Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

slm kizlar merhaba nasilsiniz bende anadolu universitesi okuyorum 4. siniftayim benimde toplam 55 tane unitem var ben daha sadece 13 tanesini calisabildim kizlar ,, siz ne alemdesiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor????benide listenize eklermisiniz kizlar????

merhaba herkese;ben de bu yıl halkla ilişkiler birinci sınıftayım sınav nisanda ama çalışmaya başlamadımbiliyorum çok geç kaldım ben sadece çıkmış soruları ezberlemeyi düşünüyorum umarım işe yarar

açık öğretimin kitapalarından çalışmayı düşündüm ama çooook uzun murat yayınlarınında halkla ilişkiler birinci sınıfla ilgili konu anlatımlı kitabını hiçbir yerde bulamadım netten baktım yine de bulamadım

Merhaba cnm bende iki yıl okudum şimdi açıktan tamamlıyorum.Bu yıl 4.sınıftayım.Murat yayınlarından çalışıyorum çokta memnunum.Benimde birinci dönemden 40 ünitem var ben daha 22 ünite bitirdim.Ben bir yandanda çalışıyorum biraz düzensiz oluyor ders çalışmam.Ama akşamları eve gidince bir ünite bitirmeye çalışıyorum.Bir saat yetiyor.

2 ünitem daha bitti...

meraba kızlar sizleri de ekliyorum :)

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............11..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............26..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-..........1..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........28.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-.............14.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........6.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........13.........
papucya...........40.......-...........22......

prensess sana özelden msj atmayı deniyorum sabahtan beri ama hep bi aksilik çıktı rampalıyada baktım gerçi çok gezmedim ama bulamadım bana kitabın kapağında yazanları tam olark söylermisin bana kitabın kapağında yazanlar lazımmm....haaa bu arada artık buralardayımm bi aksilik oldu giremedim bir ayyy ama artık burdayımmmmm

canım murat yayınlarının kitabını bulamadım diyorsun ozaman dersle ilgili videoları izleyebilirsin e öğrenmeden veya alıştırmaları çözebilirsin

Murat Yayınları'nın 35000 tane kitabı var. :44: Benim okuduğum bölümün konuları hangi kitapta asıl onu bulamadım ben. Bölümüm Halkla İlişkiler ve Tanıtım 1. sınıf ama Murat Yayınları'nın böyle bir kitabı yok. Acaba Murat Yayınları'nın hangi kitabındadır ki benim okuduğum bölümün konuları?

Son düzenleme:
kızlarrr bugün kanal d de abbas güçlü ile genç bakış var bizim esesten yayın yapacaklar.açıköğretimi konuşacaklar izleyin

Son düzenleme:

ayyyyy ne gusel kizlar yarilayan ve bitiren arkadaslaimiz var :18::18::18:cok gec kaldim cok cok :18::18:sinavada az kaldi daha tekrarda yapmak lazim hayirlisi yaaa neyse ben gidip biraz daha calsayim aksama gorusuruz kislar...

aynen canım ben de öyleyim bakıp bakıp duruyorum kitaplara elime alamıyorum bi türlü napıcaz biz böyle çok boşladım ya
alin benden de okadar gun icinde cok iyiyim ama derse oturunca hic icimden gelmiyor kislarrrr napicaz yaaaa bu is cok ciddi artik son senem bitmesi lazim dillere dusucem yaaaaa:18::18::18::18:

benimde oyle canim hem calisip hem ders biraz zor oluyor ama ne yapalimbir an once hizlanmak lazim benim 1 tane dersim full bitti tekrar yapiyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…