Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

2 ay var kızlar ve ben yeni çalışmaya başladım ( üstelik bir işte çalışıyorum ve bir kızım var (( motive edilmeye ihtiyacım var

ve de kızlar ezberliyor musunuz bütün uniteleri ? ooof içim şişti. geçmiş senelerin sorularından çöz diyorlar mutlaka çıkıyormuş

prensesimmm ben kitabı internetten alcamm

canımcım muratın kitaplar 1 A B C diye gider.bölüm derslerine göre ayrılır.halkla ilişkiler için 1 A kitabıyla 1 B yi alırsın mesela.şu an hatırlamıyorum hangileriydi.ingilizce için ayrıca bir kitap alacaksın

yanımda kitabım yok ama yarına bakıp yazabilirim istersen

alacagın kitapta şu dersler olmalı

Ders Adı

İktisada Giriş
Genel İşletme
Davranış Bilimlerine Giriş
Hukuka Giriş
Temel Bilgi Teknolojileri
Uygarlık Tarihi
İletişim Bilgisi
Yabancı Dil İngilizce Almanca Fransızca.3 dilden hangisini seçmişsen.özellikle belirtmemişsen ingilizce olur.

2 ay var kızlar ve ben yeni çalışmaya başladım ( üstelik bir işte çalışıyorum ve bir kızım var (( motive edilmeye ihtiyacım var

ve de kızlar ezberliyor musunuz bütün uniteleri ? ooof içim şişti. geçmiş senelerin sorularından çöz diyorlar mutlaka çıkıyormuş

hoşgeldin kontes bende çalışıyorum ama akşamları sabahları ne zaman fırsat bulsam ders çalışıyorum senin kızın oldugu için biraz daha zorlanırsın belki ama eşin destek olursa aşarsın

üniteleri ezberlemiyorum ben.çalışıyorum ve soru çözüyorum.geçmiş yılların sorularını bencede çöz.birebir tutan sorular çıkar

Peki canım uniteleri okuyup bol bol soru çözerek mi aşıyorsun ne yapıyorsun ? ezberlesem işim zor valla çok konu var :)

Peki canım uniteleri okuyup bol bol soru çözerek mi aşıyorsun ne yapıyorsun ? ezberlesem işim zor valla çok konu var :)

canım ben üniteye çalışıyorum sonrasında arkadaki soruları bir kağıda çözüyorum.yanlışlarımı not ediyorum.tekrar konuya dönüyorum soru çıkan yerleri fosforlu kalemle çiziyorum.sınava 10 gün varken konulara tekrar dönüyorum.fosforlu yerlere özellikle çalışıyorum.soruları bu sefer kitabın üstüne çözüyorum.yani 2 defa çözüyorum aynı soruları zaten aklımda kalıyor.bu sistemle 4. sınıfa geldim işte.zorlanmıyorum

canım birde elimde murat yayınları var benim onlar değişti mi ? yani yenilendi mi kardeşimden aldım bunları gönderdi bana ..

selam kızlar..ben de işletme 3. sınıftayım iş yerşmde vakit buldukça çalışıyorum..
ben üniteleri bir kere kendimi çok zorlamadan ezber yapmadan sadece anlamaya çalışarak okuyorum..zaten geçmiş yılların sorularını çözdükçe okurken aklımdan çıkanları sorularda görüyorum ve aklıma giriyor..
geçen sene maliyet muhasebesi dersini hiç çalışmadan sınava 2 saat kala 8 yılın sorularının cevap şıklarını işaretleyerek resmen gözümle ezberledim ve 80 aldım:) bu yıl yine maliyet var aynı taktiği uygulayacağım:) tabi okuyup yapmak daha iyi sonucta birşey öğreniyoruz..anlatmak istediğim sorular neredeyse aynı..kesinlikle geçmiş yıl soruları diyorum

peki canım bütün derslerde böyle mi yaptın ? hem konuyu okuyup hem de çözerek soruları aklımda kalmasını istiyorum ezberlemek çok uzun zaman ve basım ağrıyor

peki canım bütün derslerde böyle mi yaptın ? hem konuyu okuyup hem de çözerek soruları aklımda kalmasını istiyorum ezberlemek çok uzun zaman ve basım ağrıyor

evet canım sadece bir kere okuyorum ardından kitaptaki soruları çözüyorum, üniteler bitiyor çıkmış yılların sorularını çözüyorum..
öyle ezebere falan gerek yok zaten sıkılırsın dersten de soğursun..maddeler halinde olan şeyleri not al sadece sonra ezberle....
konular bittikten sonra mutlaka soru çöz bol bol pekişsin iyice zaten istesende aklından cıkmıyor sonra:)..çözdüğün sorularda yanlışlarını işaretle sınava yakın zamanda tekrar gözden geçir hepsini özellikle yanlışlarını

Kızlar bende geldim :)
Hangi dersten başlamalıyım çalışmaya?
Myodan mezun oldum direk kayıt yaptım. işletmeye...
Bilgilerinizle beni de aydınlatın lütfen lütfen

Arkadaşlar merhabaaa bende aöf sağlık kurumları işletmeciliği 1. sınıfım. Zaten aöfle alakalı hiç bir bilgim yok. Sınavları nasıl olur bilmiyorum. Üstelik hiçte çalışmıyorum Bu murat yayınları güzelmiş. Bana 2. el olarak 1. sınıf kitaplarını verebilcek olan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…