kayıt yenileme döneminde yaptırdım canım ben bu işlemleri.erken değil.istediğin zaman gidebilirsin.hatta son zamanlara kalma.çok uzun kuyruklar oluyor
selam kızlar çalışmalar ne durumda?
kizlar hic canim istemiyor ya ne yapacagim ben:18:
slm kizlar merhaba nasilsiniz bende anadolu universitesi okuyorum 4. siniftayim benimde toplam 55 tane unitem var ben daha sadece 13 tanesini calisabildim kizlar ,, siz ne alemdesiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor????benide listenize eklermisiniz kizlar????
slm kizlar merhaba nasilsiniz bende anadolu universitesi okuyorum 4. siniftayim benimde toplam 55 tane unitem var ben daha sadece 13 tanesini calisabildim kizlar ,, siz ne alemdesiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor????benide listenize eklermisiniz kizlar????
2 ünitem daha bitti...
Merhaba cnm bende iki yıl okudum şimdi açıktan tamamlıyorum.Bu yıl 4.sınıftayım.Murat yayınlarından çalışıyorum çokta memnunum.Benimde birinci dönemden 40 ünitem var ben daha 22 ünite bitirdim.Ben bir yandanda çalışıyorum biraz düzensiz oluyor ders çalışmam.Ama akşamları eve gidince bir ünite bitirmeye çalışıyorum.Bir saat yetiyor.
nasıl bir yol izleyipte çalışıcam bilemedim yardımcı olabilirmisiniz bana((
canım murat yayınlarının kitabını bulamadım diyorsun ozaman dersle ilgili videoları izleyebilirsin e öğrenmeden veya alıştırmaları çözebilirsin
meraba kızlar sizleri de ekliyorum :)
Vize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............11..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............26..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-..........1..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........28.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-.............14.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........6.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........13.........
papucya...........40.......-...........22......
saat kacta basliyor canim mutlaka izlemeye calisirimmm...kızlarrr bugün kanal d de abbas güçlü ile genç bakış var bizim esesten yayın yapacaklar.açıköğretimi konuşacaklar izleyin
alin benden de okadar gun icinde cok iyiyim ama derse oturunca hic icimden gelmiyor kislarrrr napicaz yaaaa bu is cok ciddi artik son senem bitmesi lazim dillere dusucem yaaaaa:18::18::18::18:aynen canım ben de öyleyim bakıp bakıp duruyorum kitaplara elime alamıyorum bi türlü napıcaz biz böyle çok boşladım ya
benimde oyle canim hem calisip hem ders biraz zor oluyor ama ne yapalimbir an once hizlanmak lazim benim 1 tane dersim full bitti tekrar yapiyorum bakalimMerhaba cnm bende iki yıl okudum şimdi açıktan tamamlıyorum.Bu yıl 4.sınıftayım.Murat yayınlarından çalışıyorum çokta memnunum.Benimde birinci dönemden 40 ünitem var ben daha 22 ünite bitirdim.Ben bir yandanda çalışıyorum biraz düzensiz oluyor ders çalışmam.Ama akşamları eve gidince bir ünite bitirmeye çalışıyorum.Bir saat yetiyor.
saat kacta basliyor canim mutlaka izlemeye calisirimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?