklısın galiba piolin...
yazarak çalışmak bana çok zor geliyor artık.lisedeyken bu tekniği çok kullanırdım ama.
birde sorum var sizlere..
ben hem bandrol yapıştırmak için hemde şifre almak için büroya gitmek için erken olmaz değil mi? belli bir tarih aralığı varmıdır? bir arkadaşım şubatın 2.haftasından sonra demişti banada ondan sizede soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?