prensess sana özelden msj atmayı deniyorum sabahtan beri ama hep bi aksilik çıktı rampalıyada baktım gerçi çok gezmedim ama bulamadım bana kitabın kapağında yazanları tam olark söylermisin bana kitabın kapağında yazanlar lazımmm....haaa bu arada artık buralardayımm bi aksilik oldu giremedim bir ayyy ama artık burdayımmmmm
prensesimmm ben kitabı internetten alcamm
Murat Yayınları'nın 35000 tane kitabı var. :44: Benim okuduğum bölümün konuları hangi kitapta asıl onu bulamadım ben. Bölümüm Halkla İlişkiler ve Tanıtım 1. sınıf ama Murat Yayınları'nın böyle bir kitabı yok. Acaba Murat Yayınları'nın hangi kitabındadır ki benim okuduğum bölümün konuları?
2 ay var kızlar ve ben yeni çalışmaya başladım( üstelik bir işte çalışıyorum ve bir kızım var (( motive edilmeye ihtiyacım var
ve de kızlar ezberliyor musunuz bütün uniteleri ? ooof içim şişti. geçmiş senelerin sorularından çöz diyorlar mutlaka çıkıyormuş
Peki canım uniteleri okuyup bol bol soru çözerek mi aşıyorsun ne yapıyorsun ? ezberlesem işim zor valla çok konu var :)
Çok teşekkür ederim canım destek olman çok iyi oldu bana.
canım birde elimde murat yayınları var benim onlar değişti mi ? yani yenilendi mi kardeşimden aldım bunları gönderdi bana ..
copyright 2005 by murat aöf ltd şti yazıyor canım
selam kızlar..ben de işletme 3. sınıftayım iş yerşmde vakit buldukça çalışıyorum..
ben üniteleri bir kere kendimi çok zorlamadan ezber yapmadan sadece anlamaya çalışarak okuyorum..zaten geçmiş yılların sorularını çözdükçe okurken aklımdan çıkanları sorularda görüyorum ve aklıma giriyor..
geçen sene maliyet muhasebesi dersini hiç çalışmadan sınava 2 saat kala 8 yılın sorularının cevap şıklarını işaretleyerek resmen gözümle ezberledim ve 80 aldım:) bu yıl yine maliyet var aynı taktiği uygulayacağım:) tabi okuyup yapmak daha iyi sonucta birşey öğreniyoruz..anlatmak istediğim sorular neredeyse aynı..kesinlikle geçmiş yıl soruları diyorum
Tamam canım öyle edeyim madem..ya da bildigin tanıdıgın var mı bana gönderebilecek olan ?
peki canım bütün derslerde böyle mi yaptın ? hem konuyu okuyup hem de çözerek soruları aklımda kalmasını istiyorum ezberlemek çok uzun zaman ve basım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?